Gość: lila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 15:20 dziewczyny, czy używałyście kosmetyków tej firmy - jakie są wasze opinie, zamierzam kupić jeden z ich podkładów (mam cerę mieszaną). Bardzo prosę o opinię, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agda Re: Mary Kay IP: *.lo.icsa.pl / 212.244.249.* 18.10.04, 10:28 Jestem konsultantką MK, więc może moja opinia wyda Ci się nieszczera, ale skoro nikt się nie odezwał... Podkłady mogę polecić Ci z czystym sumieniem - ładnie się rozprowadzają, długo się utrzymują na twarzy - cena odpowiednia do jakości 61zł, fajne są też cienie do oczu - w ogóle nie osypują się, delikatnie nałożone nie zbierają się w zagłębieniu powieki - 31zł. Pomadki moim zdaniem są zbyt kremowe tzn nakładają się grubą warstwą, kolory są wyraziste - chyba dobre na zimę, błyszczyki są średnio lekkie,fajne ale moim zdaniem zbyt drogie w stosunku do jakości - 50zł. Ogólnie kosmetyki dobrej średniej klasy. O co chciałabyś jeszcze zapytać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woman Re: Mary Kay IP: *.aster.pl 18.10.04, 21:35 Podklad do cery mieszanej i tlustej - taki sobie, nie kryje drobnych niedoskonalosci, slabo matuje. Duzo lepszy jest podklad kryjacy (ten chyba do cery normalnej i suchej) - niestety wogole nie matuje. Odpowiedz Link Zgłoś