Dodaj do ulubionych

brwii blondynki

IP: *.eu.org 12.05.04, 20:25
mam zamiar zrobic sobie henne brwi-jestem blondynka i boje sie szoku ze beda
zbyt drastycznie kontrastowac z moja jasna karnacja,jakis odcien mi
polecicie??
Obserwuj wątek
    • komosia Re: brwii blondynki 12.05.04, 21:35
      Zdecydowanie brązową hennę i to nie nałożoną na długo. Też jestem blondynką i
      osobiście wyglądam koszmarnie z czarnymi, mocno ufarbowanymi brwiami.
      • Gość: niom Re: brwii blondynki IP: *.acn.waw.pl 12.05.04, 22:09
        Nie można tak jednoznacznie polecić brązu jesli nie wie się jaki typ urody
        prezentuje dziewczyna. Blonynkom o włosach wpadających w popielaty odcień i
        chłodnym kolorze cery może być wręcz brzydko w takich brwiach. Ja raz w życiu
        popełniłam taki błąd , efekt: wyglądałam jak clown. Ponieważ nigdy więcej brwi
        nie farbowałam nie wiem na pewno, ale wydaje mi się że henna bywa również
        szarawa.
    • Gość: Magda Re: brwii blondynki IP: *.client.comcast.net 12.05.04, 22:12
      Jeśli wybierzesz sie do dobrego salonu, powinni Ci odpowiednio doradzić.
    • dorre Re: brwii blondynki 13.05.04, 09:19
      Ja jestem bardzo jasną blondynką. Raz w życiu zrobiłam brwi brązową henną i juz
      nigdy w życiu tego nie zrobie - brązowe brwi (które zaczęły po kilku dniach
      rudzieć), czarne rzęsy i blond włosy - koszmar. Robię tylko czarne, ale
      trzymane ok 1 min. - nie dłużej.
      Ale najlepiej sprawdź w jakich Ci dobrze powlekając brwi cieniem do powiek
      (gąbeczki są do tego świetne)- brązowym i grafitowym.
      Pozdrowienia
      • charade Re: brwii blondynki 13.05.04, 09:29
        Ja sobie sama robię hennę na brwi w domu. Mam czarną i brązową hennę w tubce
        Refectocil, mieszam je ze sobą i uzyskuję naturalny efekt, żadnego efektu
        klauna, wyłażenia poza kontury. Jak sobie robiłam u kosmetyczki, to nie mogłam
        sie potem przez kilka dni pokazać ludziom. Aha, jestem złotą blondynką (nie
        mylić z jajecznicą ;)).
        • Gość: justa Re: brwii blondynki IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 13.05.04, 12:17
          a gdzie można kupić hennę tej firmy? to jest proszek czy pasta?
          • charade Re: brwii blondynki 13.05.04, 12:35
            To jest pasta, w tubce, miesza sie ją z wodą utlenioną tej samej firmy.
            Refectocil jest do kupienia najczęściej w sklepach fryzjerskich.
    • Gość: kohol Re: brwii blondynki IP: *.crowley.pl 13.05.04, 09:31
      Wiesz, jak się jest blondynką i robi się hennę na brwi, wygląda to jakbyś była
      farbowaną blondynką - po prostu ciemna oprawa oczy sprawia takie wrażenie. Ja
      nie polecam. Czułam się jak Groucho Marx.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka