Dodaj do ulubionych

Małe piersi

IP: *.mofnet.gov.pl 06.08.04, 10:36
Kochaniutkie a może znacie sposoby (o ile takie istnieją) na lekkie
powiększenie piersi? oprócz tabletek antykoncepcyjnych oczywiście....operacji
sie boje ..no i ta wymiana co kilka lat...ech...
Obserwuj wątek
    • zuta Re: Małe piersi 06.08.04, 12:13
      Z tego, co wiem, jakieś kremy, pastylki i inne specyfiki nie zdziałają cudów.
      Operacja plastyczna - może daje efekt, ale ja w życiu bym się nie poświęciła aż
      tak. Najlepsza jest ta banalna metoda, żeby się pogodzić, ale nie tak ze
      zrezygnowaniem. Trzeba kupować odpowiednie ciuchy,fasony, w tym staniki, jest
      teraz spory wybór. Mały biust ma też swój urok (i swoich zwolenników), a
      NAJBARDZIEJ odstręcza facetów marudny ton i smutna buzia. Pamiętaj też, że wiele
      kobiet nie jest zadowolonych ze swego biustu. Ja nie chciałabym mieć wielkich,
      które ładnie wyglądają w dekolcie, ale po zdjęciu stanika obwisają i falują jak
      smok. Poza tym ważny jest kształt tego organu, nawet wygląd brodawek i ogólna
      symetria. Najlepsze byłyby średnie, jędrne, krągłe i w pełni bez zarzutu.:)
      Mały biust pozwala na noszenie konkretnych fasonów. Można mieć ładne dziewczęce
      sukienki, drapowane bluzki, marszczenia. Ja akurat mam szczupłą talię , płaski
      brzuch i szersze biodra, tym samym apetyczny tyłek..... plus mały biust. Nie
      wiem, czy bym się jednak tak od razu zamieniła na duży biust i figurę prostą jak
      facet, bez żadnego wcięcia, z szerokimi ramionami.
      Operacje plastyczne wydają mi się niepotrzebne - chyba że korygują rzeczywiście
      poważne defekty albo służą ludziom po wypadkach, ciężkich chorobach itp.
      • Gość: małe_piersi Re: Małe piersi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.08.04, 12:19
        surya.kasia.w.interia.pl/new_page_1.htm
        f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=32326&start=0
        • Gość: małe_piersi Re: Małe piersi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.08.04, 12:22
          www.guam.net.pl/product_info.php?products_id=214
          Dziewczyny mówią,że działa.
          • Gość: Julia Re: Małe piersi IP: *.mofnet.gov.pl 06.08.04, 12:57
            Cena niezła, choc i tak mniejsza niż operacja plastyczna, problem tylko w tym,
            czy te tabletki sprzedawane sa w aptekach, nie ufam kupowaniu przez internet. A
            moze znacie inne sposoby? wiem , że hormon zawtary w kurczakach ( tych
            dokarmanych odpowednio) powoduje wzrost, ale dotyczy to kobietek dojrzewajacych
            • Gość: małe_piersi Re: Małe piersi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.08.04, 14:07
              nie kupowałam,więc nie jestem w stanie na ten temat nic powiedzieć.Musiałabyś
              się porozglądać.
              Spróbuj masaż,link podałam.Na serio pomaga,tylko nie możesz go stosować przy
              zmianach nowotworowych bo tylko sprawę pogarsza.
              A kurczaki-już dojrzałam.
              • Gość: ANICZKA6MK Re: Małe piersi IP: *.limanowa.sdi.tpnet.pl 06.08.04, 14:47
                A ja juz sie przyzwyczailam do mojego smutnego rozmiaru 75A.Wlasciwie,to nawet
                mi juz nie przeszkadza.Pozdrawiam wszystkie kobietki z malym biustem.
                • Gość: Annia Re: Małe piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 15:59
                  A ja uwielbiam swoj maly biust :) jesli sliczny jedrniutki nie zamienilabym sie
                  na zaden inny a jak mi obwisnie po urodzeniu dziecka tzn obwisnac to nie ebdzie
                  mailo co ale jak zrobia sie jakies flaki czy cos to dopeiro zrobie sobie
                  operacje i zamowie sobie silikonki rozm wieksze B teraz to sie ciesze nawet juz
                  nie nosze push upow :) czesto chodze bez stanika bardzo ladnie to wyglada i
                  widac je dokladnie :) <ja mam rozmiar 70A 82 w biuscie i 70 pod biustem takie
                  duze A :P> a nap dzisiaj przed okresem to sa takie piekne i jeszcze wieksze 84
                  az w biuscie hehehe :)
                  Nie ma sie czym przejmowac naprawde bo kazde piersi sa sliczne czy malutkie czy
                  duze :)
                  • Gość: danula Re: Małe piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 17:26
                    Ja też ciągle szukam cudownej, nieinwazyjnej metody na powiększenie
                    moich "maleństw":) Przez 2 tyg. stosowałam ten masaż, ale w prawej piersi
                    zaczęło mnie coś kłuć i póki co zaprzestałam do momentu zrobienia choć USG
                    piersi, a najlepiej mammografii, bo przed klikoma laty już mnie coś tam
                    pobolewało, ale wtedy były to niegroźne zmiany, jednak jakby co to wolę mieć
                    małe a zdrowe, aniżeli pobudzić masażem jakąś bestię. Pozdrawiam i biusty do
                    przodu:)
                    • Gość: Annia Re: Małe piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 21:03
                      Zaraz zaraz dobrze jest masowac piersi np gabka bo to m in chroni od raka <z
                      moze to mit jednak niektorzy stosuja taka profilaktyke mozna tez w czasie
                      masazu wyczuc niepokojace zmiany
                      • Gość: Annia Re: Małe piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 03:11
                        Nie mit tylk taka bledna opinia :)
        • Gość: Annia Re: Małe piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 16:04
          He he to juz wiem dlaczego ostsatnio sa wieksze :P
          Ja tak wlasnie masuje i spiewam rozkwiataj paki bialych roz :D
    • zuta Masaż nie zdziała cudów. 07.08.04, 07:48
      Słuchajcie, ja uważam, że ta rada z masażem jest owszem dobra, jak się chce
      poprawić trochę ogólny wygląd biustu, ale nie jestem w stanie uwierzyć, że
      poprzez masaż można w widoczny sposób powiększyć biust, np. o jeden rozmiar. Nie
      wiem, co to znaczy dla Ciebie lekkie powiększenie piersi, Julio, ale chyba
      chodzi Ci o jakąś widoczną i trwałą poprawę - w zasadzie jak zamiennik
      operacji? Może uwierzyłabym, gdybym na własne oczy widziała trwałe efekty.. po
      cudownym masażu.
      • Gość: małe_piersi Re: Masaż nie zdziała cudów. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.08.04, 10:03
        dokładnie-masaż poprawia kondycję biustu-są jędrniejsze,to na pewno.Przy
        systematycznym masazu, a nie raz na dwa tygodnie pewnie widać efekty.Tylko
        której się chce codziennie masować 100razy.
        • Gość: Annia Re: Masaż nie zdziała cudów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 15:12
          A jak ten masaz sie robi ? Gabka pod zimnym prysznicem czy rekoma sie masuje na
          sucho np przed tv :)
          • Gość: małe_piersi Re: Masaż nie zdziała cudów. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.08.04, 15:14
            podałam link wyżej w wątku
            • Gość: Julia Re: Masaż nie zdziała cudów. IP: *.mofnet.gov.pl 09.08.04, 09:00
              Zuto - moje piersi bez stanika pod bluzeczka poza stojącymi brodawkami - są
              niewidoczne, w zasdzadzie to małe ,,A" choć kupuje staniczki 75 ,,B" z push-up
              bo te ,,A" jakby przygniata je...staram sie zaakceptować je, są małe ale
              jędrne - wiec masaż bez sensu, chciałabym miec miseczke ,,B" ale wiem ze to bez
              inwazji niemozliwe, moje pytanie w zasadzie było retoryczno-badawcze...chciałam
              wywołać dyskusje na temat piersi i dowiedziec sie czy nawet małe są przez was
              same akceptowane. Dziękuje za wszytskie odpowoedzi i podobnie jak jedna z Pań,
              może po urodzeniu jak mi ,,oklapną" to sie poddam operacji. Pozdrawiam
              • Gość: małe_piersi Re: Masaż nie zdziała cudów. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.08.04, 16:07
                Julio,ja w pełni akceptuję swoje małe_piersi:-)
                A po urodzeniu dziecka właśnie masaż powinien pomóc-opinia matek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka