IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 14:43
Są jakies perfumy pachnące świeżym arbuzem,melonem...? Mam hopla na tym
punkcie i bardzo bym chciała takie mieć.Cudowny,swieży,lekko słodki,
fantastyczny zapach arbuza..!Mmm...!
Jakieś podpowiedzi?
pzdr!
Obserwuj wątek
    • pepper_mint Re: ARBUZ!!! 04.10.04, 14:47
      jest cala seria kosmetykow z avonu o zapachu melonow ... z tym ze nie sa to
      perfumy, tylko jakies mgielki, balsamy i cos tam jeszcze :)
      • Gość: kaloo Re: ARBUZ!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 14:56
        No właśnie,a ja szukam jakiś trwałych,dobrych perfum-myślałam o czymś w stylu
        Aqua Allegoria Guerlain,ale arbuzowe. Ktos mi podpowiedział Ninę zielona-miałam
        ją kiedys,ale ona pachnie mi troszke pomidorami zielonymi,lubie ten zapach,ale
        chodzi mi o takiego typowego arbuza...;)mmm...
        pzdr!
        • pepper_mint Re: ARBUZ!!! 04.10.04, 14:58
          aaa...YR ... widzialam tak takie serie owocowych wod toaletowcyh, ale nie wiem
          czy byl arbuz...heh...sama bym chetnie zakupila gdyby byl ;)
          • Gość: kaloo Re: ARBUZ!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 15:03
            No właśnie YR nie ma w tej serii Plaisirs Nature zapachu melona,niestety...;(
            Czekam już od kilku lat,a jak na razie zadowalam sie z tej serii jeżyną-
            piękna... Tylko krótkotrwałe.;(
            A co do Avonu to miałam tą serię melonową,ale na skórze jest strrrasznie
            słodka...
            pzdr!
            • Gość: agni Re: ARBUZ!!! IP: *.tele2.pl 04.10.04, 16:42
              no, arbuzowe perfumy mogłyby być fajne... a za mną z kolei ananas chodzi, ale
              własnie nie tyle w perfumach nawet, co w balsamie, żelu, mgiełce etc.
              jeżyna jest fajna, lubię, a pamiętasz figę? tu Rocher rekord pobił, nie wiem
              ile ta figa była w ich ofercie, pół roku? a melony avonowskie wylatują z
              oferty. pozdr.
              • Gość: kaloo Re: ARBUZ!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 09:12
                Hej agni kochana!!!;)
                Pamiętam,pamiętam...;)-figa była świetna!Koleżanka z liceum używała i tak mi
                się spodobała ten zapach,że odkryłam całą serię Plaisirs Nature..I jakoś zawsze
                mnie zastanawiało czemu nie wprowdzą arbuza albo migdałów...;/ Ciepliwie
                czekam...;) A z tym Avonem to szkoda,bo mimo że na skórze ten zapach był
                troszkę jakby przesłodzony, to i tak był fajny..Mam jeszcze końcówkę tego
                sprayu do ciała. No i co-znowu coś wycofuja,eh...!
                pzdr!
                • Gość: agni Re: ARBUZ!!! IP: *.tele2.pl 05.10.04, 10:29
                  witam, witam, kaloo. możemy w piątek poszukać w perfumeriach, widzę że już
                  jakieś podpowiedzi są. co do melona, to możesz sobie zrobić zapas, bo on
                  wylatuje dopiero po nastepnym katalogu a w nim chyba w promocji jest. mnie ten
                  zapach szybko się w trakcie używania nudził, choć go bardzo lubiłam, zwykle już
                  tak pod koniec balsamu i drugiego żelu zaczynałam odczuwać przesyt tą nutą.
                  zostało mi też jeszcze trochę spraya, możesz go dostać - ja mam do niego uraz,
                  bo stoi u mnie obok mgiełki do twarzy i już kilka razy dałam nim sobie po
                  twarzy i po oczach nieomal! Pozdr.
                  • Gość: kaloo Re: ARBUZ!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 11:17
                    Chyba masz rację,może jeszcze raz kupię..Ale marzą mi się takie perfumy o
                    zapachu czysto arbuzowym-świeżego,przekrojonego arbuza.Mmmm...W ogóle mam hopla
                    na tym punkcie-autentycznie!W tym roku pochłonęłam bez mała kontener albo i dwa
                    arbuzów!No normalnie oszalałam!;) Dobrze,że mało kalorii ma..;) Poza tym jest
                    baaaaardzo moczopędny;)
                    W każdym razie bardzo bym chciała mieć takie klarowne,przejrzyste perfumki
                    arbuzowe.Początkowo w Arden beauty minimalnie wyczuwałam,ale to absolutnie nie
                    to!On rozwija sie potem kwiatowo itd,a mi chodzi o czysty zapach arbuza.
