Gość: iza IP: *.dip.t-dialin.net 21.05.04, 22:08 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rawita Re: wypadajace wlosy - RATUNKU 22.05.04, 01:26 mnie pomógły tabletki drożdżowe ze skrzypem i odżywka wax. Gdy tylko mam ten problem racam do tabletek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: wypadajace wlosy - RATUNKU IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 10:56 polecam sprawdzone sposoby: dermatolog szampon Dermena odżywka Wax napar z pokrzywy do płukania włosów napar ze skrzypu do picia zero chemicznych zabiegów, farbowania, trwałej, suszarek, lokówek, prostownic itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ol69 Re: wypadajace wlosy - RATUNKU 24.05.04, 15:33 ja dwukrotnie rzucilam sie na preparat z aminoxilem z firmy vichy (niestety, nie pamietam nazwy, ale kazdy sprzedawca w aptece bedzie wiedzial, o co chodzi - sa dwie wersje - dla pan i panow). drogie ampulki z ciecza do wcierania, ktora nie tlusci wlosow, nie nadaje dziwnych zapachow wlosom i ktora, co najwazniejsze, pomaga. ale poniewaz to lekko drogi biznes, to znacznie czesciej stosuje tabletki drozdzowe ze skrzypem oraz biotyne. natychmiast dzialalo. :) Odpowiedz Link Zgłoś