Gość: klara IP: 81.210.125.* 30.11.04, 09:17 Czy ktos zna ten krem? jest wart swojej ceny? Czy on dziala jak krem tonujacy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annika_vik Re: Eris Y& U Krem doskonalacy 30.11.04, 11:32 Mam od niedawna i używam, ale za dużo ci nie powiem, bo moim zdaniem jakąś konkretną opinię da się wystawić kiedy wykorzysta się 2 opakowania. Ja jestem w trakcie pierwszego. Pierwsza sprawa to fakt, że krem jest w tubie i w hurtowej jakby się wydawało ilości 75 ml. Niestety, wychodzi go dużo. Sądzę, że w miesiąc będzie po nim, a tani nie był - 62 zł. Ma bardzo przyjemny zapach, dobrze się wchłania zostawiając leciutki film (ma w końcu wysokie filtry UVA UVB). Dla mnie jednak za mało nawilża. Nie jest tłusty. Bardzo przyjemny w użytkowaniu, tyle że to nie krem, a fluid- emulsja, która leje się z tej tuby. Jakiś spektakularnych efektów nie zauważyłam. Mam jakby mniej zaskórników, twarz trochę czystsza, ale zdecydowanego poprawienia koloryt nie widzę. Jeżeli jest, tobardzo delikatny. Krem nie jest kremem tonującym - nie nadaje twarzy koloru w ten sposób. Ma po prostu dać efekt lepszej skóry, ładniej wyglądającej. Pomogłam? Odpowiedz Link Zgłoś
kaprysia Re: Eris Y& U Krem doskonalacy 01.12.04, 12:42 Krem ten zawiera składnik samoopalajacy, ale nie śmierdzące DHA, tylko erytrulozę - efekt na mojej jasnej cerze jest bardzo dobry. Ja kremu uzywam około miesiąca i konca nie widac, wydaje mi się więc baardzo wydajny (stosuję go raz dziennie na dzień). Ma bardzo dobre filtry i miła konsystencję, fajny cytrusowy zapach i - co jest rzadkością u Eris - nie zawiera składników zatykających pory. Z tuby nic się "nie leje", krem ma normalną konsystencję (nie tak gęstą jak np. kjlasyczna Nivea, ale i nie rzadką jak fluid). Bardzo fajny kosmetyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Eris Y& U Krem doskonalacy IP: 213.25.206.* 01.12.04, 12:07 Stosuję ten krem od 2-ch tygodni. Wiele osób mówi mi, że mam ładną cerę. Ja sama też zauważyłam, że koloryt cery mam ładniejszy. Wg mnie dobrze nawilża i co jest bardzo ważne ma wysoką ochronę prze promieniami UV. Ja jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś