Dodaj do ulubionych

manicure w Krakowie, gdzie chodzicie?:) szukam.

22.08.11, 16:14
Witam :)
Dziewczyny proszą, , podzielcie sie informacja gdzie w KRAKOWIE robicie manicure( naturalne paznokcie) od jakiegos czasu szukam dobrej manicurzystki, po prostu kogos dobrego bo w koncu ( teoretyczniue) to chyba nie jst zbyt trudne opilowac pazurki i pomalowac rowno. W przeciagu kilku miesiacy bylam na manicure kilkukrotnie i jestem zdziwiona naprawde srednim poziomem uslug:( ostatnio bylam w miejscu ktore zajmuje sie glownie tym rodzajem uslugi i był to moj najgorszy manicure ever.
w necie jest z kolei zadzwiajaco malo opinie , dziewczyny jezeli juz to pisza czesto o tipsach.
A przeciez wiele kobiet gdzies ten manicure robi:)
Bardzo prosze o wszelkie opinie:)
pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • fandorina Re: manicure w Krakowie, gdzie chodzicie?:) szuka 22.08.11, 20:04
      Polecam salon w Galerii Krakowskiej Mani Pedi (czy jakos tak)na pierwszym piętrze. Narzędzia są sterylnie pakowane po sterylizacji, używają lakierów OPI.Czysto, schludnie miło.
      • merlinek1 Re: manicure w Krakowie, gdzie chodzicie?:) szuka 23.08.11, 14:27
        Ja tez tipsów nie robię więc zawsze zwykły manicure robię. Ostatnio robiłam manicure w plazie w Pazoo. Byłam zadowolona, bardzo podobało mi się że jak przychodzisz 1-wszy raz to specjalnie dla Ciebie przeznaczają pilnik i trzymają w specjalnej podpisanej kopercie-jak przychodzisz jest zawsze twój.To samo z końcówką do pedicure.
        Poza tym "odkryłam" ostatnio manicure japoński-fajna sprawa, mnie bardzo odpowiada. Robię go w pobliżu mojego domku, na Prądniku Czerwonym w Centrum Kosmetyki na Powstańców 30e. Polecam to miejsce w ogóle. w razie potrzeby podam kontakt
        • mayyaa Re: manicure w Krakowie, gdzie chodzicie?:) szuka 23.08.11, 18:05
          dziewczyny, dziękuję za odzew, niestety, polecacie jedne z drozszych miejsc :) o opinails tez myslalm, ale prawde mowiac nie chce wydawac na mani z malowanie pond 50 zl bo to jednak sporo tym bardziej ze większości miejsc spokojnie da sie to zrobic w granicach 30-40 zł.

Znacie jeszcze jakies miejsce?:)

• gazeta_mi_placi Re: manicure w Krakowie, gdzie chodzicie?:) szuka 23.08.11, 20:19
          W Pazoo straszna drożyzna.
    • lola-is-me Re: manicure w Krakowie, gdzie chodzicie?:) szuka 27.10.11, 11:14
      Looksus kiedyś był świetny , byłam jakieś 2 miesiące temu, koszmarnie się pogorszyła jakość usług, poza tym przyjmują tylko gotówkę, i przy zmianie pani do której byłam zapisana nawet nie zadzwonił nikt do mnie żeby mnie poinformować, szczerze nie polecam tego miejsca. Wydałam 70 pln i byłam nie zadowolona bardzo.
    • karolinkiewicz_29 Re: manicure w Krakowie, gdzie chodzicie?:) szuka 03.03.12, 17:23
      A byłas w Harmonii na Długosza? Tutaj podobno jest bardzo dobry manicure, a dodatkowo do klasycznego manicure można sobie wziąć też masaż dłoni :)
    • ami8-ami8 Re: manicure w Krakowie, gdzie chodzicie?:) szuka 27.12.12, 23:37
      Serdecznie polecam BIOTIQ na Dębnikach. Pani Justyna ma dyplom z pedologii, wie wszystko o paznokciach i potrafi wydobyć z nich piękno!
    • 1agusia.p Re: manicure w Krakowie, gdzie chodzicie?:) szuka 28.12.12, 15:10
      Witam. Świetna specjalistka od paznokci pani Beata jest na Woli Duchackiej w salonie AB Beauty. Niesamowicie potrafi lakierem ozdobić paznokcie. Polecam!!!
      • 1agusia.p Re: manicure w Krakowie, gdzie chodzicie?:) szuka 28.12.12, 15:19
        1agusia.p napisał(a):

> Witam. Świetna specjalistka od paznokci pani Beata jest na Woli Duchackiej w sa
        > lonie AB Beauty. Niesamowicie potrafi lakierem ozdobić paznokcie. Polecam!!!

Zapomniałam dodać że ceny są bardzo przystępne, lakier trzyma się kosmicznie długo i jest tam chyba ze 100 odcieni do wyboru ;) Pozdrawiam!
        • annamaria234 Re: manicure w Krakowie, gdzie chodzicie?:) szuka 09.04.13, 19:38
          Ja manicure robie w femmalium i jak na razie nie mam powodów do narzekania:) Lakier trzyma się długo, paznokcie zawsze mam idealnie spiłowane. Robiłam też manicure slubny i muszę powiedzieć, że byłam z niego bardzo zadowolona. I ceny też są dosyć przystępne.
    • candymix Re: manicure w Krakowie, gdzie chodzicie?:) szuka 17.04.13, 11:41
      Polecam wam dziewczyne z salonu purediamond. Jeszcze nigdy nie miałam tak ładnie opiłowanych i dokładnie wyciętych skórek. Maja duzy wybór lakierów z opi. Usługa szybka i dokładna. To jest to czego szukałam
      • ddorotta Re: manicure w Krakowie, gdzie chodzicie?:) szuka 22.10.14, 08:43
        O tak, ja tez polecam Pure Diamond (Krowodrza Górka), a mam naprawdę "trudne" paznokcie bo każdy ma inny kształt. Normalnie to jest JEDYNE miejsce gdzie byłam zadowolona. Zgadzam się , że poziom usług w Krakowie jest bardzo niski, a ceny czasem z kosmosu.
    • 12karolinar Re: manicure w Krakowie, gdzie chodzicie?:) szuka 24.02.14, 14:39
      Hej :) polecam Instytut Zdrowej Skóry na ul. Kuźnicy Kołłątajewskiej 23E/ u2, Robie tam paznokcie od zawsze :) jestem bardzo zadowolona, Pani Ania jest świetna w tym co robi, Bardzo miła atmosfera i przede wszystkim czystośc w gabinetach zabiegowych, co ostatnio jest rzadkością. Pozdrawiam
      • jawam_powiem Re: manicure w Krakowie, gdzie chodzicie?:) szuka 21.10.14, 21:43
        Jeśli chodzi o gabinet w Krakowie z profesjonalnym podejściem do klienta to zdecydowanie Manipedi.Byłam w różnych miejscach zawsze coś nie było dopracowane.Najczęściej robię mani i pedi jednocześnie super sprawa w godzine i 20 minut mam zrobione dłonie i stopy.Czystość wzorcowa,za każdym razem mam nowy pilnik ,a po wykonanym manikiurze dostaję go do domu.Narzędzia uczciwie sterylne-zwróćcie uwagę pasek na torebce w której są umieszczone narzędzia musi być czarny.Jak byłam w innym salonie takim osiedlowym nazwy nie będę pisać to powiem wam że oszukują .Pakują ,ale nie sterylizują a w tych czasach naprawdę łatwo się zarazić nawet popularną "kurzajką".Ok bo się rozpisałam,szczerze polecam salony Manipedi ceny normalne duży wybór kolorów ja zawsze długo wybieram.
    • sarga123 AB Beauty 06.04.14, 21:57
      ja z czystym sercem polecam pania Beatkę. chodzę do niej od samego początku, wczesniej robilam manicure tradycyjny a od roku hybrydowy. zawsze cos fajnego wymysli, doradzi, a dotego fachowa, mila obsluga, kawa i ploteczki :) a dopelnieniem super uslugi jest niska cena!!! polecam
    • fafciur Re: manicure w Krakowie, gdzie chodzicie?:) szuka 28.01.15, 20:52
      Ja chodzę do Moss Nails (Moss ) do Justyny. Utalentowana dziewczyna maluje cuda na moich pazurkach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka