Dodaj do ulubionych

balsamy brązujące

IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 12.07.04, 20:27
poradzcie które balsamy brązujące są najlepsze
Obserwuj wątek
    • Gość: aura Re: balsamy brązujące IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.04, 20:30
      ZIAJA SOPOT
      • Gość: Anja Re: balsamy brązujące IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 12.07.04, 20:46
        Moze i Ziaja jest najlepsza, ale zapach jest absolutnie koszmarny! Napisalam o
        nim dzis pare slow, proszac o porade, jak pozbyc sie z ciala dreczacego
        smrodku.Jesli masz wrazliwy nos, omijaj ten balsam szerokim lukiem! Zapach
        uwalnia sie stopniowo, dopiero po rozprowadzeniu balsamu na ciele, i wachanie
        go w sklepie nic nie da.Mimo to przyznaje, ze cialo ladnie po nim wyglada.
        • charade Re: balsamy brązujące 12.07.04, 21:53
          Ja polecam balsam brązujący Bielendy. Ma on jedną podstawową wadę -b trzeba
          cierpliwie się nim smarować kilka dni. Ja smarowałam się 4 dni, zanim
          osiągnęłam efekt, ale za to boski - zero zacieków, naturalny kolor. On po
          prostu nie działa od razu. Do tego nie śmierdzi właściwie samoopalaczem.
        • magraft Re: balsamy brązujące 13.07.04, 10:07
          Ja jednak polecam Sopot Ziaji. Jeśli chodzi o zapach, to na każdej skórze może
          być inny- to w pewnym stopniu zależy od składu "płaszcza" wodno-lipidowego
          skóry, jego pH itd i poprostu różnie może się utleniać taki balsam (zresztą do
          dotyczy taże typowych samoopalaczy).

Pozdrowionka.
    • priceless Re: balsamy brązujące 12.07.04, 22:00
      ja tez polecam ziaja SOPOT! dla mnie ,jak dotąd najlepszy (jeśli chodzi o
      balsamy brązujace)
    • Gość: kazia Re: balsamy brązujące IP: 195.205.24.* 13.07.04, 07:02
      balsam brazujący z kolastyny. co prawda posmarowalam sie dwa razy i efekt
      prawie zerowy, może troszke wiecej razy trzeba użyć, ale ten zapach...no po
      porstu cudowny
      • Gość: milenazuzia Re: balsamy brązujące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 07:59
        Dla mnie najlepszy jest balsam ujędrniająco-brązujący farmona , nie śmierdzi,
        ma kolor orzechowy i dlatego łatwiej go nakładać, po wchłonięciu od razu widać
        efekt. Po kilku razach opalenizna jest dość ciemna- jak dla mnie super. Jedyny
        minus- brudzi ubranie dlatego trzeba poczekać do całkowitego wchłonięcia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka