zoey7 09.11.04, 19:58 Czy Drogie Koleżanki z forum go używały? Czy on rzeczywiście "zapewnia trwałe nawilżenie" oraz "zmniejsza obrzęki". Jak sobie radzi z cieniami pod oczami? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jovivi Re: LA ROCHE-POSAY : ŻEL HYDRAPHASE POD OCZY IP: *.w3cache.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 09.11.04, 22:05 Też jestem ciekawa efektów, jakie można uzyskać stosując ten żel :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAROLA Re: LA ROCHE-POSAY : ŻEL HYDRAPHASE POD OCZY IP: 80.53.167.* 09.11.04, 22:48 Ja uzywam kosmetykow tej firmy. Mialam kiedys z tej serii hydraphase ale krem do twarzy. Sa to bardzo delikatne kosmetyki, nie podrazniaja, w wiekszosci bezzapachowe. Zmniejszaja zaczerwienienia. Ja jestem zadowolona z kazdego kosmetyku tej firmy. Moja skora je lepiej toleruje bo na Vichy mam uczulenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dejsanda Re: LA ROCHE-POSAY : ŻEL HYDRAPHASE POD OCZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 23:09 Jak dla mnie to rewelacja. Nawilża, nie uczula, a dodatkowo ożywia-jakoś mniej się oczy kleją, szczególnie wieczorem, gdy padam po całym dniu jak teraz. Co do cieni-nie mam ich, więc nie jestem w stanie nic powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: LA ROCHE-POSAY : ŻEL HYDRAPHASE POD OCZY IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 10.11.04, 00:41 lekki, bardzo przyjemny, ładnie nawilża, ale dla skuchej skóry będzie za słaby, lekko napina skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniaa_23 Re: LA ROCHE-POSAY : ŻEL HYDRAPHASE POD OCZY IP: 217.153.187.* 10.11.04, 11:09 Fajny, obrzęki zniknęły, drobnych zmarszczek nie wygładzil (mam takie mini- mini. Dalej mam podkrążone oczy (taka ich uroda. Polecam go, działa od 1szego użycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaprawe oczko Re: LA ROCHE-POSAY : ŻEL HYDRAPHASE POD OCZY IP: *.chello.pl 10.11.04, 22:32 cienie są jak były, wory mniejsze, nie wysuszył mnie. Na cienie polecam lierac, na wory clarins, na wszystko matis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: LA ROCHE-POSAY : ŻEL HYDRAPHASE POD OCZY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.04, 08:55 A co na wory Clarinsa?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaprawe oczko Re: LA ROCHE-POSAY : ŻEL HYDRAPHASE POD OCZY IP: *.chello.pl 12.11.04, 11:01 wiezs co nie pamiętam jak to się nazywało, w białej tubce żel w kolorze lekko niebieskawym, radzę kłaśc to długo przed zrobieniem makijażu bo to ściąga wory tak jak maseczka i nie do końca się wchłania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuziarozia Re: LA ROCHE-POSAY : ŻEL HYDRAPHASE POD OCZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 09:42 Cześć A konkretnie co matisa polecasz na cienie. I jeśli możesz podać jak jest cena tego specjału. Naprawdę działa.? Odpowiedz Link Zgłoś
zoey7 Re: LA ROCHE-POSAY : ŻEL HYDRAPHASE POD OCZY 11.11.04, 20:02 Hej ponownie ;-) Kupiłam ten żel, używam od 2 dni i... trochę się rozczarowałam, no ale zdaje się, że na efekty trzeba zawsze trochę poczekać, prawda? Nadal szukam tego jednego jedynego idealnego żelu lub kremu pod oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: LA ROCHE-POSAY : ŻEL HYDRAPHASE POD OCZY IP: *.ramtel.com.pl 11.11.04, 21:01 ja nie polecam tego żelu - jest to jedyny kosmetyk LRP z którego nie jestem zadowolona - zadnych efektów. Zuzyłam juz całe opakowanie i dno, kompletne dno, słabo nawilża, nie wygładza ani jednej najmniejszej zmarszczki, nie redukuje worów, opuchlizny i jest beznadziejny...:( rozczarowanie...... Odpowiedz Link Zgłoś
zoey7 Re: LA ROCHE-POSAY : ŻEL HYDRAPHASE POD OCZY 11.11.04, 21:44 A czy jest to jedyny specyfik tej firmy do pielęgnacji skóry wokół oczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: LA ROCHE-POSAY : ŻEL HYDRAPHASE POD OCZY IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 11.11.04, 21:55 nie, jest jeszcze krem pod oczy z 5% wit.C- Active C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaprawe oczko Re: LA ROCHE-POSAY : ŻEL HYDRAPHASE POD OCZY IP: *.chello.pl 12.11.04, 11:05 sróbuj jeszcze z Lierac (50 PLN) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaprawe oczko Re: LA ROCHE-POSAY : ŻEL HYDRAPHASE POD OCZY IP: *.chello.pl 12.11.04, 11:03 Działało kiedyś, żel przezroczysty pod oczy, nie taki na zmarszczki tylko normalny. Ok. rok temu matis drastycznie podniósł ceny, mimo ze zmieniły się tylko opakowania, już nie kupuję, pewnie kosztuje teraz ok 90 zł. Odpowiedz Link Zgłoś