Gość: joka IP: *.swic.dialup.inetia.pl 28.09.04, 13:03 potrzebuję na gwałt zmniejszyć rozszerzone pory na twarzy błagam o wsparcie! mam ważne spotkanie w sobotę a nie chce wyglądać jak ser szwajcarski. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julita30 Re: rozszerzone pory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 14:37 Na forum było bardzo wiele watków na ten temat.Nie zmniejszysz trwale porów- możesz jedynie zwęzić je lekko, ale efekt nie jest długotrwały.Polecam glinke zielona jako maseczke, kremy z kwasami.Jest tez maseczka erisa-wygladzajaca i zwezająca pory, w niebieskiej tubie, bardzo dobra na tego typu problemy.Jednak efakty sa tylko doraźne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kragmel Re: rozszerzone pory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 16:36 z tych doraźnych to jeszcze z wyższej półki "pore minimizer" clinique. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 kragmel.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 16:42 napisz cos więcej o tym pore minimizerze ;-)) Co to jest?? Naprawde działa? To jakas maseczka czy krem?Z góry dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kragmel Re: kragmel.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 20:09 melduję się ;-) doraźny jest "instant perfector", coś jakby korektor. można użyć pod albo na makijaż. dwa kolory ma. widziałam, że jest jeszcze krem w serii, ale to już "długa fala" ;-) jeszcze mnie fascynuje taki grzybkowaty/żarówkowaty (z kształtu) preparat biothermu "instant touch pore refiner". ma "magicznie" ściągać pory zaraz po nałożeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: kragmel.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 19:19 Dzięki za odpowiedź;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: kragmel.... IP: *.naenxx9.adsl-dhcp.tele.dk 11.10.04, 14:51 Ten preparat Biothermu to REWELACJA!!! polecam! Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: may Re: rozszerzone pory IP: *.internal.epo.org / *.epo.nl 28.09.04, 16:38 proponuje zielona glinke.stosuje ja od ok.3 miesiecy i widze poprawe:cera mniej sie przetluszcza, a pory na nosie widocznie zmniejszyly sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anakonda Re: rozszerzone pory IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.09.04, 18:23 jak czesto można stosować glinkę? codziennie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: may Re: rozszerzone pory IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 28.09.04, 20:02 ja stosuje glinke zielona 3-4razy w tygodniu,troszke wysusza, wiec po zmyciu nalkadam krem nawilzajacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewela Re: rozszerzone pory IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.09.04, 16:38 Mozesz wyprobowac np.serie purennes shiseido(jest tam emulsja zmniejsajaca pory i maseczka silnie oczyszcajaca i domykajaca pory).Polecam-bardzo wydajne. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: rozszerzone pory IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 29.09.04, 08:55 Tez polecam te serie - pomaga doraznie (zwlaszcza bibulki czy stick matujacy) - ale dziala naprawde rewelacyjnie. bardzo wygladza cere i oczyszcza. W moim przypadku pomoglo bardzo - wiem oczywiscie, ze po odstawieniu preparatow pewnie powroce do wyglady wyjsciowego, ale na razie ciesze sie z rezultatow, ktore sa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joka Re: rozszerzone pory IP: *.swic.dialup.inetia.pl 30.09.04, 11:59 dzieki Koleżanki moze choć troche je zniweluje przynajmniej do tego spotkania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: rozszerzone pory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 19:08 wszystko działa tylko doraźnie, niestety...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona19 Re: rozszerzone pory IP: *.elomza.pl / *.elomza.pl 02.10.04, 19:38 Także polecam żel i krem Vichy zielony na niedoskonałości cery bardzo dobry wydajny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buba Pore minimizer (instant perfector) - doswiadczenie IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.10.04, 21:50 Por niestety nie sposob zmniejszyc ani zwezyc. To jest genetyczne i koniec. Mozna natomiast uczynic je prawie niewidocznymi. Sluzace dzis do tego kosmetyki ( a pore minimizer - isntant perfector Clinique jest moim zdaniem z tego najlepszy) powoduje to, ze swiatlo inaczej sie zalamuje na twarzy. POlecam tez ten kosmetyk (maciupka tubeczka starcza na bardzo dlugo) poniewaz pozwala on utrzymac podklad na skorze caly dzien - rano nakladasz cieniutka warstwe i do wieczora masz spokoj. Istnieje jeszscze cos takiego jak Pore minimizer - refining lotion - on jest polecany przed nakladaniem instant perfectora, ale moim zdaniem mozna sie bez niego smialo obejsc. Jest to zwyczajny krem do skory tlustej. Jest jeszcze inny preparat, bardzo drogi Estee lauder Idealist, Skin Refinisher, ktrory dziala podobnie - buteleczka z pompka, po nalozeniu rzeczonego refinishera podklad rozporowadza sie bardzo gladko, nie wchodzi do skory. Wiec tak - pore minimizer -instant perfectora kupuje wszystkim przyjaciolkom na prezent i wszystkie, jak dotad zachwycone. Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: Pore minimizer (instant perfector) - doswiadc 09.10.04, 22:38 A ile to cudo Clinique kosztuje? I moze tez polecicie jakis podklad do cery miesznej dobrze kryjacy pory ( tylko na nosie, ale paskudne). Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Pore minimizer (instant perfector) - doswiadc 11.10.04, 11:49 Gość portalu: Buba napisał(a): > Por niestety nie sposob zmniejszyc ani zwezyc. nie można? a mikrodermabrazja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OA Re: rozszerzone pory IP: 195.82.167.* 11.10.04, 18:01 Tonik Garnier Czysta Skóra świetnie zwęża pory. Przynajmniej mnie zajebiście pomaga :] Odpowiedz Link Zgłoś