25.03.02, 20:31
czy ktos uzywal kosmetykow francuskich marki Sisley, co polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: katrina Re: Sisley IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 22:36
      karelia napisał(a):

> czy ktos uzywal kosmetykow francuskich marki Sisley, co polecacie?
      nie używałam osobiście, ale podobno mają najlepszą na świecie maskarę.

• Gość: EWCIA Re: Sisley IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 26.03.02, 09:46
      uzywalam, uzywam i bede uzywac produkty tej marki, ich krotka
      charakterystyka ,,BARDZO WYSOKA JAKOSC = WYSOKA CENA,,.
      Goraco polecam wszystkie produkty, dodatkowo mozna zapoznac sie z ich
      dzialaniem w obszernej broszurce przekazywanej w stoiskach Sisley'a.
      pozdr.EWCIA
      • karelia Re: Sisley 26.03.02, 11:00
        dziekuje za odpowiedz, ja wiem , co to za firma:-))))) ale nie wiem .co mam
        kupic , slyszalam, ze maja jakas dobra maske. Wlasnie sie zapisalam na probna
        wizyte w gabinecie. Testowalam krem do twarzy , ten najnajnaj "Sisleya".
        calkiem ok, ale cena -horrorrrr
        Pozdrawiam K.
      • Gość: Marta Re: Sisley IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 26.03.02, 11:36
        Gość portalu: EWCIA napisał(a):

> uzywalam, uzywam i bede uzywac produkty tej marki, ich krotka
        > charakterystyka ,,BARDZO WYSOKA JAKOSC = WYSOKA CENA,,.
        > Goraco polecam wszystkie produkty, dodatkowo mozna zapoznac sie z ich
        > dzialaniem w obszernej broszurce przekazywanej w stoiskach Sisley'a.
        > pozdr.EWCIA
        ---------------------
        Może są i dobre, ale ceny mają porażające.Zwłaszcza w dobie recesji i 20%
        bezrobocia z pewnością mnóstwo Polek może sobie na nie pozwolić.

• eremka Re: Sisley 26.03.02, 12:09
      Mam pytanie; czy w Polsce zapisałas sie do gabinetu Sisleya i jesli tak, to
      gdzie sie mieści ten gabinet?
      • karelia Re: Sisley 26.03.02, 13:04
        niestety nie, to jest za granica. Ale tutaj ceny tez sa zaporowe. Naprawde
        tloku przy stoisku nie ma. To jest gorna polka luxusu. Ale sa jeszcze drozsze
        kosmetyki. Wcale nie uwazam, ze te najdrozsze sa najlepsze. Maja dobra jakosc,
        sklad, etykietke exkluzywnosci.... Tutaj tez , nawet przecietna obywatelka, nie
        moga sobie pozwolic na "rozbijanie " sie kosmetykami Sisley`a.
    • karelia Re: Sisley 26.03.02, 13:06
      zapomnialam dodac , ze kedys bylam w gabinecie Biodroga. Naprawde, naprawde
      bylam wniebowzieta jakoscia zabiegu i kosmetykami stosowanymi na mojej buzce.
      POLECAM!!!! Podobnie jak Babor. Jesli macie cos do dodanie na ten temat,
      chetnie wyslucham
      pozdrawiam K.
      • yak-ona Re: Sisley 26.03.02, 20:04
        ja kiedys mialam zestaw kosmetykow pielegnacyjnych i kolorowych Sisleya!
        ogolem pielegnacyjne rewelacja-szczegolnie kremy i balsamy do ciala,lotion do
        ujedrniania piersi - super,gorzej z tym na celulitis(brudzil ubranie i wydaje
        mi sie , ze np VIchy jest lepszy)!
        z kosmetykow kolorowych tez ok, ale juz nie takia rewelka,szczegolnie nie
        pasowal mi smierdzacy ogorkami fluid i konturowka do ust(schodzila od razu)!

o cenach wiadomo- kosmos!
        za kosmetyki pielegnacyjne warto dac taka kase,ale nie jestem do konca
        przekonana o kosmetykach kolorowych!
        • karelia Re: Sisley 26.03.02, 20:14
          wlasnie chodzi o kosmetyki pielegnacyjne, kolorowe innych firm podobaja mi sie
          o wiele bardziej. Chociaz przy okazji wizyty zaproponowano mi konsultacje z
          wizazystka, ale jakos tak nie mialam ochoty, nie uzywam kolorowych w duzych
          ilosciach . To co mam wystarcza mi.
    • Gość: aaaa Re: Sisley IP: *.tpl.toronto.on.ca 26.03.02, 21:26
      Ja mialam probki sisleya (kremy, maseczki i cos tam jeszcze), i W OGOLE mi te kosmetyki nie odpowiadaja.
      smierdza szpitalem i ogorkami... Zadnych ciekawych efektow nie zauwazylam. Jak sie dowiedzialam ile ten
      badziew kosztuje to troche mnie porazilo.... Moim zdaniem nie warto.
      • Gość: ciekawsk Re: Sisley IP: *.pl 26.03.02, 22:31
        Gość portalu: aaaa napisał(a):

> Ja mialam probki sisleya (kremy, maseczki i cos tam jeszcze), i W OGOLE mi te k
        > osmetyki nie odpowiadaja.
        > smierdza szpitalem i ogorkami... Zadnych ciekawych efektow nie zauwazylam. Ja
        > k sie dowiedzialam ile ten
        > badziew kosztuje to troche mnie porazilo.... Moim zdaniem nie warto.

ale ile przecietnie kosztuje? bo az mnie ciekawosc zżera!

• karelia Re: Sisley 26.03.02, 22:42
          nie znam cen polskich, ale na pewno sa szokujace, bo i u nas mozna dostac
          wytrzeszczu uszow. Oczywiscie ceny nie sa podane oficjalnie , trzeba sie
          spytac. A wiadomo, ze jak tam ktos idzie i kupuje to wie co to jest i raczej
          sie nie pyta ;-)Ich najdrozszy wyrob krem na dzien i noc "Sisleya" , nooo sama
          jestem ciekawa ile w Polsce kosztuje.Krem pod oczy- 1/3 zawartosci kremu do
          twarzy a cena o polowe mniejsza. Powiedzcie , prosze ile kosztuje?
          • Gość: Paulina Re: Sisley IP: 193.195.87.* 27.03.02, 11:32
            Nie wiem jak Sisley, ale LaPrairie (to chyba podobna polka cenowa?) jest we
            Wroclawiu w Galerii Dominikanskiej, na pudeleczkach sa ceny, wiec sobie
            poczytalam: krem pod oczy 400-500 zl, krem do twarzy z kawiorem ok.1000zl
        • karelia Re: Sisley 26.03.02, 22:45
          moge sie domyslec , ze ten krem do twarzy moze kosztowac powyzej 600zl, albo
          wiecej, nie wiem jakie sa relacje walutowe i za ile kupuje dystrybutor. U na
          sjest ogromny podatek na ten luxus.Ale sa tansze -swietne , podobno, maseczki,
          kremy z innych linii....no wszystkie kosmetyki pielegnacyjne sa dobre. Maja
          troche dziwny moze zaoach, bo jest w nich duzo skladnikow naturalnych.
          • Gość: kb Re: Sisley IP: *.ras10.flwpb.tii-dial.net 26.03.02, 23:02
            krem pod oczy "sisleya" ok 450zl
            • Gość: Magdalen Re: Sisley IP: *.unizeto.pl 27.03.02, 11:16
              Ten krem do twarzy "na wszystko" ok. 1000 zł (widziałam kiedyś w jakiejś
              gazecie)
              • karelia Re: Sisley 27.03.02, 13:07
                same widzicie -ceny zaporowe dla normalnej kobiety , to juz luxus. Mialam ten
                krem , testowalam okolo tygodnia.Jako , ze mam cere raczej bezproblemowa, a
                nawet powiedziawszy, slowa kosmetyczki, modelowa ani mi on pomogl ani
                zaszkodzil. Moze gdyby go stosowac caly czas, to bylyby efekty .W nasrepny
                piatek ide testowac tego Sisleya, no zobaczymy....
                • eve_ Re: Sisley 07.04.02, 20:23
                  Mam koleżankę w Krakowie, która jest konsultantką Sisleya. Dostałam od niej
                  parę próbbek i miniaturek tej marki. I muszę powiedzieć ze zachwycona nie byłam-
                  ten zapach-brrr..Kosmetyki pachniały kosmetykami mojej babci;))Mimo to
                  uważam,że jakość tych kosmetyków- pierwsza klasa.
                  Wiem też że londyńska królowa lubuje się w Sisleyu.No cóż ja królową chyba nie
                  zostanę...;-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka