Dodaj do ulubionych

depilacja kremem ??

IP: *.autocom.pl 11.11.04, 00:00
Mam pytanie do Pan :) - czy kremem veet albo jakims innym (ktory najlepszy?
Moze cos polecicie?) mozna depilowac brzuch i klatke piersiowa ?Jak dlugo
utrzymuja sie efekty?Moze lepiej sprobowac jakims woskiem? Tylko czy sam
sobie poradze?Bardzo zalezy mi na odpowiedzi:) Dziekuje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kragmel Re: depilacja kremem ?? 11.11.04, 00:06
      można. efekt długotrwały szczególnie nie będzie. to jak golenie, więc szybko
      włosy odrastają. do tygodnia - myślę. z kremem sobie poradzisz sam.
      wosk starcza na dłużej, ale też nie na baaaardzo długo i boli. więc najlepiej
      udać się po wykwalifikowaną pomoc ;) tzn do kosmetyczki.
    • Gość: Elanor Re: depilacja kremem ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 18:28
      Polcam krem 3-minutowy Eveline. Działa szybko i nie podrażnia, Tanita jest taki sobie-nie usuwa wszystkich włosków, no i trzeba czekać 10 min. Veet jest chwalony przez dziewczyny, ale mnie uczulił. Wybór należy do Ciebie:)
      • Gość: jurek Re: depilacja kremem ?? IP: *.autocom.pl 11.11.04, 18:49
        a na ile dni spokoju mozna liczyc ??:) dzieki za odpowiedzi !!!!
        • kragmel Re: depilacja kremem ?? 11.11.04, 19:49
          a to zależy od typu twoich włosów. ciemne i mocne znacznie szybciej wyłażą. hmm
          powiedzmy, że kremem to tak ze 4 dni powinno być łyso, to znaczy ten tego:
          gładko <lol>
          aha, pamiętaj, żeby się stosować do instrukcji użycia i nie trzymać kremu
          dłużej niż zalecają, bo możesz sobie nadwyrężyć skórę (poparzyć, dostać
          uczulenia).
          no, i nie zapomnij powiedzieć jak ci poszło :)
          • Gość: jurek Re: depilacja kremem ?? IP: *.autocom.pl 11.11.04, 20:03
            aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 4 dni ?? :( ja myslalem ze jakies 2 tyg bo tyle miala
            spokoju jakas dziewczyna na wizaz.pl tylko ze ona miala na mysli nogi...
            • kragmel Re: depilacja kremem ?? 11.11.04, 20:05
              po kremie 2 tygodnie?
              bosh
              albo mitomanka, albo jej zazdroszcze.

ty się nie łam, tylko próbuj. z mych doświadczeń wynika, że efekt pierwszej
              depilacji jest znacznie dłuższy niż następnych :)
            • justa_79 Re: depilacja kremem ?? 12.11.04, 09:50
              wierzę, że depiluje nogi co 2 tygodnie. co nie znaczy, że są one idealnie
              gładkie przez te 2 tygodnie ;) przez niecały tydzień mogą być. tak więc może
              będziesz musiał się depilować np. co tydzień, ale włoski pokażą się już po
              kilku dniach. depilujesz wtedy, kiedy uznasz za stosowne. najlepszy jest krem
              Veet, ale też dosyć drogi. tańszy, ale równie skuteczny jest krem BodySilk
              Polleny Malwy. Tanity i inne są gorsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka