IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 12:54
Mam brzydkie, opadniete, stozkowate piersi. Sa za duze u gory, a za male (
wlasciwie "szczatkowe" ) w dolnej czesci. No i za duze brodawki.
Czy mozna cos z tym zrobic? Jakies kosmetyki, cwiczenia? Czy to w ogole jest
normalne?
Strasznie sie tego wstydze i to bardzo zle wplywa na moje.. hm, zwiazki.
Pomozcie, prosze...
Obserwuj wątek
    • Gość: ciocia dobra rada Re: piersi IP: 193.30.160.* 20.09.04, 13:09
      Tylko plastyka piersi,w Warszawskim Melilocie (znajdzesz w wyszukiwarce
      internetowej) w każdy poniedziałek przyjmuje chirurg medycyny estetycznej-
      Bezpłatnie!
    • Gość: kasia Re: piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 13:42
      cwiczenia-damskie pompki tzn.jestes w pozycji "na czworaka", skrzyzuj nogi i
      rob pompki.dobrym cwiczeniem jest tez dociskanie rak.tzn.skladasz je jak do
      modlitwy,ale lokcie sa u gory i dociskasz dlonie do siebie. nie wiem czy to
      jest zrozumiale;)
      slyszalam tez ze bardzo dobre sa masaze piersi. masujesz jednoczesnie dwie
      piersi.calymi dlonmi,okreznymi ruchami od pach,ku srodkowi,i potem od dolu
      piersi spowrotem do pachy i tak w kolko.ok.150-250 powtorzen.efekt(tzn.
      podniesienie piersi)widac podobno po 2 tyg.
      bardziej obrazowo o tym masazu jest w tym topiku
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16552&w=14296855&v=2&s=0 szczegolnie
      wpis e-madziq. powodzenia
      • Gość: kasia Re: piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 18:35
        no i jak przypadkiem pomyslisz o operacji,to najpierw obejrzyj ta stronke:))
        www.awfulplasticsurgery.com/archives.html
      • Gość: zawstydzona Re: piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 23:09
        Dzieki...! Od dzis zabieram sie do roboty!
        Myslalam ze to jakas anomalia jest okropna, jak jakies czwarte ucho czy cos...
    • Gość: Kaja Re: piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 15:49
      Nie poddawaj się od razu operacji plastycznej (czesto zdarzaja sie rózne
      powikłania)wzmocnij troche miesnie klatki piersiowej(plywanie, cwiczenia na
      silowni),a moze sprobuj zaakceptowac siebie taka jaka jestes...tez nie mam
      najpiekniejszych piersi na swiecie ale ani przez chwile nie pomyslalm o operacji
      (szkoda pieniedzy i nie wiadomo czy potem bedzie wszystko ok)
    • Gość: monia Re: piersi IP: *.u.mcnet.pl 20.09.04, 15:52
      jesli mieszkasz w warszawie wybierz sie do atuta na grochowska (znajdziesz
      watki o tym na tym forum). p. hania dobierze ci stanik i byc moze uda sie
      troche zmienic ksztalt piersi i polubic je :-)
      • Gość: Stacey Re: piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 23:52
        Hmm nie decyduj sie na żadne operacje:///Lepiej troszke poćwiczyc z hantlami
        (ale rozsadnie i lekkimi oczywiscie),troche kremików ujedrniajacych...powinnas
        swoje zaakceptować.Ja mam małe piersi ,ale lubie je,bo sa moje.
        • Gość: mk Re: piersi IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.09.04, 07:38
          ja mam taką radę - poszukaj faceta który je pokocha (oczywiście razem z tobą)
          wtedy pozbywasz się kompleksów!!! Chyba jesteś w wieku do 25-26 lat????
          • Gość: zawstydzona Re: piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 11:04
            Pokocha... latwo powiedziec! Ja na to patrze jak na chorobe jakas, strasznie
            trudno sie przelamac. Zawsze probowalam tak ukladac sytuacje zebym nie musiala
            zdejmowac stanika, albo zeby bylo przynajmniej zimno, to to zawsze jakos lepiej
            wyglada... A wiek oczywiscie DO 26 :)
            • Gość: zdruzgotana Re: piersi IP: 80.51.254.* 30.11.04, 19:24
              wiesz...ja też mam taki problem, ale mojemu chłopakowi to nie przeszkadza ;)
              też staram się, żeby było chłodno, bo wtedy (jak chyba dobrze wiadomo) skóra na
              biuście się ściąga i podnosi piersi - i wtedy to trochę lepiej wygląda, ale i
              tak się rozchodzą na boki jak leżę (mam je wręcz pod pachami - koszmar :/), a
              jak się kładę na boku, to już szkoda nawet gadać ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka