Dodaj do ulubionych

Nowe jamniusine kremy Daxa

IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 06.11.04, 16:21
www.esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=25892&session=b69fbf37de5b2479
www.esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=26652&session=b69fbf37de5b2479
www.esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=26653&session=b69fbf37de5b2479
Mmm ciekawe, jakie są... Ja jeszcze nawet Masła Kakaowego nie zdążyłam
wypróbować, tyle nowości co chwilę, a przecież taki krem to na ho ho
wystarcza.
Obserwuj wątek
    • avf07 Re: Nowe jamniusine kremy Daxa 06.11.04, 16:54
      www.esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=26651&session=b69fbf37de5b2479
      oo,ja chce ten!! i oliwkowy! Ale jak sobie przypominam,ile lazilam,zeby kupic
      ten z maslem kakaowym,to sklaniam sie ku zamowieniu przez net,bo drugi raz tyle
      szukac nie mam ochoty :/ Ten z maslem jest fajny baaardzo,mimo ze pachnie
      budyniem waniliowym,nie maslem kakaowym ;)
      • Gość: ines Re: Nowe jamniusine kremy Daxa IP: *.acn.waw.pl 06.11.04, 17:06
        a wiecie gsdzie te kremu mozna dostac w wawie???!!wygladaja cudnie ja chce
        wszystkie;)))
        • Gość: asiek_asiekowaty Re: Nowe jamniusine kremy Daxa IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 06.11.04, 17:48
          Ja dopiero teraz dziś pierwszy raz je zobaczyłam rpzypadkiem na Esentii. Mam
          nadzieję, że oliwkowy będzie ładnie pachniał, nie tak, jak balsam Ziaji, który
          właśnie dziś kupiłam (w Naturze promocja kakaowego i oliwkowego - 5,99). :P
          • Gość: kkk Re: Nowe jamniusine kremy Daxa IP: *.crowley.pl 06.11.04, 20:30
            oj pewnie dopiero zamiesiąc pojawią się w sprzedaży
            • Gość: Lenka Re: Nowe jamniusine kremy Daxa IP: *.chello.pl 06.11.04, 21:01
              Ten kakaowy to znam,cudeńko.
              Chciałabym wypróbować ten malinowy i czekoladowy :)
              Faktycznie trzeba będzie chyba jednak trochę poczekać.
          • Gość: mahdall Re: Nowe jamniusine kremy Daxa IP: *.rene.com.pl 09.11.04, 20:59

kupilam dzisiaj krem czekoladowy. nie wiem czy dobrze nawilza, ale napewno
            wiem, ze cudownie pachnie i w konsystencji, koloze przypomina mi karmel, ale to
            takie moje zdanie. jestem bardzo zadowolona, bo czekolada a nie tuczy:)
            • kalooo JA CHCĘ CZEKOLADOWY!!!;) 09.11.04, 23:56
              Jezu,gdzie je można kupic w wawie???Raaaany,ale wynalazek,no extra!!!;)
              Ciekawe czy też będzie trudno go dostac-tak jak było z tym z masłem kakaowym..;/
              Kurde,ten malinowy też zajefajny jest!Ja chce je mieć!!!
              kurde ciekawe czy wprowadzą migdałowy i arbuzowy kiedyś...Eh,ale się
              rozmarzyłam...;)
              • kragmel Re: JA CHCĘ CZEKOLADOWY!!!;) 10.11.04, 00:14
                arbuzowy to ja tylko błyszczyk znam, avonu.
                a ten czekoladowy krem to mi się tak strasznie podoba... a ja mam przecież ze 3
                zaczęte, auć!
                • kalooo Re: JA CHCĘ CZEKOLADOWY!!!;) 10.11.04, 09:14
                  no właśnie,ten błyszczyk...mmmm!!;) No i oczywiście-jakby to było inaczej...-
                  jest już wycofany.;/
                  Ale ten krem to mnie korci,oj korci!;) Kurde,tylko gdzie go kupić???
                  • kragmel Re: JA CHCĘ CZEKOLADOWY!!!;) 10.11.04, 09:28
                    kalooo napisała:
                    > no właśnie,ten błyszczyk...mmmm!!;) No i oczywiście-jakby to było inaczej...-
                    > jest już wycofany.;/

a buu :( on fajny był, a mój się gdzieś zgubił, albo ktoś mi podebrał.
                    • kalooo Re: JA CHCĘ CZEKOLADOWY!!!;) 10.11.04, 09:30
                      no właśnie,był bardzo fajniutki!Eh ten Avon,jak już coś fajnego zapoda to od
                      razu musi wycofać...!;( I jak widać nie tylko mi tak
                      przypasował..Chlip,chlip,zapłaczmy razem Kragmelku...!
                      ;)
                      • kragmel Re: JA CHCĘ CZEKOLADOWY!!!;) 10.11.04, 09:32
                        chlip chlip - w duecie ;)

to nie tylko avon tak ma, że wycofuje fajne rzeczy, a kiepskie straszą na
                        wieczność. jeszcze jedna irytująca (vel doprowadzająca do pasji szewskiej)
                        praktyka to "ulepszanie" składu - widziałaś kiedyś dobry kosmetyk, który
                        po "ulepszeniu" nie byłby gorszy? ;)
                        • kalooo Re: JA CHCĘ CZEKOLADOWY!!!;) 10.11.04, 10:54
                          no właśnie! Też to zauważyłam! Jak tylko coś maja wprowadzać ulepszonego to
                          mnie drgawki biorą...;/
                          A tak mi teraz przyszło na myśl "ulepszenie" Avonu tej serii Midnight Frost czy
                          jakoś tak-na magic,o matko!!!No przecież to woła o pomstę do nieba!Taki smród
                          to teraz jest że nie pogadasz!Blee...A taki w miare fajny był tamten.
                          Eh,co za życie..;)
                          • justa_79 Re: JA CHCĘ CZEKOLADOWY!!!;) 12.11.04, 11:26
                            kaloo, mam dokładnie takie same odczucia odnośnie tego zapachu... ten midnight
                            frost bardzo mi się podobał, a magic - co za śmierdzidło :(
                            • kalooo Re: JA CHCĘ CZEKOLADOWY!!!;) 18.11.04, 09:58
                              no właśnie...;) I po co to zmieniać było..?!?!?!? Eh,ten Avon!
                              ;)
                • Gość: mahdall Re: JA CHCĘ CZEKOLADOWY!!!;) IP: *.rene.com.pl 10.11.04, 09:15
                  a na opakowaniu napisali: WYLACZNIE DO UZYTKU ZEWNETRZNEGO!!! hihi ale trudno
                  sie opanowac zeby go nie sprobowac. jest naprawde ekstra.
                  u mnie w sklepie byl jeszcze ten z maslem kakowym. ja za swoj placilam niecale
                  12 zlote, a kakowy to byl nawet troszke tanszy. pozdrawiam
              • Gość: asiek_asiekowaty Re: JA CHCĘ CZEKOLADOWY!!!;) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 10.11.04, 11:44
                Maniaku. :P

Ja dawniej nie mogłam pojąć, jak mogą sie podobac tak obrzydliwie słodkie
                zapachy. :P Najbardziej nie mogłam ścierpiec wanilii. a teraz to tak już się
                odmienia... :> Np. taki kokos - "aaa feee kokos?!" No i kupiłam balsam
                brązujący Kolastyny, sam balsam taki średni, ale jakos dziwnie uzależniłam sie
                od kokosowego zapachu. :P Podobnie migdały: "kurcze, migdałowy zapach...? Toto
                takie nijakie... :/" No i mam balsam z olejkiem migdałowym i smaruję się nim
                dla samego zapachu. Tak więc myslę sobie, że jesli tylko spróbuję
                czekoladowego... :> No ale malinkę to już na bank muszę mieć. A no i jeszcze
                zel pod prysznic Fruttini grapefruitowo-miętowy. Mmmm na lato...

A jak lubicie takie smaczne zapachy, to co powiecie na kosmetyki dl;a dzieci?
                One maja cały wachlarz smaków, widziałam np. czereśniowy i czekoladowy płyn do
                kapieli. :) (a arbuzowy kosmetyk dla dzieci ma Avon)
    • Gość: marylu Re: Nowe jamniusine kremy Daxa IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 21:34
      mam kakaowy, w Naturze za 11 zeta. Cudny. Zapach, konsystencja, działanie.
      • Gość: ines Re: Nowe jamniusine kremy Daxa IP: *.acn.waw.pl 10.11.04, 14:10
        no dobra dziewczyny ale gdzie kupic ten czekoladowy w stolicy!!!????widzialam w
        naturze tylko kakaowy...kobieta pwoiedziala ze za miesiac pewnie beda dopiero:
        ((wiec gdzie wy go kupiliscie??pozdarwiam
        • kalooo MAM CZEKOLADOWY!!!!! ;) 18.11.04, 10:02
          Kupiłam wczoraj w Naturze na Żelaznej,koszt 14,95zł.Jest bardzo fajny powiem
          szczerze,mimo,że patrząc na skład to załam ać się można...;/ Ale do ciala
          OK,naprawdę pachnie czekoladą,a konkretniej to takim kakao potem wpadającym w
          karmel...;) Bardzo ciekawy,ma świetną konsystencję i fajnie działa na
          skórę.Dość intensywny ten zapach czekolady,ja prawdę mówiąc myślałam,że będzie
          taki ledwo wyczuwalny i delikatny.Ciekawe jak z tym malinowym-też jest w
          Naturze,ale na razie kupiłam tylko czekoladke na próbę;)
          • tikulek Re: MAM CZEKOLADOWY!!!!! ;) 18.11.04, 10:25
            Dzięki Kalooo za info:) Akurat dzisiaj wybieram się na Żelazną i pewnie kupię
            oba:)
            Możesz mi powiedzieć czy konsystencja jest taka jak masła kakaowego?
            • kalooo Re: MAM CZEKOLADOWY!!!!! ;) 18.11.04, 10:34
              dokładnie taka sama;)
              • tikulek Re: MAM CZEKOLADOWY!!!!! ;) 18.11.04, 10:51
                Dzięki:)
                napiszę jak się sprawuje malinowy:)
          • madziar5 Re: MAM CZEKOLADOWY!!!!! ;) 18.11.04, 10:30
            Hej ja kupiłam czekoladowy w Tesco na ul. Połczyńskiej za 9,90!!!!!!!!!
            słuchajcie polecam, tam sa wszystkie rodzaje tych kremików. Aha a wczesniej
            kupowałam kakaowy w "Forte Pharma" (chyba tak to sie pisze:))na Swiętokrzyskiej
            i tam juz teraz tez powinny byc wszystkie rodzaje. Pozdrawiam.
            • kalooo Re: MAM CZEKOLADOWY!!!!! ;) 18.11.04, 10:35
              > Hej ja kupiłam czekoladowy w Tesco na ul. Połczyńskiej za 9,90!!!!!!!!!

no tak,jak zwykle się sfrajerzyłam..!!;/ Wychodzi na to,że pół kremu powinni
              dac mi gratis..;)
              • madziar5 Re: MAM CZEKOLADOWY!!!!! ;) 18.11.04, 10:39
                EE tam nie przejmuj sie ja tez kakaowy kupiłam drożej, a powiem szczerze, że
                byłam zaskoczona tak niska ceną bo wszędzie sa te kremy droższe. Pozdrawiam
                serdecznie.
              • kalooo hehe...;) 20.11.04, 23:09
                a tak w ogóle,to zapomniałam napisac,że na opakowaniu jest wyraźna adnotacja,że
                krem jest TYLKO DO UŻYTKU ZEWNĘTRZNEGO!!!;) Heh,żeby którejś nie przyszło do
                głowy je zjeść albo do tortu dodać!;)
            • Gość: Anka a w Krakowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 10:36
              gdzie można kupić te cuda?
              • Gość: kraków Re: a w Krakowie? IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.11.04, 20:52
                ja kupiłam w Almie, widziałam też w Bricomarche w Plazie
    • Gość: elessar Re: Nowe jamniusine kremy Daxa IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 21.11.04, 15:51
      A ja dzisiaj kupiłam te kremiki w tesco za 7,99 zł:))Niestety czekoladowego nie
      było ale zdobyłam malinkę, kakaowy i oliwkę i wieczorkiem będę testować:)
    • madzia773 Re: Nowe jamniusine kremy Daxa 21.11.04, 16:16
      Ja też nabyłam 3 dni temu ten kakaowy w drogerii na Świętokrzyskiej i cały czas
      się nim smaruję, w tym tempie zużyję go góra w dwa tygodnie:)
      Zapłaciłam 12,50.
      Jak skończę to kupuję ten oliwkowy, widziałam w Rossmanie na Sadybie

PS. W drogerii były testery więc przy okazji powąchałam ten poprzedni krem
      kakaowy Daxa-bez magnezu- i ta "stara" wersja ma mniej intensywny zapach. Nowy
      jest zdecydowanie fajniejszy:)
      • Gość: Lenka Re: Nowe jamniusine kremy Daxa IP: *.chello.pl 21.11.04, 16:24
        Kupiłam krem czekoladowy w tesco.Wczesniej miałam kakaowy.
        Jestem zadowolona z czekoladki ale myślę że kakao jednak lepsze.
        Jak zużyje krem czekoladowy kupię malinę :)

• Gość: efka Re: Nowe jamniusine kremy Daxa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 16:45
      Ja kupilam na allegro, linka znalazlam gdzies na tym forum - chyba najlepsza
      cena, bo oprocz kremu dostaje sie ten obledny blyszczyk z AA Oceanic...

allegro.pl/show_item.php?item=35219443
      • Gość: 4 Re: Nowe jamniusine kremy Daxa IP: *.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 17:00
        a czy ten COCOA BUTTER barwi cos skore? tzn. nadaje jakis zlocisty kolor? ktory
        z tych kremow polecacie osobie o cerze wrazliwej i sklonnej do wypryskow?? czy
        tez moze sa one wszystkie za tluste? chcialabym czekolade lub cocoa butter--}
        czy one sie dla mnie nadaja? ktory bardziej? dzieki za porade.
    • Gość: Ness Ja OSZALEJę! IP: *.acn.waw.pl 21.11.04, 16:54
      Będę się chyba smarować 4 razy dziennie na całym ciele, żeby mieć powód do
      kupienia czekoladowego i malinowego... A jeszcze chciałam kupić sobie oliwkowy
      Ziaji!! Ratunku. Już i tak jestem uzależniona od zapachu kremu do twarzy z
      masłem kakaowym z Ziaji...
      • kragmel Re: Ja OSZALEJę! 21.11.04, 17:06
        no i czy ja nie mam racji, że to są sadystki? tak opowiadają o tym
        czekoladowym, że mnie pusty portfel świerzbi.
        ;)
        • Gość: rb Jaki krem dla mnie??? IP: *.net / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 18:26
          a czy ten COCOA BUTTER barwi cos skore? tzn. nadaje jakis zlocisty kolor? ktory
          z tych kremow polecacie osobie o cerze wrazliwej i sklonnej do wypryskow?? czy
          tez moze sa one wszystkie za tluste? chcialabym czekolade lub cocoa butter--}
          czy one sie dla mnie nadaja? ktory bardziej? dzieki za porade.
          • Gość: Lenka Re: Jaki krem dla mnie??? IP: *.chello.pl 21.11.04, 19:59
            Nie barwią skóry ani kakao ani czekolada(mimo że ma kolor ciemno-brązowy).
            Ja ich nie używam to twarzy tylko do ciała więc trudno mi powiedzieć czy sie
            nadają do wrażliwej cery,do przetłuszczajacej się raczej nie.
    • madusiakr Re: Nowe jamniusine kremy Daxa-wawa gdzie?? 05.01.05, 12:15
      no kurcze nigdzie nie ma CZEKOLADOWEGO!!!!wykupiłyscie kobitki czy jak??
      Poratujcie i podpowiedzcie gdzie moge kupic? Najlepiej Centrum, wzglednie
      Mokotów-to sobuie po drodze z pracy zajrze...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka