Gość: Ola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 10:02 Czekam na sugestie:))) Potrzebuję łagodnego, a zarazem pozostawiającego uczucie oczyszczenia żel do mycia twrarzy. Do cery normalnej w rozsądnej cenie, czyli do 30 zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: Żel do mycia twarzy IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 07.06.04, 10:26 np.Eris Lirene, Kolastyna Piękno natury, pianka Citrobiotic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorka Re: Żel do mycia twarzy IP: *.gdynia.mm.pl 07.06.04, 10:43 żel oczyszczający,łagodnie działający na delikatną suchą skórę twarzy.Całkowicie usuwa brud i inne zanieczyszczenia,pozostawia uczucie świeżości i czystości a jednocześnie pomaga zachować niezbędny poziom wilgotności. 125 ml 19.90. Seria SCION....Nu Skin. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Żel do mycia twarzy 07.06.04, 11:26 Cała seria Scion jest świetna i,,, tania!!!!!.Fenomenalny żel do higieny intymnej. dezodorant bezalkoholowy ,tonik i maseczka peel off....Naprawdę warte uwagi.Nu Skin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: Żel do mycia twarzy IP: 157.25.152.* 07.06.04, 11:29 Naprawdę polecam zielonego Garniera, 16 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pusia Re: Żel do mycia twarzy IP: *.transpost.com.pl 07.06.04, 11:37 Żel do mycia twarzy z kapsułkami tlenowymi z serii Anew z Avonu. Świetnie nawilża buźkę i zmywa makijaż. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Żel do mycia twarzy 07.06.04, 14:51 ja używam Erisa do rozszerzonych naczynek, chwalę sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sunsilk Re: Żel do mycia twarzy 07.06.04, 17:14 dax cosmetix "perfecta czysta cera" antybakteryjny zel do mycia twarzy polecam. super i super pachnie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
inn25 Re: Żel do mycia twarzy 07.06.04, 21:18 sunsilk napisała: > dax cosmetix "perfecta czysta cera" antybakteryjny zel do mycia twarzy polecam. > super i super pachnie :) > pozdrawiam DOKLADNIE ZEL dAX COSMETIX rewelacja !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ineso Re: Żel do mycia twarzy IP: *.autocom.pl 07.06.04, 21:18 jestem konsultantka avonu, ale nie polecam Anew z kapsułkami-kapsułki sie nie rozpuszczaja i zel niewart swojej ceny (w promocji 22 zł). Mam sucha skore, nienawidze mleczek,itp i przetestowalam wiele zeli. Wroce najprawdopodobniej do zelu z mikrogranulkami (tylko z czyms takim naprawde oczyszcza sie skora) Johnsonn&Johnson. To sie nazywa ,,Gentle..."-jasnorózowe opakowanie, ok 13 zł- superwydajne-odrobinka wystarczy zeby zmyc makijaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Żel do mycia twarzy IP: *.one.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 21:48 POlecam Garniera CZysta skora , zel do mycia twarzy . Pozostawia lekki chłodek :-) takie przyjemny w gorące dni :-) www.zyjzdrowo.pedet.pl/x_C_I__P_7012034-7010001.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odrakontra Re: Żel do mycia twarzy IP: *.gl.digi.pl 07.06.04, 22:14 ostrzegam przed rozowym AA Oceanicem, potwornie wysuszyl mi skore... niezly byl eris matujaco oczyszczajacy, zawieral bodajze ekstrakt z szalwii - mimo ze byl przeznaczony do cery mieszanej i tlustej to nie wysuszal tak, a ladnie zmywal i odswiezal... aktualnie mam plyn clean&clear (kupiony w promocji z mleczkiem, bardzo ostro mentolowy (co kto lubi ;))) ale raczej go juz nie kupie.... z zainteresowaniem czytam ten watek bo moze znajde cos delikatnego dla siebie (cera mieszana, 28 lat) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Żel do mycia twarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 21:31 trochę podniosę, to może ktoś coś jeszcze dopisze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oanka Re: Żel do mycia twarzy 08.06.04, 21:35 Ja polecam apteczny SEBAMED do mycia twarzy i ciała, 17 zł, bardzo wydajny i nie wysusza a bardzo dobrze myje Odpowiedz Link Zgłoś