jaagna 17.09.04, 09:34 Ile (mniej wiecej - w duzym mieście) kosztuje założenie tipsów żelowych, a później ich uzupełnianie? I co jaki czas powinno się je uzupełniać? Wiem, że to może juz było, ale mogę liczyć na Waszą pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Tipsy żelowe - koszty IP: *.echostar.pl 17.09.04, 11:14 perfect_look.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laros Re: Gdzieś 80-100 IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 18.09.04, 17:23 We Wrocławiu w bardzo dobrym salonie założenie 120zl, uzupełnienie z malowaniem 70zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakima Re: Gdzieś 80-100 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.09.04, 19:04 Warszawa; założenie 79 uzupełnienie ok. 50 zł. Polecam helenkę na allegro ma login stylistka. Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: Tipsy żelowe - koszty 17.09.04, 16:39 W Krakowie w bardzo dobrym salonie - założenie 150, uzupełnienie z malowaniem i manicure - 80 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziuba Re: Tipsy żelowe - koszty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.04, 19:15 a co polecicie w Katowicach? Odpowiedz Link Zgłoś
stylistka Re: Tipsy żelowe - koszty 20.09.04, 09:09 Witam kobitki! Jakima dzieki za mile slowa:) Prowadze studio stylizacji paznokci na Bródnie oraz hurtownie dla stylistow paznokci, z uwagi ze mam ten swoj biznesik dopiero kilka mies.i dostep do wysokiej jakosci produktow (jestem autoryzowanym dystr. wielu prof firm z USA) moge maksymalnie zjechac z cen robiac fajne promocje dla moich klientek wykozystujac produkty najwyzszej jakosci. Co do zelu to nie zajuje sie nim (stoi tylko do kupienia dla manicurzystek)ja uwielbiam akryl i wszystkie szalenstwa kolorowe,3D, wtapiane wzory czyli wszystko co cieszy oko:) Oto kilka promocji na uslugi z mojego salonu przedluzanie paznokci -akryl(szablon) 79zł uzup 60-80 w zaleznosci od stanu pazurkow przedluzanie french na szablonie 99zł uzupelnienie 80-100zł Manicre french 35zł Zapraszam wszystkich na bezplatne konsultacje,kawusie, pilowanko oraz wszystkie manicurzystki i stylistow paznokci do odwiedzenia mojego studia i sklepu. Aaaaaaaaa Jaagna uzupelnienie co jakies 3 tyg mam babeczki ktore po 4 przychodza z nienaruszonym akrylem:) Pozdrawiam Buziaczki Helenka Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: Tipsy żelowe - koszty 20.09.04, 20:14 założenie - 140 zł (żel na szablonie, nie na tipsie), uzupełnienie (z malowaniem, zdobieniem, czym tam się chce) - 90 zł. ja chodzę na uzupełnienie co 4 tygodnie, można to trochę przeciągnąć. aha, salon nie całkiem w dużym mieście, pod Warszawą, ale w Warszawie płaci się mniej więcej tyle samo. Odpowiedz Link Zgłoś