Dodaj do ulubionych

UKRYĆ TRĄDZIK

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 22:33
czy macie sprawdzone sposoby na ukrycie tradziku(grudki)pod makijazem slubnym-
dodam ze wlasnym.pojscie do kosmetyczki niczego nie zalatwia bo po 3 dniach
mam znow to samo.a z drugiej strony nie chce miec maski na wlasnym
slubie.pomozcie!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: AnnaK Re: UKRYĆ TRĄDZIK IP: 212.160.172.* 29.09.04, 10:16
      Nie mam sposobu na ukrycie trądziku, ale tak na przyszłość kup sobie krem
      Avene "Diacneal". On jest właśnie na taki trądzik i napewno zobaczysz szybką
      poprawę. Nie jest tani bo kosztuje 50zł w aptekach, ale WARTO. Pozdrawiam
    • Gość: may Re: UKRYĆ TRĄDZIK IP: *.internal.epo.org / *.epo.nl 29.09.04, 10:20
      polecam rowniez korektor firmy avene,zielony kolor niweluje zaczerwienienia, a
      bezowy tuszuje.
      • Gość: Aga Re: UKRYĆ TRĄDZIK IP: *.chrzastkowice.sdi.tpnet.pl 29.09.04, 16:06
        Polecam gorąco podkład La Roche Posay Unifiance- w aptece oki 70 zł.
        Rewelacyjnie tuszuje wypryski i przebarwienia.
        • Gość: may Re: UKRYĆ TRĄDZIK IP: *.internal.epo.org / *.epo.nl 29.09.04, 16:08
          a nie ma efektu "tapety" przy tym podkladzie?jest duzy wybor odcieni?
          • Gość: tekla Re: UKRYĆ TRĄDZIK IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 29.09.04, 18:32
            A nie mozesz isc do kosmetyczki na profesjonalny makijac skoro to taki
            wyjatkowy dzien? Ona zrobi makijaz lepiej niz ty i zatuszuje wypryski, makijaz
            bedzie sie trzymal pzrez wiele godzin.
            • Gość: black magic women Re: UKRYĆ TRĄDZIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 19:48
              ale jesli juz to do firmowego salonu,bo nie raz slyszalam o kosmetyczkach ktore
              maja"gorsze"tzn.mniej profesjonalne kosmetyki niz klientki..sa tez kosmetyki
              coverdermu-ns takie specjalistyczne problemy/chyba sobie kupie;)/ale kosztuja
              ponad 100zl ,sprzedaja je kosmetyczki
              • konwalia33 Re: UKRYĆ TRĄDZIK 29.09.04, 21:54
                Przede wszystkim trądzik się leczy u dermatologa a nie u kosmetyczki.
                • Gość: tekla Re: UKRYĆ TRĄDZIK IP: *.gdm.pl / *.gdm.pl 29.09.04, 22:46
                  tu nie chodzi o leczenie, tylko o makijaz slubny.
                  • Gość: igielka82 Re: UKRYĆ TRĄDZIK IP: *.skawina.sdi.tpnet.pl 29.09.04, 22:59
                    hmm nie wiem ile masz czasu jeszcze do tego twojego ślubu. Ale ja bym Ci
                    poleciła maść Benzacne kupisz w aptece smaruj sobie punktowo tylko same
                    chrostki przynajmniej trochę znikną oraz maść Tointex on złagodzi zaczerwienia.
                    Aha Benzacne (wysusza i po wyschnięciu pozostawia białe plamki) stosuj na noc
                    natomiast Tointex (matuje i nawilża) dwa razy dziennie! Albo tylko używaj
                    Benzacne! Każda kosztuje około 8zł!

Ja mam puder w kremie Erisu 20 jest on antybakteryjny i nie zatyka porów i
                    maskuje!Ja jestem z niego zadowolona!

A tak na marginesie to jak masz ten ślub w tym tygodniu to wcześnie się wziełaś
                    za porządki na buźcie!
                    W każdym razie powodzenia:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka