adamaszek333 30.03.12, 14:45 Czy możecie coś sprawdzonego polecić właśnie na ujędrnienei, wyszczuplenie ud??? Zarówno w domu , jak i w gabinecie kosmetycznym... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasha77 Re: ujędrnienie ud 30.03.12, 14:50 w domu cwiczenia i dużo spacerów a w gabinecie masaże. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: ujędrnienie ud 30.03.12, 17:24 cwiczenia- nozyce pionowe i poziome (kladziesz sie na plecach, unosisz nad ziemie nogi cale razem z udami i robisz nozyce). A poza tym kup sobie albo rekawice albo szczotke do masazu z wypustkami i masuj, pod prysznicem, po tym jak balsam nalzoysz.... Odpowiedz Link Zgłoś
adamaszek333 Re: ujędrnienie ud 30.03.12, 17:56 Chyba rzeczywiście najbardziej sprawdzą się ćwiczenia i odpowiedni styl życia. Kilka koleżanek wydało dosłownie fortunę na ujędrnainie, wyszczuplanie ciałą, a efekty średnie, bo przeważnei nie zmianaiłay na lepsze stylu życia... Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: ujędrnienie ud 30.03.12, 19:33 no pewnie ze musi isc za tym zmiana stylu zycia. To tak jakby isc wybielic sobie zeby- bo sa zolte i z nalotem, a po wybieleniu nadal ich nie myc i wypalac 10 papierosow dziennie zapijajac mocna herbata :) efekt sie dlugo nie utrzyma :) Odpowiedz Link Zgłoś
rikol Re: ujędrnienie ud 20.08.12, 19:37 Z drugiej strony, co to za zycie, kiedy nie mozesz nawet herbaty wypic. Odpowiedz Link Zgłoś
ines6666 Re: ujędrnienie ud 01.04.12, 21:13 Mnie udało się pokonać problem związany z brakiem jędrności ud przez poddanie się seriom zabiegu Accent Your Body. Terapia daje naprawdę extra efekty. Świetnie wygładza się skóra, staje się sprężysta, jędrna, poprawia się jej struktura. Na cellulit czy rozstępy to jest naprawdę dobry lek. Wiadomo, że cellulit nie zniknie w zupełności po poddaniu się pierwszemu zabiegowi - trzeba być cierpliwym i poddać się kilku, a na pewno zlikwiduje się problem. U mnie wszystko przebiegło pozytywnie, udało się pokonać problem i dlatego polecam Ci bardzo tę terapię. W razie jakichkolwiek pytań służę pomocą:) Odpowiedz Link Zgłoś
infinity51 Re: ujędrnienie ud 20.08.12, 16:43 moim zdaniem najlepsze jest bieganie i dodatkowo na silowni cwiczenia na ab- i adductor - efekt murowany Odpowiedz Link Zgłoś
lolita163 Re: ujędrnienie ud 07.09.12, 23:29 według mnie exilis, exilis i jeszcze raz exilis!! Wpływa on zarówna na tkankę tłuszczową -redukując ją, jak i na wzrost jędrności skóry (fale radiowe oddziałują na włókna kolagenowe- wszystko dokładnie wytłumaczyli mi w klinice :) Nie dość,że straciłam w obwodzie, to dodatkowo moje uda mają piękny kształt (Exilis ujędrnił skórę i wymodelował ciałko). Wykonałam ten zabieg na ursynowie- Beautymed. Gorąco polecam, gdyż mają świetnych fachowców jak i rewelacyjne ceny! jeśli masz jeszcze jakieś pytania... służę :) Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: ujędrnienie ud 10.09.12, 01:23 adamaszek333 napisał: > Czy możecie coś sprawdzonego polecić właśnie na ujędrnienei, wyszczuplenie ud?? > ? Zarówno w domu , jak i w gabinecie kosmetycznym... masaże manualne + rower, ćwiczenia aerobowe, wałek do ciasta. Odpowiedz Link Zgłoś
carusiamysia Re: ujędrnienie ud 11.09.12, 16:43 Wygrana walka z cellulitem – sport plus dieta plus kosmetyki antycellulitowe. Nie ma lepszej kombinacji. Ja stosuję żel, a włąsciwie termoaktywne serum Eveline . . Rozmawiałam z wieloma kolezankami i każda potwierdza jego dzialanie! Super szybko widać efekty. Skora po tygodniu ejst wygładzona. Ja stosuje go 2 razy dziennie. Po 2 miesiacach , podobno nalezy zakonczyc kurację. Aczkolwiek kolezanka farmaceuta mowiła ze tego typu kosmetyki powoduja pekanie naczynek. Ja nie mam tendencji do tego typu zjawisk. Po zastosuwaniu serum po umyciu czuć jak rozgrzewa ciało. Trzeba koniecznie umyć ręce. NALEŻY DOEDUKOWAĆ SIĘ NA TEMAT DZIALANIA KOSMETYKÓW ANTYCELLULITOWYCH! Ponieważ balsam a zel beda miec inne dzialanie, mianowicie chodzi mi o szybkośc pojawiania się efektu. Np. Żele anyclellulitowe stosujemy conajmniej dwa razy dziennie na zaatakowaną perzez cellulit skórę. Kuracja trawa do 2 miesięcy. Efekty widać po 2 tygodniach. Warto rowniez peelingowac skórę zaatakowaną przez cellulit. Kosmetyki antycellulitowe – wiecej infrmacji mozecie znaleźc w sieci... po przeczytaniu napewno będziecie wiedziały co wybrać. Mam nadzieję że choć troszkę pomogłam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
natkajezewska Re: ujędrnienie ud 12.09.12, 14:19 Polecam krem Eveline, Slim Extreme 3D. Odpowiedz Link Zgłoś
anastazzjaa [...] 14.01.13, 09:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakarbowicz Re: ujędrnienie ud 14.01.13, 09:15 Anastazja jaki żel masz na myśli? Na rynku jest teraz strasznie dużo kremów z kolagenem i sama nie wiem na który się zdecydować. Mogłabyś też powiedzieć jak szybko można spodziewać się jakiegoś rezultatu?? Odpowiedz Link Zgłoś
anastazzjaa Re: ujędrnienie ud 14.01.13, 15:26 Kasia musisz patrzeć na skład danego żelu. Kolagen o którym mówię firmy colyfine poza kolagenem, wodą, kwasem mlekowym i glikolem kaprylowym nie zawiera żadnych chemicznych dodatków, sam naturalny skład. Odpowiedz Link Zgłoś
42andzia Re: ujędrnienie ud 14.01.13, 11:11 Ja polecam masaż podczas kąpieli szczotką masującą mi to pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
kluska-2 Re: ujędrnienie ud 16.01.13, 18:01 przysiady. robię codziennie rano przed pracą. 5x10 perzysiadów, pomiędzy seriami po 30 wspięć na palce. wszystko zajmuje 5-7 minut, efekty widoczne już po miesiącu, no i łatwiej rano się dobudzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
figaroled Re: ujędrnienie ud 21.01.13, 18:57 Wczoraj byłam na ćwiczeniach ABT. Było jedno ćwiczenie, które zapadło mi w pamięć ponieważ jest właśnie na uda. Podeprzyj się na łokciach leżąc na plecach. Jedną nogę ugnij w kolanie. Drugą wyprostuj i podnieś prostą do góry. Stopy skieruj na siebie. Wykonaj 5 serii po 20 razy. Następnie zmień nogę. Odpowiedz Link Zgłoś