Gość: kasiek IP: *.77.classcom.pl 11.06.04, 17:38 mam rozstepy na posladkach i udach a ostatnio zauwazylam ze robia mi sie na lydkach czy to mozliwe nie jestem gruba jaksie mam ich pozbyc albo przynajmnmiej spowodowac zeby niebyly widoczne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinder.bueno Re: rozstepy 12.06.04, 21:42 hmm co mozna zrobic z rozstępami? Ja też sie zastanawiam czy na zawsze zostają? Czy też można je jakos wyleczyc? jaksąw pierwszym stadium czy jest jeszcze szansa? Odpowiedz Link Zgłoś
jazz_b Re: rozstepy 12.06.04, 22:38 No ja tez bym chciala wiedziec. Czy jest ktos kto podpowie 3 kobietom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia Re: rozstepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 23:24 polecam wyszukiwarke,ten temat byl tu barrrrrrrrrrdzo czesto.rozstepow nie mozna w 100%usunac.zdaje sie ze nawet zabiegowo tez nie.mozna je jedynie lekko hmmm splycic czy jak to sie tam okresla ale tylko gdy sa we wczesnym stadium.trzeba poprostu czesto wmasowywac balsamy.nie wiem czy srodki na rozstepy sa skuteczne Odpowiedz Link Zgłoś
gevalia Re: rozstepy 13.06.04, 04:14 KOsmetyki z kwasem glikolowym moga troche pomoc-domowy ekwiwalent peelingu chemicznego wykonywanego przez dermatologow w celu splycenia tych paskudnych bialawych,czerwonawych,niebieskich sciezek. Odpowiedz Link Zgłoś