edyciamisia 30.08.04, 17:21 Jakie właściwosci ma pokrzywa i szyszki chmielu??Macie moze jakiś link czy coś???Za chwilkę idę płukać,wiem ze to dobre ale chciałabym wiedzieć bardzo dokładnie na co konkretnie.A skrzyp też jest dobry??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stormy-sylvia Re: JAKIE WŁAŚCIWOŚCI MA POKRZYWA I CHMIEL????? 30.08.04, 19:51 Pokrzywa ponoć zapobiega przetłuszczaniu się włosów ale myj nią tylko skórę głowy!Wg.mnie może lekko przesuszyć włosy jeżeli będziesz całą długość w niej płukać.Co do szyszek sama chętnie się dowiem co i jak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edyciamisia Re: JAKIE WŁAŚCIWOŚCI MA POKRZYWA I CHMIEL????? 30.08.04, 20:04 Jestem już wypłukana:)najpierw dałam chmiel na całej długości a później pokrzywę...i teraz włoski mi schną i mi jakby sucho pewnie po tej pokrzywie.Będę następnym razem nakładać tylko na skórę tylko nie wiem za bardzo czy to jest technicznie możliwe,bo mam dość długie włosy i ciężko się dokopać do skóry:)Tylko przetłuszczaniu zapobiega???A mi to tak średnio potrzebne...:) znasz moze jakieś ziółka wzmacniające???Zobaczymy jak działa chmiel,bede płukać codziennie i zobaczymy jak to tam podziała:) Odpowiedz Link Zgłoś
falasa Re: JAKIE WŁAŚCIWOŚCI MA POKRZYWA I CHMIEL????? 02.10.04, 22:12 www.iduwp.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś