inecita 27.11.04, 11:26 Jaki? Na dzień i na noc, cena ok 100 zł. Może wasze mamy coś polecą??? Mama ma 60 lat, więc zmarszczki są barzdoo głębokie. Potrzebujemy kremu na dzień i na noc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Detoxy Re: KREM DLA MAMY???? IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.11.04, 16:56 Hej! Parę dni temu kupiłam mojej mamie krem Jabu'she cure-tem żółty najmocniejszy. Jest to krem na dzień i na noc, do dostania w aptekach,cena koło 150pln, ale ja kupiłam po promocyjnej 121 pln. Wejdź na ich stronę i poczytaj, słyszałam o nim wiele dobrego, ale jeszcze efektów nie widać, parę dni stosowania to za krótko. Zawiera on kwas liponowy -chyba- czytałam w Twoim Stylu,że jest bardzo dobry dla cer po 50-tce. Poszperaj necie, nawet tu w archiwum cos znajdziesz na jedgo temat. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska20 Re: KREM DLA MAMY???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 09:32 Mam lat ok.50 i sama używam z doskonałym skutkiem: Vichy novadiol cena 97 zł z miniproduktami.Polecam :(wypróbowałam) Fortessimo maxima Eris (0k.70 zł)oraz serię Ywes Rocher Serum Vegetal Hormones z roślinnymi hormonami ( od 50-90 zł a w promocji taniej).Radzę też mamie od czasu do czasu zabiegi liftingujące u kosmetyczki ( ok.80 zł). Dodatkowo 3 razy w tyg. maseczki domowe z w/w serii kosmetyków Pewnie,że przy głębokich zmarszczkach o cuda trudniej, ale ja stosuję j.w. od dwóch lat i znajomi twierdzą, że nie wyglądam dużo młodziej niż kilka lat temu. Pozdrawiam. Aha, nigdy nie myję twarzy wodą i mydłem tylko chusteczkami do demakijażu lub mleczkiem kosmet.a przy tym uwielbiam niestety słońce i opalanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska20 Re: KREM DLA MAMY???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 09:38 Bardzo przepraszam, wyszło niedorzecznie miało być"wyglądam dużo młodziej niż parę lat temu" no N Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska20 Re: KREM DLA MAMY???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 09:56 Jeszcze raz ja. Niedokończyłam ostatniego, bo mi się komp. zawiesił, ale już w porządku. Naprawdę polecam to co porzednio i moi znojomi (oraz mąż)prawią mi komplementy nt. młodzieńczej buzi. Przepraszam za pomyłkę w tekście, ale jeszcze nie piłam kawy. Serdeczne pozdrowienia dla mamy i córki.Aha, polecam picie dużo wydy min. niegaz. Twarz robi się taka "promieniejąca, oczyszczona". No to idę na tę kawę. Mąż wrócił z Kościółka i kręci się po kuchni. Pa Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: KREM DLA MAMY???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 10:59 polecam jabushe - ostatnio kupiłam w promocji z zestawem do oczu - 104 zł (kupiłam 2 opak.;-). Popytaj w aptekach ( nie kazda ma te promocję). Krem swietny (przetestowałam chyba wszystko od najwyzszej półki do......). Ja uzywam go tylko na noc, i po 2 opak. robie przerwę. pozdrawiam, maria ps. równiez nie myje sie od kilku lat woda, uzywam mgiełki oliwkowej;-) a cera śliczna....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
reniaszka Re: KREM DLA MAMY???? 28.11.04, 12:03 A co to jest ta mgielka oliwkowa? R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: KREM DLA MAMY???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 13:23 lekka mgiełka oliwkowa - Johnsos baby;-)w aerozolu, kupuje w marketach i uzywam tez na ciałko:) jak dla mnie jest OK:) traktuje tym twarz rano i wieczorem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inecita Re: KREM DLA MAMY???? IP: *.chello.pl 28.11.04, 14:28 dziekuję za wszystkie rady, po novadiolu i po jabushe nie widziałyśmy żadnego efektu więc wciąż poszukujemy! Efekty widać było po Diorze i Clarinsie ale obecnie na wyżej wymienione nas nie stać :( może postawimy znowu na Vichy a może na Eris. A co sądzicie o Avene? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: KREM DLA MAMY???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 14:38 hmmm.... po diorze powaiadasz? stosowałam wszystkie (chyba) diora dla cery dojrzałej i nie podzielam Twego zdania. Wydaje mi się, ze zmarszczek niestety nie da sie usunac kremami;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: KREM DLA MAMY???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 15:30 Moim zdaniem twoja mama powinna w tym okresie zastosować kurację przeciwzmarszczkową produktem o nazwie SERUM jest to produkt o silnym działaniu i najlepiej stosować go na noc ale gdy chce się wzmocnić działanie i szybciej uzyskać poprawę wyglądu cery stosuje się go również na dzień pod krem dzienny. Zawsze po oczyszczeniu twarzy mleczkiem a nast. nałożeniu toniku w celu przywrócenia PH skórze nakłada się krem pod oczy a po wchłonięciu zast.serum i krem.Polecam serię Clinians ceny około 50-100 pln i Dermikę Exspert podobne ceny.Maseczki liftingujące 2x w tygodiu i 2x odżywcze EFEKT MUROWANY W 30 DNI. Sprawdzone polecam Ci zakupy w ELEFANCIE u takiej czarnej dziewczyny zawsze mi dobrze doradza. Pzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inecitka Re: KREM DLA MAMY???? IP: *.chello.pl 28.11.04, 22:17 hmmmm... może jestem głupia ale co to ELEFANT :(((( ???? może dermika pod choinkę to niezły pomysł??? Moja mama to raczej typ chłopczycy i namówić ją na maseczkę to prawdziwe wyzwanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: KREM DLA MAMY???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 11:26 Eska jakiego mleczka używasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: KREM DLA MAMY???? IP: *.chello.pl 22.12.04, 10:27 Dzięki za wszystkie odpowiedzi :)) Odpowiedz Link Zgłoś