                    No nie wiem,w każdym razie projektanci/nosy;) maja chyba wyzwanie..!;)
                    pzdr!
                    • Gość: agni Re: ARBUZ!!! IP: *.tele2.pl 05.10.04, 11:21
                      oj, to wredna byłam na spotkaniu z tym błyszczykiem arbuzowym podtykając ci go
                      pod nos...;)
                      • Gość: kaloo Re: ARBUZ!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 11:31
                        noooo!!!;)
                        I to jeszcze WYCOFANYM!!!
                        Całą noc mi się śnił...!;)
                        pzdr!
                        ps.W piątek latamy po perfumeriach i szukamy arbuza w butelce!;)
                • marylu1 Re: ARBUZ!!! 05.10.04, 22:49
                  a ja jestem na niego uczulenia dostaję kichawy i kaszlu.
    • Gość: marylu Re: ARBUZ!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 19:03
      pamietam, że Tommy Hilfinger (zapomniałam jak się pisze dokładnie)takie i
      Diesel.
    • zielona_herbatka ANANAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.10.04, 19:18
      • zielona_herbatka Re: ANANAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.10.04, 19:21
        sorki za wczesnie sie wyslalo
        Dziewczyny ja tez szukam wody toaletowej o zapachu ananasa!
        plissss jak któraś zna taka to blagam o info
        pozdrawiam
        • Gość: agni Re: ANANAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tele2.pl 05.10.04, 10:23
          w tym rzecz, że ja perfumy pachnące ananasem mam - to Król Słońce Salvadora
          Dali, w tej chwili już w Polsce niedostępne, ale nie mam do nich pasującego
          mydła i balsamu, ciągle szukam od momentu, kiedy się w tych perfumach
          zakochałam, a było to, było, juz ponad sześć lat temu...
    • malwineczka1 Re: ARBUZ!!! 05.10.04, 11:19
      Hej Kaloo, wiem, że ciężko znaleźć perfumy o zapachu arbuza - sama ostatnio
      wybrałam się na poszukiwanie tego zapachu, ale nic:-(((( Kupiłam dwie perfumy,
      które mają w swej nucie zapach arbuza, ale to są łączenia z innymi owocami.
      - Mat Masaki Matsushima zakochałam się w tych perfumach , jest tam arbuz, ale
      trochę mało wyczuwalny, za to najpiękniej wyczuć bambusa i mango:-)))))No i
      tradycyjnie piżmo, bardzo trwałe, psiknęłam się dwa razy za uszami a czułam
      zapach cały dzień, po kąpieli, w nocy także (nie mogłam spać hehe),
      - Gabriela Sabatini, śliczne perfumy, pachną owocami , no i jest ten już
      bardziej wyczuwalny arbuz, ale i tak moim faworytem jest Masaki:-)))) A tak
      poza tym to perfumy o zapachu arbuza są, owszem, ale dla facetów:-)))) Pozdr.
      • Gość: kaloo Re: ARBUZ!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 11:33
        W mat jest arbuz?-kurde,a jakoś zawsze mi sie kojarzył,że to piżmowy
        zapach..Ale dzięki,sprawdzę!
        A które perfumY Gabrieli Sabatini?
        pzdr!
        • malwineczka1 Re: ARBUZ!!! 05.10.04, 14:12
          G.S Wild Wind for Women - Pozdr:-)
          • kalooo Re: ARBUZ!!! 05.10.04, 15:29
            malwineczka1 napisała:

> G.S Wild Wind for Women - Pozdr:-)

thx!
            pzdr!
    • hennessy1 Re: ARBUZ!!! 05.10.04, 12:05
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=10595892&a=10595892 To jest link
      do wątku o kosmetykach pachnących melonem, ogórkiem i bambusem, który kiedyś
      rozpoczęłam. Pozdrawiam.
    • hennessy1 Re: ARBUZ!!! 05.10.04, 12:10
      Przepraszam za pomyłkę - to nie ja założyłam ten wątek, coś mi się
      pokróliczkowało :P Pozdrawiam.
    • Gość: uuuuuuuup uppp IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 05.10.04, 21:43
    • wilczejagody Re: ARBUZ!!! 05.10.04, 22:14
      próba mikrofonu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka