Dodaj do ulubionych

RUDOLF czerwononosy renifer!!!

IP: *.chello.pl 20.11.04, 20:05
nie chce już nim być!!!!
akładałam juz kiedys ten wątek ale nikt nie powiedział jak zaradzić
czerwonemu nosowi (zima, słońce , alkohol...)
Obserwuj wątek
    • Gość: nutka Re: RUDOLF czerwononosy renifer!!! IP: *.chello.pl 20.11.04, 20:30
      ależ to nie możesz być Ty gdyż czerwonownosym reniferem jestem ja :))).
      Tak na poważnie to zapewniam że czapka i przypudrowanie nosa zdecydowanie
      pomaga.
      • Gość: Goha Re: RUDOLF czerwononosy renifer!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.04, 10:30
        Obawiam się, że czerwonego nosa się już nie pozbędziesz, ale możesz go zawsze
        zamaskować. (moja mama będąc nastolatką wywabiała sobie piegi, do dzisiaj ma
        czerwony nosek, który musi zasłaniać-tyle lat i nic się nie polepszyło).

Kup sobie kochana Dermacol, tani i skuteczny - taki podkład-kamuflaż w małej,
        białej tubce, kosztuje takie cudo ok.10 pln, ma chyba 8 kolorów (wszystkie mają
        takie naturalne - występujące w przyrodzie- odcienie). Kryje jak głupi, nie
        zmywa się i jest (UWAGA)łagodny dla cery.

Pozdrawiam
        Goha
        www.visage.uk.pl
        • Gość: aga Re: RUDOLF czerwononosy renifer!!! IP: *.chello.pl 22.11.04, 19:18
          gdzie można go kupić?
    • Gość: sami Re: RUDOLF czerwononosy renifer!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 10:34
      a próbowałaś większej ilośc jakiegoś dobrego,tłustego,ochronnego kremu????
      • Gość: aga Re: RUDOLF czerwononosy renifer!!! IP: *.chello.pl 22.11.04, 19:18
        próbowaąłm osiągając efekt: nos czerwony z połyskiem :(
    • Gość: madusiak Re: RUDOLF czerwononosy renifer!!! IP: *.aster.pl 22.11.04, 20:15
      ja bylam u dermatologa dzis, miedzy innymi spytalam sie i o to. I...nie da sie
      tak na serio nic zrobic.Po prostu kiedys musialysmy sobie odmrozic noski.
      Polecila mi krem na naczynka Avene Antirouges Creme Riche (bagatelka 70 zeta
      chyba...brr), smarowanie kremem przed wyjsciem zimą na dwor twarzy (pewno tez
      masz b wrazliwa na mroz skoro odmrozilas nos), zero goracej kawy czy herbaty bo
      to rozszerza naczynka, zero goracych kapieli(szkoda bo lubie i te napoje cieple
      i kapiele wiec pewno nie zrezygnuje), i zakrywanie nochala szalikiem zima by nie
      zamrozic go bardziej.
      • a.kopiko1 Re: RUDOLF czerwononosy renifer!!! 24.11.04, 13:50
        Ten krem Avene jest bardzo dobry, w ogóle nie miałam czerwonego nosa i
        policzków, a to jest moja zmora każdej zimy. Dostałam próbkę w aptece. Z tym, że
        po południu już twarz mi się przetłuszcza. Stosowałam też krem OLAY Complete
        Care do cery suchej i normalnej - też nie miałam czerwonej twarzy. Mogę Ci
        jeszcze polecić krem Nivea - ma faktor 10, bardzo dobrze się trzyma na twarzy i
        też nie powoduje czerwienienia. Jeśli masz takie kłopoty z noskiem, to musisz
        wybierać kremy z faktorem, bo one pomagają w takich problemach. Powodzenia.
        • justa_79 Re: RUDOLF czerwononosy renifer!!! 24.11.04, 14:19
          a co mają filtry UV wspólnego z czerwonym nosem? zimą nos jest czerwony od
          zimna, a nie od słońca.
          • a.kopiko1 Re: RUDOLF czerwononosy renifer!!! 29.01.05, 11:39
            A słońca nie ma w zimie?? Jest przecież i świeci z taką samą siłą jak latem,
            tylko jest przykryte chmurami. Całe lato trzeba używać filtrów. W zimie bardzo
            niebezpieczny jest śnieg, który odbija aż 80% promieniowania słonecznego i to
            odbicie dochodzi do naszej twarzy.
            • justa_79 Re: RUDOLF czerwononosy renifer!!! 31.01.05, 11:11
              nie mówiłam przecież, że zimą nie ma słońca, tylko że czerwony nos zimą jest
              skutkiem mrozu, a nie przypieczenia słońcem. filtrów używam niezależnie od pory
              roku, a nos mam czerwony tylko zimą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka