Gość: witaminka1 IP: *.pekao-fs.com.pl 14.06.04, 10:21 mam zamiar kupić dla cery mieszanej. mam pytanie czy ktoś używał i czy rzeczywiście złuszczają i rozjasniaja naskórek. dziękuję z góry za odp. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trewka Re: tonik Clinigue IP: *.client.comcast.net 14.06.04, 17:34 tak, ja uzylam raz -wypalilo mi naskorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: tonik Clinique IP: 157.25.152.* 14.06.04, 17:45 Nie polecam, sam alkohol, bardzo wysusza skórę (tonik oryginalny, kupiony w Stanach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kragmel Re: tonik Clinigue IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 21:23 wszysto kwestia indywidualna. na mojego pancernego tłuściocha (vel cerę) działa bardzo dobrze, stosowany co 2-3 dni. mam "trójkę". aha, możesz spróbować poprosić w stoisku/sklepie Clinique o próbki. ja dostałam przy zakupach w ich sklepie w Galerii Mokotów (W-wa) zestaw próbek 3 kroków w ilościach wystarczających spokojnie na tydzień (za wyjątkiem mydła - wydajność większa). k. Odpowiedz Link Zgłoś