Dodaj do ulubionych

jak rozjasnic czarne wlosy??

IP: *.brzesko.net.pl 14.09.04, 17:40
czy ktos moglby mi poradzic, jak zniwelowac kruczoczarny kolor wlosow, ktory
ma w dodatku odcien granatu (wynik nieudolnego farbowania fryzjera, kolor
docelowy: ciemny braz, jak widac dla pani fryzjer zadna roznica braz czy
czern granatu).dodam, ze chcialabym uzyc czegos naturalnego (ziola), poniewaz
ostatnio kondycja moich wlosow nie jest najlepsza.
z gory dzieki za rady
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Tylko fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 18:04
      Ja radzę nie zabierać się za to na własną rękę. Niestety, jeżeli już masz na
      włosach farbę i chcesz, by były jaśniejsze, będziesz musiała je zdekoloryzować.
      Dekoloryzator ma bardzo silne działanie a efekty zabiegu są trudne do
      przewidzenia. Ja wiele lat temu zrobiłam sobie niezły cyrk na głowie.Użyłam
      dekoloryzatora na farbowane, długie, ciemnobrązowe włosy. Po 1.5 godz. moje
      włosy były biało-żółto-marchewkowe! Wpadłam na genialny pomysł i położyłam na
      nie popielaty blond...i wyszły ZIELONE! Trauma...Poszłam do dobrego fryzjera,
      nad moją głową odbyło sie konsylium. Pytali: Kto ci taką Cepelie na głowie
      zrobił?

Może poczekaj, niech ta farba trochę się zmyje. Z tego, co pamiętam, wszystkie
      ciemne brązy wychodziły mi czarne a po kilku myciach było ok.
      • Gość: tekla Re: Tylko fryzjer IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 14.09.04, 18:08
        Potwierdzam słowa popzredniczki- nic nie kobinuj sama. Z tak ciemnego koloru
        włosow nie da sie zejsc naturalnie, jedynie dekoloryzator. Chyba ze zdecudyjesz
        sie na balejaż lub pasemka- najmniej zniszczy włosy, bedziesz schodzci
        stopniowo. Dekoloryzator to dla włosow masakra, tym bardziej jezeli masz
        oslabione.
        • Gość: pati Re: Tylko fryzjer IP: *.customer.m-online.net 15.09.04, 22:26
          ja schodzilam z czarnego koloru balejazami najlepszy sposob choc kosztowny i
          dlugotrwaly,pamietaj cos takiego rob u dobrego fryzjera bo nic ci z wlosow nie
          zostanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka