Dodaj do ulubionych

SUCHE DŁONIE

IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 04.06.04, 23:03
Mam strasznie suche dlonie krem pomaga na krotko, moze ktoras z was wie co
moze na to zaradzic??
Obserwuj wątek
    • asica74 Re: SUCHE DŁONIE 05.06.04, 00:22
      wiele jest sposobow. Dla mnie jest rewelacyjny krem Dermosan z vit A i E.
      Smaruje wieczorem, nakladam rekawiczki i rano daje lubemu do pocalowania! No
      magia!
    • Gość: ppp Re: SUCHE DŁONIE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.06.04, 20:49
      podtrzymuje temat bo jakos nei chce mi sie wierzyc ze nie ma zadnego innego
      sposoby na suche dlonie niz ten krem:) pozdr
      • mariolas30 Re: SUCHE DŁONIE 07.06.04, 10:27
        Oczywiście, że jest sposób na suche dłonie bez konieczności zakładania
        rękawiczek itp. rzeczy. Proponuje pomyśleć nad polecana przez wiele osób
        Dermesą -płynem na pękąjącą skórę stóp i rąk. Bardzo szybki odnowi Ci skórę a
        następnie będzie zapobiegać wysuszaniu jej. Poza tym jest nietłusty i prawie
        bez zapachowy -więc nie musisz spać w skarpetach czy rękawiczkach. Dodatkowy
        atut dla wielu alergików to to że nie ma konserwantów, zagęszczaczy i
        barwników. W ciągu tygodnia (tak było w moim przypadku) i stópki i rączki super
        się wygoiły, zaleczyły i skóra jest zdrowa i nawilżona. Dziewczyny znalzły
        adres producenta www.dermesa.pl więc także przekazuje dalej. Buźka ;)
        • agnesp76 Re: SUCHE DŁONIE 07.06.04, 11:47
          A ile to kosztuje?
          Mniej więcej.
          • maskotka33 Re: SUCHE DŁONIE 09.06.04, 10:44
            14 zł z kawałkiem. Mam od 2 dni. trochę zdziwiła mnie konsystencja Dermesy,
            myślałam, że to kolejny tłusty krem- ale to jest prawie jak woda, nie tłuste i
            delikatny zapach- chyba tymianku. Po 2 dniach widzę, że dłonie mocno się
            wygładziły i są dobrze nawilżone. Zobaczymy co dalej. Najpierw przetestuje,
            potem dam mężowi- bo też coś mu by się przydało na te jego twarde ręce ;)
            • seria Re: SUCHE DŁONIE 09.06.04, 10:52
              U mnie Dermesa sie nie sprawdzila, dziala ale na krotko. Zamiast plynu wole
              kremy, np Neutrogena, Pollena Ewa seria z lnem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka