Dodaj do ulubionych

!!!!!!!!może gdzieś jeszcze jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: 212.244.242.* 16.06.04, 13:24
...Sexi Grafiti-ESCADY????plis , zobaczcie u Was w mieście w
perfumeriach..może gdzies sie jeszcze uchował????!!!...uwielbiam ten zapach
ale zapas mi sie skończył...nie polecajcie Ibizy Hippi bo to nie to
samo!!!...licze na Was!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: !!!!!!!!może gdzieś jeszcze jest!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.04, 14:55
      BARDZO podobny do Sexi Graffiti jest Wink Avonu. Spróbuj, może będzie Ci
      odpowiadał.
      • Gość: Misia Re: !!!!!!!!może gdzieś jeszcze jest!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.dialup.inetia.pl 16.06.04, 16:37
        No kochana to jestesmy dwie !

Kupiłam Island Kiss ale to tez nie to samo - ale leciutka namaistak - cóz
        nigdzie się juz nie dostanie tych cudownych truskaweczek
        ratowałam sie rozlewnią wód Nicole - tam ten zapach maja ale to nie to
        samo :)))))
        • Gość: kiki Re: !!!!!!!!może gdzieś jeszcze jest!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.242.* 17.06.04, 10:45
          ...rany..chyba sie popłacze...może jeszcze ktoś sie odezwie/może za granicą!!???
          • annika_vik a sklepy internetowe? 17.06.04, 15:05

A nie próbowałaś sklepów internetowych?
            ja znalazłam w www.perfumysklep.pl 30 ml edt za 145 zł.

na 100% znajdziesz w zagranicznych sklepach internetowch.
          • Gość: Izabella1991 Re: !!!!!!!!może gdzieś jeszcze jest!!!!!!!!!!!!! IP: 5.5.* / 80.58.19.* 17.06.04, 23:07
            czesc!
            Ja tez UWIELBIAM TEN ZAPACH.Szukalam go w perfumeriach i nic.Teraz jestem na
            Teneryfie i jak znajde-dam znac.
            P.S.Mam wrazenie,ze widzialam na www.fragrancenet.com
            • Gość: kiki Re: !!!!!!!!może gdzieś jeszcze jest!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.242.* 18.06.04, 12:06
              nie próbowałam sklepów netowych ( tzn tylko pedet,truskawka i allegro)ale
              rzeczywiście na ten perfumysklep nie trafiłam....jest tam ale strona mi sie
              średnio podoba, poza tym wolałabym kupić 100ml...jeżeli nie znajde nic to
              zobaczę, strona jednak nie wygląda zbyt wiarygodnie.....czekam na info o
              Teneryfie!!!!!!!!...dziekuje za oddzew!!!!
    • stokrotka111 Re: !!!!!!!!może gdzieś jeszcze jest!!!!!!!!!!!!! 18.06.04, 16:59
      W sklepach pewnie nie znajdziesz,ale jest na niemieckim Ebey`u. Zobacz
      www.ebay.de. Beauty: Parfüm:Escada
      • Gość: kiki Re: !!!!!!!!może gdzieś jeszcze jest!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.242.* 21.06.04, 09:48
        prawde mówiąc nigdy tam nie kupowałam i nie wiem jak się to robi..... :o(
    • karocia Re: !!!!!!!!może gdzieś jeszcze jest!!!!!!!!!!!!! 22.06.04, 11:20
      a ja szukam (ale chyba nie znajde:() IMPULSE ID w Polsce nie byl w ogole
      dostepny a za granica tez sie chyba skonczyl :...(
    • Gość: Izabella1991 Re: !!!!!!!!może gdzieś jeszcze jest!!!!!!!!!!!!! IP: 5.5.* / 80.58.19.* 18.07.04, 21:02
      JEEEEEST!
      Jestem w dalszym ciagu na Teneryfie(i jeszcze dlugo bede).Widzialam na 100%
      zestaw mini wod ,,Escady" w cenie ok.30 euro i Sexi Graffiti tez tam
      jest.Widzialam tez 30 mil.,nie wiem za ile,bo nie moglam dojzec przez szybe
      (dzis perfumerie sa zamkniete).Jezeli wam zalezy,sprawdze jutro .
      P.S.Tez jestem maniaczka perfum i wielbicielka ,,Escad".
      • Gość: kiki Re: !!!!!!!!może gdzieś jeszcze jest!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.242.* 19.07.04, 11:01
        Izabellla, daj znać prosze ile kosztuje 30ml,choć najbardziej się opłaca
        100Ml!!!!!...też jest????..ja niestety "spod samiuśkich Tater" i szanse na
        Teneryfe żadne,więc....????????..pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka