Dodaj do ulubionych

KREM DLA MAMY????

27.11.04, 11:26
Jaki? Na dzień i na noc, cena ok 100 zł. Może wasze mamy coś polecą??? Mama
ma 60 lat, więc zmarszczki są barzdoo głębokie. Potrzebujemy kremu na dzień i
na noc.
Obserwuj wątek
    • Gość: aaaa Re: KREM DLA MAMY???? IP: *.chello.pl 27.11.04, 16:47
      uppupupuup
    • Gość: Detoxy Re: KREM DLA MAMY???? IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.11.04, 16:56
      Hej! Parę dni temu kupiłam mojej mamie krem Jabu'she cure-tem żółty
      najmocniejszy. Jest to krem na dzień i na noc, do dostania w aptekach,cena koło
      150pln, ale ja kupiłam po promocyjnej 121 pln. Wejdź na ich stronę i poczytaj,
      słyszałam o nim wiele dobrego, ale jeszcze efektów nie widać, parę dni
      stosowania to za krótko. Zawiera on kwas liponowy -chyba- czytałam w Twoim
      Stylu,że jest bardzo dobry dla cer po 50-tce. Poszperaj necie, nawet tu w
      archiwum cos znajdziesz na jedgo temat.
      pozdrawiam
    • Gość: eska20 Re: KREM DLA MAMY???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 09:32
      Mam lat ok.50 i sama używam z doskonałym skutkiem: Vichy novadiol cena 97 zł z
      miniproduktami.Polecam :(wypróbowałam) Fortessimo maxima Eris (0k.70 zł)oraz
      serię Ywes Rocher Serum Vegetal Hormones z roślinnymi hormonami ( od 50-90 zł a
      w promocji taniej).Radzę też mamie od czasu do czasu zabiegi liftingujące u
      kosmetyczki ( ok.80 zł). Dodatkowo 3 razy w tyg. maseczki domowe z w/w serii
      kosmetyków Pewnie,że przy głębokich zmarszczkach o cuda trudniej, ale ja
      stosuję j.w. od dwóch lat i znajomi twierdzą, że nie wyglądam dużo młodziej niż
      kilka lat temu. Pozdrawiam. Aha, nigdy nie myję twarzy wodą i mydłem tylko
      chusteczkami do demakijażu lub mleczkiem kosmet.a przy tym uwielbiam niestety
      słońce i opalanie.
      • Gość: eska20 Re: KREM DLA MAMY???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 09:38
        Bardzo przepraszam, wyszło niedorzecznie miało być"wyglądam dużo młodziej niż
        parę lat temu" no N
        • Gość: eska20 Re: KREM DLA MAMY???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 09:56
          Jeszcze raz ja. Niedokończyłam ostatniego, bo mi się komp. zawiesił, ale już w
          porządku. Naprawdę polecam to co porzednio i moi znojomi (oraz mąż)prawią mi
          komplementy nt. młodzieńczej buzi. Przepraszam za pomyłkę w tekście, ale
          jeszcze nie piłam kawy. Serdeczne pozdrowienia dla mamy i córki.Aha, polecam
          picie dużo wydy min. niegaz. Twarz robi się taka "promieniejąca, oczyszczona".
          No to idę na tę kawę. Mąż wrócił z Kościółka i kręci się po kuchni. Pa Pa.
          • Gość: maria Re: KREM DLA MAMY???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 10:59
            polecam jabushe - ostatnio kupiłam w promocji z zestawem do oczu - 104 zł
            (kupiłam 2 opak.;-).
            Popytaj w aptekach ( nie kazda ma te promocję).
            Krem swietny (przetestowałam chyba wszystko od najwyzszej półki do......). Ja
            uzywam go tylko na noc, i po 2 opak. robie przerwę.
            pozdrawiam,
            maria
            ps. równiez nie myje sie od kilku lat woda, uzywam mgiełki oliwkowej;-) a cera
            śliczna....;-)
            • reniaszka Re: KREM DLA MAMY???? 28.11.04, 12:03
              A co to jest ta mgielka oliwkowa?
              R.
              • Gość: maria Re: KREM DLA MAMY???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 13:23
                lekka mgiełka oliwkowa - Johnsos baby;-)w aerozolu, kupuje w marketach i uzywam
                tez na ciałko:) jak dla mnie jest OK:)

traktuje tym twarz rano i wieczorem :)
                • reniaszka Re: KREM DLA MAMY???? 28.11.04, 13:53
                  Dzieki!
                  R.
                  • Gość: inecita Re: KREM DLA MAMY???? IP: *.chello.pl 28.11.04, 14:28
                    dziekuję za wszystkie rady, po novadiolu i po jabushe nie widziałyśmy żadnego
                    efektu więc wciąż poszukujemy! Efekty widać było po Diorze i Clarinsie ale
                    obecnie na wyżej wymienione nas nie stać :( może postawimy znowu na Vichy a
                    może na Eris. A co sądzicie o Avene?
                    • Gość: maria Re: KREM DLA MAMY???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 14:38
                      hmmm.... po diorze powaiadasz? stosowałam wszystkie (chyba) diora dla cery
                      dojrzałej i nie podzielam Twego zdania.
                      Wydaje mi się, ze zmarszczek niestety nie da sie usunac kremami;-)
                      • Gość: iga Re: KREM DLA MAMY???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 15:30
                        Moim zdaniem twoja mama powinna w tym okresie zastosować kurację
                        przeciwzmarszczkową produktem o nazwie SERUM jest to produkt o silnym działaniu
                        i najlepiej stosować go na noc ale gdy chce się wzmocnić działanie i szybciej
                        uzyskać poprawę wyglądu cery stosuje się go również na dzień pod krem dzienny.
                        Zawsze po oczyszczeniu twarzy mleczkiem a nast. nałożeniu toniku w celu
                        przywrócenia PH skórze nakłada się krem pod oczy a po wchłonięciu zast.serum i
                        krem.Polecam serię Clinians ceny około 50-100 pln i Dermikę Exspert podobne
                        ceny.Maseczki liftingujące 2x w tygodiu i 2x odżywcze EFEKT MUROWANY W 30 DNI.
                        Sprawdzone polecam Ci zakupy w ELEFANCIE u takiej czarnej dziewczyny zawsze mi
                        dobrze doradza. Pzdrawiam.
                        • Gość: inecitka Re: KREM DLA MAMY???? IP: *.chello.pl 28.11.04, 22:17
                          hmmmm... może jestem głupia ale co to ELEFANT :(((( ????
                          może dermika pod choinkę to niezły pomysł??? Moja mama to raczej typ chłopczycy
                          i namówić ją na maseczkę to prawdziwe wyzwanie :)
      • Gość: Eliza Re: KREM DLA MAMY???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 11:26
        Eska jakiego mleczka używasz.
    • Gość: ja Re: KREM DLA MAMY???? IP: *.chello.pl 22.12.04, 10:27
      Dzięki za wszystkie odpowiedzi :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka