Dodaj do ulubionych

perfumy na allegro?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 21:56
jak to jest z tymi perfumami na allegro??? czy one są orginalne? w takich
cenach? czy zapach utrzymuje się długo? i czy wyglądają jak orginalne? niech
osoby które kupowały tam perfumy podzielą się swoimi opiniami! dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: bleble Re: perfumy na allegro? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 09.06.04, 22:13
      ja nie kupuje na allego i nie zamierzam a to z tego wzgledu ze nie stac mnie
      dac zarobic jakiemus oszustowi ktory mnie nabierze na podrobe i potem bede
      musiala jeszcze raz cos kupic, tym razem w sklepie, wiec kwota wyszlaby 2 razy
      tyle lub 3 razy.

nie mozna kupic perfum, czy wody za 80 zl!!! jest to nie mozliwe!!! nawet na
      wyprzedazach za granica za tyle sie nie kupi.
      czasem ludzie kupuja na allegro i nawet sie nie zorientuja ze kupili porobe,
      dopiero jak porownaja sobie oryginal, to mozna zauwazyc jakies braki, podroby
      sa czasem idealne. mowie o zewnetrzym wygladzie np buteleczki. zawartosc to
      inna sprawa. NIGDY nie da sie podrobic idealnie zapachu!!!! jest to pewna
      forumula chroniona przez firme, objeta tajemnica!!! wiec nikt nie umie podrobic
      zapachu idealnie, moze byc on zblizony ale nigdy taki sam. O trwalosci nie
      wspomne bo to oczywiste, ze takowej brak.
      tak na prawde nie wiadomo skad pochodzi podroba, co zawiera w srodku? mozna
      dostac uczulenia od zawartego skladnika, bo skad wiesz co tam jest? ktos kto
      sprzedaje podrobe ma gdzies czy ty bedziesz miec uczulenie czy wysypke po tym.

pewnie sa osoby sprzedajace tam oryginaly, ale wiekszoosc to podroby, czasem
      rzeczy kradzione, przetermionwane itp.
      ja osobiscie ci tego nie polecam, raczej odloz sobie i poczekaj i kup w
      sklepie. lub kup perfumy a raczej wode perfumowana ze sredniej polki, te tez
      ladnie pachna :)
      no i jedna rzecz perfum nikt na allegro nie sprzedaje! prawdziwe perfumy sa
      baaaaaardzo drogie zapakowane w male flakoniki. nigdy nie sa sprzedawane na
      wyprzedazach za granica. wiec jak ktos sugerujeze to oryginalne perfumy jest to
      podejrzane. zazwyczaj sprzedaja wode toaletowa lub perfumowana.
      aha no a jezeli chcesz sprobowac podrobe to takie sprzedaja w taki stoiskach
      pt. rozlewnia perfum, np u mnie w realu jest cos takiego. wiekszosc zapachow
      przypomina lub imituje znane zapachy i marki, czasem nawet podobnie nazwyaja
      sie hehe :)

zrobisz jak uwazasz ale moim zdaniem to jest ryzyko i szkoda kasy i nerwow.
    • Gość: gocha221 Re: perfumy na allegro? IP: *.icpnet.pl 09.06.04, 22:33
      szukaj wód 30-50 zl tanszych niz w sklepach. bedą raczej oryginalne, czytaj
      komentarze, choc moim zdaniem ufac im w 100% nie mozna.
      odpusc sobie wszelkie okazje w stylu 100ml za 90 zl, jesli w sklpeie ta
      pojemnosc kosztuje 230zl. poszukaj takich za ok 160-180zl. oszczednosc jest
      wtedy nie taka wielka (+przesylka) wiec tez sie zastanawiam czy oplaca sie
      jednak jakies tam ryzyko. Czy moze lepiej zaplacic te 40 dychy wiecej i isc do
      perfumerii.
      bardziej bym juz ufala np. pedetowi czy esentii w ktorych tez jest taniej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka