karelia 25.03.02, 20:31 czy ktos uzywal kosmetykow francuskich marki Sisley, co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katrina Re: Sisley IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 22:36 karelia napisał(a): > czy ktos uzywal kosmetykow francuskich marki Sisley, co polecacie? nie używałam osobiście, ale podobno mają najlepszą na świecie maskarę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWCIA Re: Sisley IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 26.03.02, 09:46 uzywalam, uzywam i bede uzywac produkty tej marki, ich krotka charakterystyka ,,BARDZO WYSOKA JAKOSC = WYSOKA CENA,,. Goraco polecam wszystkie produkty, dodatkowo mozna zapoznac sie z ich dzialaniem w obszernej broszurce przekazywanej w stoiskach Sisley'a. pozdr.EWCIA Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Sisley 26.03.02, 11:00 dziekuje za odpowiedz, ja wiem , co to za firma:-))))) ale nie wiem .co mam kupic , slyszalam, ze maja jakas dobra maske. Wlasnie sie zapisalam na probna wizyte w gabinecie. Testowalam krem do twarzy , ten najnajnaj "Sisleya". calkiem ok, ale cena -horrorrrr Pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Sisley IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 26.03.02, 11:36 Gość portalu: EWCIA napisał(a): > uzywalam, uzywam i bede uzywac produkty tej marki, ich krotka > charakterystyka ,,BARDZO WYSOKA JAKOSC = WYSOKA CENA,,. > Goraco polecam wszystkie produkty, dodatkowo mozna zapoznac sie z ich > dzialaniem w obszernej broszurce przekazywanej w stoiskach Sisley'a. > pozdr.EWCIA --------------------- Może są i dobre, ale ceny mają porażające.Zwłaszcza w dobie recesji i 20% bezrobocia z pewnością mnóstwo Polek może sobie na nie pozwolić. Odpowiedz Link Zgłoś
eremka Re: Sisley 26.03.02, 12:09 Mam pytanie; czy w Polsce zapisałas sie do gabinetu Sisleya i jesli tak, to gdzie sie mieści ten gabinet? Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Sisley 26.03.02, 13:04 niestety nie, to jest za granica. Ale tutaj ceny tez sa zaporowe. Naprawde tloku przy stoisku nie ma. To jest gorna polka luxusu. Ale sa jeszcze drozsze kosmetyki. Wcale nie uwazam, ze te najdrozsze sa najlepsze. Maja dobra jakosc, sklad, etykietke exkluzywnosci.... Tutaj tez , nawet przecietna obywatelka, nie moga sobie pozwolic na "rozbijanie " sie kosmetykami Sisley`a. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Sisley 26.03.02, 13:06 zapomnialam dodac , ze kedys bylam w gabinecie Biodroga. Naprawde, naprawde bylam wniebowzieta jakoscia zabiegu i kosmetykami stosowanymi na mojej buzce. POLECAM!!!! Podobnie jak Babor. Jesli macie cos do dodanie na ten temat, chetnie wyslucham pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
yak-ona Re: Sisley 26.03.02, 20:04 ja kiedys mialam zestaw kosmetykow pielegnacyjnych i kolorowych Sisleya! ogolem pielegnacyjne rewelacja-szczegolnie kremy i balsamy do ciala,lotion do ujedrniania piersi - super,gorzej z tym na celulitis(brudzil ubranie i wydaje mi sie , ze np VIchy jest lepszy)! z kosmetykow kolorowych tez ok, ale juz nie takia rewelka,szczegolnie nie pasowal mi smierdzacy ogorkami fluid i konturowka do ust(schodzila od razu)! o cenach wiadomo- kosmos! za kosmetyki pielegnacyjne warto dac taka kase,ale nie jestem do konca przekonana o kosmetykach kolorowych! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Sisley 26.03.02, 20:14 wlasnie chodzi o kosmetyki pielegnacyjne, kolorowe innych firm podobaja mi sie o wiele bardziej. Chociaz przy okazji wizyty zaproponowano mi konsultacje z wizazystka, ale jakos tak nie mialam ochoty, nie uzywam kolorowych w duzych ilosciach . To co mam wystarcza mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Sisley IP: *.tpl.toronto.on.ca 26.03.02, 21:26 Ja mialam probki sisleya (kremy, maseczki i cos tam jeszcze), i W OGOLE mi te kosmetyki nie odpowiadaja. smierdza szpitalem i ogorkami... Zadnych ciekawych efektow nie zauwazylam. Jak sie dowiedzialam ile ten badziew kosztuje to troche mnie porazilo.... Moim zdaniem nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawsk Re: Sisley IP: *.pl 26.03.02, 22:31 Gość portalu: aaaa napisał(a): > Ja mialam probki sisleya (kremy, maseczki i cos tam jeszcze), i W OGOLE mi te k > osmetyki nie odpowiadaja. > smierdza szpitalem i ogorkami... Zadnych ciekawych efektow nie zauwazylam. Ja > k sie dowiedzialam ile ten > badziew kosztuje to troche mnie porazilo.... Moim zdaniem nie warto. ale ile przecietnie kosztuje? bo az mnie ciekawosc zżera! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Sisley 26.03.02, 22:42 nie znam cen polskich, ale na pewno sa szokujace, bo i u nas mozna dostac wytrzeszczu uszow. Oczywiscie ceny nie sa podane oficjalnie , trzeba sie spytac. A wiadomo, ze jak tam ktos idzie i kupuje to wie co to jest i raczej sie nie pyta ;-)Ich najdrozszy wyrob krem na dzien i noc "Sisleya" , nooo sama jestem ciekawa ile w Polsce kosztuje.Krem pod oczy- 1/3 zawartosci kremu do twarzy a cena o polowe mniejsza. Powiedzcie , prosze ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Sisley IP: 193.195.87.* 27.03.02, 11:32 Nie wiem jak Sisley, ale LaPrairie (to chyba podobna polka cenowa?) jest we Wroclawiu w Galerii Dominikanskiej, na pudeleczkach sa ceny, wiec sobie poczytalam: krem pod oczy 400-500 zl, krem do twarzy z kawiorem ok.1000zl Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Sisley 26.03.02, 22:45 moge sie domyslec , ze ten krem do twarzy moze kosztowac powyzej 600zl, albo wiecej, nie wiem jakie sa relacje walutowe i za ile kupuje dystrybutor. U na sjest ogromny podatek na ten luxus.Ale sa tansze -swietne , podobno, maseczki, kremy z innych linii....no wszystkie kosmetyki pielegnacyjne sa dobre. Maja troche dziwny moze zaoach, bo jest w nich duzo skladnikow naturalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kb Re: Sisley IP: *.ras10.flwpb.tii-dial.net 26.03.02, 23:02 krem pod oczy "sisleya" ok 450zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalen Re: Sisley IP: *.unizeto.pl 27.03.02, 11:16 Ten krem do twarzy "na wszystko" ok. 1000 zł (widziałam kiedyś w jakiejś gazecie) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Sisley 27.03.02, 13:07 same widzicie -ceny zaporowe dla normalnej kobiety , to juz luxus. Mialam ten krem , testowalam okolo tygodnia.Jako , ze mam cere raczej bezproblemowa, a nawet powiedziawszy, slowa kosmetyczki, modelowa ani mi on pomogl ani zaszkodzil. Moze gdyby go stosowac caly czas, to bylyby efekty .W nasrepny piatek ide testowac tego Sisleya, no zobaczymy.... Odpowiedz Link Zgłoś
eve_ Re: Sisley 07.04.02, 20:23 Mam koleżankę w Krakowie, która jest konsultantką Sisleya. Dostałam od niej parę próbbek i miniaturek tej marki. I muszę powiedzieć ze zachwycona nie byłam- ten zapach-brrr..Kosmetyki pachniały kosmetykami mojej babci;))Mimo to uważam,że jakość tych kosmetyków- pierwsza klasa. Wiem też że londyńska królowa lubuje się w Sisleyu.No cóż ja królową chyba nie zostanę...;-)) Odpowiedz Link Zgłoś