Dodaj do ulubionych

Podkłady Max Factor

IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 12.11.04, 14:51
Mają dobre opinie i chciałabym jakiegos spróbować, tylko nie wiem, którego?
Mam cerę mieszaną, więc najlepiej coś matującego, chętnie z pudrowym
wykończeniem, coś wyglądającego w miarę naturalnie, myslę, że średnie krycie
może być (choc akurat stopień krycia ma tu dla mnie najmniejsze znaczneie),
no i coś jak najmniej szkodzącemu cerze (np. Lasting Performance jako podkład
długotrwały chyba musi bardzo zatykac pory...?).
Obserwuj wątek
    • slotna Re: Podkłady Max Factor 12.11.04, 14:58
      Matujacy, pudrowe wykonczenie, powiadasz? Z opisu pasuje Hypersmooth.

Lasting Performance wydaje mi sie zblizony do Face Finity, ktorego uzywalam z
      powodzeniem i nic mi nie zatykal;)
      • Gość: Akne Re: Podkłady Max Factor IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 12.11.04, 15:13
        Asku, Lasting Performance jest rewelacyjny. Używam go od kilku dni i sadze, ze
        gdyby mial cos zatykac, to by dawno zatkal. Utrzymuje sie naprawde dluuugo,
        buzia wyglada perfekcyjnie, konsystencja sprawia, ze rozsmarowuje sie jak krem,
        odrobina wystarczy, by nalozyc na cala buzke, po prostu cudenko. Ja niestety
        nie trafilam z kolorem (w sklepie bylo fatalne swiatlo i kupilam zbyt ciemny, a
        jestem bialaskiem), ale jedna z przesymptycznych forumowiczek zgodzila sie
        odsprzedac mi swoj. Co do rodzaju cery - mam raczej normalna, ale czesto
        prztluszczajaca sie w okolicach nosa i na brodzie. LP bardzo ladnie matuje te
        miejsca i kryje wszelkie zaczerwienienia po pryszczykach. Goraco polecam!
        • Gość: Akne Re: Podkłady Max Factor IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 12.11.04, 15:15
          Dodam tylko, ze NIE MA pudrowego wykonczenia, ale ja osobiscie go nie cierpie,
          czesto cera wydaje sie przesuszona, wiec jak dla mnie LP jest idealny.
          • Gość: aga nr 106 IP: *.chello.pl 12.11.04, 18:44
            kupiłam lasting perf. nr 106, jestem blondynką ciemna i o oliwkowej karnacji,
            jeszcze nie użyłam ale i tak boje się że za ciemny on sie troche utlenia po ok
            10 minutach i wtedy ciemnieje :(
            • Gość: aga Re: nr 106 = 109 IP: *.chello.pl 12.11.04, 18:45
              pomyliłam numery oczywiście
              • Gość: julita30 Re: nr 106 = 109 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 18:52
                Oj, wydaje mi sie że bedzie ciut za ciemny.Ja też jestem blondynka, wprawdzie
                ciemmna i uzywam105..nie jest jasny,taki sredni. 102 byłby dla mnie za jasny
                raczej-inne za ciemne.Ten 105 jest w sam raz.
        • madzilka Re: Podkłady Max Factor 15.11.04, 18:30
          Akne a mozesz napisać w jakiej cenie jest ten podkład ?
          Pozdrawiam
          • Gość: julita3o Re: Podkłady Max Factor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 18:35
            około 53 złote.
    • Gość: ewa 74 Re: Podkłady Max Factor IP: *.ras.sth.bostream.se 12.11.04, 18:13
      ja mialam LP i hypersmoth.ten drugi mi lepiej sluzyl.ale oba maskowate.dodam,ze
      mam cere tlusta,mi nie sluzyly.
    • Gość: j.lo Re: Podkłady Max Factor IP: *.tkdami.net / *.67.tkdami.net 12.11.04, 18:51
      a gdzie w internecie mozna obejrzec kolory tego podkladu? chcialabym go kupic
      BARDZOOO
      • Gość: asiek_asiekowaty Re: Podkłady Max Factor IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 12.11.04, 18:56
        www.maxfactor.com/face/liquid/colour_adapt.jsp;jsessionid=pg-prodweb-b03-93a%3A4194f92a%3A49f3981c399a2eaa
      • Gość: julita30 Re: Podkłady Max Factor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 19:01
        Nie kieruj się tym co mozna zobaczyc w necie. To co przedstawia strona
        producenta to nie to samo co zobaczysz "na zywo" Nie wolno kupowac w ten
        sposób, bo nigdy to co przedstawia prooducent nie sprawdza się z
        rzeczywistoscia (mówie tu o odcieniach podkładów).Musisz iśc do sklepu-tam maja
        testery.
        • Gość: Ness Re: Podkłady Max Factor IP: *.acn.waw.pl 12.11.04, 19:20
          To fakt, weszłam na tę stronę i mój jasnoróżowy puder ma według tej ich skali
          kolor ciemnobrązowobury! Do bani z taką paletą kolorów :(
    • Gość: anula Re: Podkłady Max Factor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 19:29
      witam! używam teraz podkład max factora colour adapt i musze przyznać, że jest
      rewelacyjny, doskonale kryje, nie brudzi i dopasowuje się naprawde do cery
      • Gość: Akne Re: Podkłady Max Factor IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 15.11.04, 18:54
        Rety!! spojrzalam ne te kolory na stronie internetowej! fatalne! teraz troszke
        sie martwie, bo jedna mila forumowiczka przysle mi nr 101 tego podkladu, a on
        ma kolor zdrowego, slicznego prosiecia!!!!!
        Pocieszam sie, ze miedzy ilustracja a kolorem, ktorego uzywam jest tez wielka
        roznica :(
      • Gość: tralala Re: Podkłady Max Factor IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 15.11.04, 18:58
        a ja nie lubie podkladow max factora, wszystkie ich podklady bardzo wysuszaja
        cere(mam cere normalna) przynajmniej u mnie, zmieniaja kolor po aplikacji,
        czego zaden podklad nie powinien robic (nie taki jaki jak go zachwalaja w
        reklamie) no i niestety podklady te wygladaja w kazdym swietle inaczej, co
        swiatlo to wydaje sie ze ma sie inny podklad na buzi, dodam tez ze wcale tam
        zaden non-transfer blah blah wszystko zostaje na kartkach paieru po dotknieciu
        buzi :( ogolnie badziewie, i chocby do loreala sie nie umywa. nie polecam
    • Gość: Akne Re: Podkłady Max Factor IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 15.11.04, 19:03
      Ale wiecie co? na bazie pod makijaz ten podklad wyglada jeszcze lepiej :)Ja mam
      Lumene, a buzka cudenko! niebawem w samouwielbienie wpadne. Polecam goraco!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka