ach_dama_byc_z_kanady 10.12.12, 00:42 Po kiego grzyba zostawiacie pusty post z trzema kropkami w tytule??? Co mam/y tam wpisac??? Minnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ach_dama_byc_z_kanady Re: Trzy kropki... 12.12.12, 07:21 tak zostaje jak post jest usuwany. tyle to i ja wiem. tylko po jakiego grzyba zostawiac te trzy kropki. jak usunac to usunac. masz zamiar sie wpisac: "o, jakie ladne trzy kropki" "o, nowe trzy kropki"???? najmniejszego sensu to przeciez nie ma. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: Trzy kropki... 12.12.12, 12:37 to system tak zostawia,kiedy się "cenzuruje"post zeby dac znac autorowi ze naruszył regulamin... Odpowiedz Link Zgłoś
ach_dama_byc_z_kanady Re: Trzy kropki... 13.12.12, 05:26 domyslam sie, ale wlasnie mowie ze to jest bez sensu - przeciez jak sie caly post usunie, to autor tez sie domysli dlaczego. a przynajmniej forum nie bedzie zasmiecone tymi beznadziejnymi postami z jednym autorem i trzema kropkami. echhhhhhhhhhhhhhhh..... Minnie Odpowiedz Link Zgłoś