Dodaj do ulubionych

Prześwitujące żyłki..

24.01.12, 22:03
Bardzo intensywnie hoduję jasną karnację. Niestety ostatnio pojawił się pewien problem, poneważ coraz bardziej widoczne są żyłki, zwłaszcza pod oczami i na dłoniach:sciana: Cóż, może taka moja uroda, nie mam kłopotu z cieniami ani "podchówkami", za to z tym. Niestety o dziwo bardzo trudno je zamaskować, wciąż prześwitują. Ale pomijając nawet maskowanie- zastanawiam się czy istnieje jakikolwiek sposób w ramach pielęgancji- np. zabieg, który sprawiłby, że nie byłoby to tak widoczne, albo może jest to wina niewłaściwej pielęgnacji? Poradzcie :(
Obserwuj wątek
    • kuweta Re: Prześwitujące żyłki.. 26.01.12, 15:05
      Nie wiem co zrobić, bo mam to samo na dodatek na całym ciele, najgorzej jest na nogach i brzuchu. Ale mogę Ci powiedzieć czego nie robić :)
      Nie chodź na peeling chemiczny i drenaż limfatyczny, bo po tym najbardziej mi wychodzą.
      Noś rajstopy by nie powychodziło Ci na nogach. Jedz witaminę C z rutyną.
      Możesz iść na laser, który podobno to usuwa. Ja nigdy tego nie próbowałam, bo się boję ;P
      • laye Re: Prześwitujące żyłki.. 26.01.12, 16:50
        dziękuję!:-* napewno skorzystam z rad. Zastanawiam się, w jaki sposób działa ten laser, wie ktoś? jestem laikiem w dziedzinie medycyny estetycznej i brzmi to dla mnie nieco abstrakcyjnie:scared:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka