beatkapiekna 22.07.04, 15:17 Co myślicie na temat przedłużania i zagęszczania włosów u fryzjera,czy ktoś z was może próbował??Jakie są tego efekty i jak długo można to nosić??Czy w ogóle warto robić mając słabe wypadające włosy??Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dotka29 Re: PRZEDŁUŻANIE I ZAGĘSZCZANIE WŁOSÓW 02.08.04, 23:42 hej,ja przedluzam wlosy juz 4 raz, moje są bardzo slabe,( krotsze takie za ucho),doczepiane wlosy starczaja mi na pol roku , jestem bardzo zadowolona,sa zupelnie nieklopotliwe w utrzymaniu, myciu itp.Jesli bys miala jakies pytania konkretne, chetnie odpowiem :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nik_i Re: PRZEDŁUŻANIE I ZAGĘSZCZANIE WŁOSÓW 04.08.04, 09:33 Hej, ile taki zabieg kosztuje? I jak to jest później z myciem/układaniem takich włosów? Nic się nie odczepia? I na ile jest to widoczne dla innych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
dotka29 Re: PRZEDŁUŻANIE I ZAGĘSZCZANIE WŁOSÓW 04.08.04, 23:04 zabieg ten kosztuje 1000 zl, mycie normalnie jak z normlanymi wlosami,przy dobrze zalozonych wlosach nic nie odpada nie widac wogole ze sa doczepiane, nikt nigdy tego u mnie nie zauwazyl. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beatkapiekna Re: PRZEDŁUŻANIE I ZAGĘSZCZANIE WŁOSÓW 05.08.04, 16:42 Dotko29 serdecznie dziękuję za opinię, cieszy mnie fakt, że jestes bardzo zadowolona z tej metody.Chcę ciebie spytać jaką metodą masz przedłużane włoski,wiem że są sklejane lub wiązane.Aha a czy mozna je farbować??Będę wdzięczna za odpowiedź, pozdrawiam mocno :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dotka29 Re: PRZEDŁUŻANIE I ZAGĘSZCZANIE WŁOSÓW 08.08.04, 16:22 hejka Wiec tak mam doczepiane metoda sklejania na goraco,a co do farbowania to sztuczne wlosy nie przyjmuja koloru ani rozjasniacza, nie niszcza sie,ja mam balejaz blond, i te doczepione sa tak dobrane, takze nic nie widac roznicy.Jesli chcialabys farbowac doczepiane wlosy musialabys doczepic prawdziwe wlosy ale to jest 3 razy drozsze:/ pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
anula_b Re: PRZEDŁUŻANIE I ZAGĘSZCZANIE WŁOSÓW 30.12.04, 09:32 Hej! Zachęciłaś mnie do zagęszczenia, czy mogłabyś polecić jakiegoś fryzjera? Dziękuję z góry Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
beatkapiekna Re: PRZEDŁUŻANIE I ZAGĘSZCZANIE WŁOSÓW 09.08.04, 13:06 Serdeczne dzięki za odpowiedź, teraz już troche wiem o tym :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: PRZEDŁUŻANIE I ZAGĘSZCZANIE WŁOSÓW 11.08.04, 08:47 Witam Efekty tego typu zabiegów są, jak zwykle, indywidualne. Najlepiej na Pani pytania odpowie fryzjer, który wykonuje te usługi. Odradzam jednak wykonywania przedłużania lub zagęszczenia włosów osobom posiadającym słabe i wypadające włosy. Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś
sisi24 Re: PRZEDŁUŻANIE I ZAGĘSZCZANIE WŁOSÓW 25.12.04, 18:14 kupie wlosy hurtowo .nawiaze kontakt z ludzmi ktorzy sprzedaja wlosy Odpowiedz Link Zgłoś