Gość: lefkara IP: 195.94.200.* 04.08.04, 08:40 Witajcie, Czy na wolnocłówce w Amsterdamie są kosmetyki Shiseido? Pozdrawiam, Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia Re: lotnisko - Amsterdam IP: *.u.mcnet.pl 04.08.04, 09:24 przeciez nie ma juz wolnoclowki Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: lotnisko - Amsterdam 04.08.04, 09:33 Niby nie ma, a jednak sklepy wolnocłowe ( obecnie po prostu z niższymi cenami) są. Leciałam w tym roku na Majorkę i kupiłam na Okęciu tusz do rzęs YSL za 89 zł, a w Wawie jest po 115, więc różnica jest! Na Majorce też dalej są sklepy, a na lotnisku ogromny ,,wolnocłowy" Moja koleżanka przywiozła mi w zeszłym roku Shiseido-krem na noc, właśnie z lotniska w Amsterdamie. Na Okęciu nie ma Shiseido. A tak w ogóle, to najlepiej zapamiętać ceny z Polski, bo nie wszystko się opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lefkara Re: lotnisko - Amsterdam IP: 195.94.200.* 04.08.04, 09:44 Dzieki za info. Sklepy nadal są i sa dwie ceny dla tych co lecą do państw UE (ceny jak w sklepie) i do tych co lecą poza UE (duzo nizsze). Tak więc lecąc np. do USA nadal mamy mozliwośc zrobienia zkupów jak należy :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Lampa Bioptron 04.08.04, 10:02 ta lampa służy do jakichś naświetlań? a z jaką systematycznością ją stosowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: lotnisko - Amsterdam 04.08.04, 10:05 a to co za psikus??? to nie ja pisałam :D chciałam zapytać, czy w takim razie przy kasie proszą o pokazanie biletu, żeby wiedzieć, kto gdzie leci? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: lotnisko - Amsterdam 04.08.04, 10:16 zawsze przecież pokazywało się przy kasie tzw bording pass (czyli taką wejściówkę na samolot), tam jest gdzie lecisz, stąd wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Re: lotnisko - Amsterdam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 11:31 Pokazuje się kartę pokładową , ale przy kosmetykach nie ma róznicy w cenie , tylko alkohole dla lecących poza UE są tańsze :) Udanych zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: lotnisko - Amsterdam IP: *.u.mcnet.pl 04.08.04, 10:10 to ja juz zupelnie nic nie rozumiem... to co z idea unii celnej?? nie to zebym sie czepiala ze nadal sa nizsze ceny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: lotnisko - Amsterdam IP: 193.23.63.* 04.08.04, 09:49 Jest napewno. Odpowiedz Link Zgłoś