Gość: Ada IP: *.revers.nsm.pl 19.07.04, 12:36 Co mam zrobić, mam dość ciemne, całkiem dlugie włosy na rękach, Nie chce ich golic bo odrosną jeszcze ciemniejsze i mocniejsze. Znacie jeskies dobre sposoby by pozbyć się mojego koszmaru :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asiek_asiekowaty Re: włosy na rękach IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 19.07.04, 12:39 Wiesz co, mi kiedys odawaliło, nudziłam się i... wydepilowałam sobie ręce. Przypomniałam sobie, że moja koleżanka tak robi. Może tego spróbujesz...? Najpierw skróć włoski (np. maszynką do strzyżenia włosów), a potem wydepiluj. Odpowiedz Link Zgłoś
merolik Re: włosy na rękach 19.07.04, 15:01 Ja "przerzedzam je" depilatorem. Raz na 2-3 tygodnie wystarczy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łyżeczka Re: włosy na rękach IP: *.net 19.07.04, 19:44 Ja mam bardzo gęste, ale na lato mi jaśnieją i wcale mi nie przeszkadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trish Re: włosy na rękach IP: *.acn.waw.pl 19.07.04, 20:05 wosk, tak samo jak na nózki, odrastają słabsze Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_s Re: włosy na rękach 20.07.04, 10:23 Ja mam metodę "łączoną" najpierw wosk, a potem te włoski które były za krótkie na wosk trakruje depilatorem. Wosk na pewno mniej podrażnia. pozdr :D magda Odpowiedz Link Zgłoś