annik78 30.11.04, 09:19 Kolory tych cieni są piękne! Czy są trwałe i czy nie "rolują" się w załamaniach powieki po paru godzinach?- bo to moja zmora:-/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaloo Re: Cienie Isa Dory- jakie są? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 09:38 są świetne.Naprawdę.Z czystym sumieniem mogę ci je polecić;) Tak samo błyszczyki-IsaDora ma najnajnajlepsze. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Cienie Isa Dory- jakie są? IP: *.chello.pl 30.11.04, 09:46 sa swietne naprawdę! całą noc się trzymały! Odpowiedz Link Zgłoś
annik78 Re: Cienie Isa Dory- jakie są? 30.11.04, 09:49 Po tak entuzjastycznych opiniach, nie mam wyjścia;-) kupię dziś sobie te poczwórne! Dzięki za szybką reakcję!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
flou Re: Cienie Isa Dory- jakie są? 30.11.04, 10:48 są znakomite. ja mam 4 opakowania. nie rolują się i wytrzymują cały dzień, bez zbierania sie w załamaniu. fakt, te z brokatem osypują się przy nakładanaiu na golną powiekę, ale to ma swój urok... bo osypuje się sam brokat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Cienie Isa Dory- jakie są? IP: 195.117.164.* 30.11.04, 10:55 jeśli rolowanie jest Twoja zmora - to nawet z baza pod cienie nie pomaga (przynajmniej mi). Być może dodatkowo niekorzystnie działa powietrze w biurze. Ale jak nie jestem w biurze to z bazą trzymają sie ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Cienie Isa Dory- jakie są? 30.11.04, 10:45 dobrej jakości, dosyć miękkie, przez co mogą się nieco osypywać przy nakładaniu, ale na powiece trwałe, nie zbierają się w załamaniu powieki. śliczne kolory i piękny połysk przy cieniach perłowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: Cienie Isa Dory- jakie są? 30.11.04, 12:54 Ja kiedys lubilam za miekkosc i latwa aplikacje. Tez za kolorystyke. Niestety u mnie sie rolowaly:o( Teraz przezucilam sie na Shiseido i te sie trzymaja na zwyklym podkladzie caly dzien:o) Aha i przy Isa Dorze trzeba uwazac bo latwo sie rozwalaja przy wstrzasach:o( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hopik baza pod cienie lumene IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 14:02 dziewczyny, chce wam podziekowac, bo na forum o tym sie dowiedzialam, i jednoczenie poradzic autorce watku - polecam z calego serca baze pod cienie firmy lumene. cale moje dlugie zycie uzywalam cieni raz na ruski rok, malujac sie przed samym wyjsciem, bo wiedzialam, ze za 2 godziny bede miala cien w zalamaniu powieki i dupa blada. od paru dni z wielka przyjemnoscia nakladam cienie, wracam wieczorem, a cienie jakby swiezo nalozone... cudo!! polecam po tysiackroc!! Odpowiedz Link Zgłoś
annik78 Re: baza pod cienie lumene 30.11.04, 14:15 Ooo, dziękuję za cenną radę! Oczywiście byłabym zachwycona gdyby cienie pięknie się trzymały bez konieczności stosowania bazy:-) A jak nie, to zastosuję to cudo! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Cienie Isa Dory- jakie są? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.12.04, 11:56 Cienie są świetne! mają bajeczne kolory, bardzo duży wybor, długo nie mogłam się zdecydować i w końcu wzięłam 2 palety. Zajrzyj do tego sklepu, opisane tam są wszystkie kolory, to może Ci pomoże w zakupie: www.estyl.pl/sklep/customer/product.php?productid=16238&cat=310&page=1 Odpowiedz Link Zgłoś
annik78 Re: Cienie Isa Dory- jakie są? 01.12.04, 12:34 Dzięki Justynko:-) Wczoraj już kupiłam poczwórne 37 crystal mauve i....jestem zachwycona:-) Kolory delikatne i naprawdę urocze. Brokat ,którego trochę się obawiałam też nie jest ordynarny! Następnym razem kupię jakieś brązy! Pozdrawiam gorąco!!! I dziękuję za wszystkie rady PS. HURRRRRA- NIE ROLUJE SIĘ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_ Re: Cienie Isa Dory- jakie są? IP: *.pl / 62.233.173.* 01.12.04, 13:18 a ile zapłaciłaś za nie? Odpowiedz Link Zgłoś
annik78 Re: Cienie Isa Dory- jakie są? 01.12.04, 13:23 54,50 zł a te "potrójne" lub "podwójne" kosztują ok.46 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_ ;p IP: *.pl / 62.233.173.* 01.12.04, 18:17 podbijam. jutro moja matka sobie je kupuje. odcień 27 chyba w każdym razie ten z obrazka: www.estyl.pl/sklep/product_image.php?imageid=477 pozdrawiam i dzięki ;) tak to by sobie nie kupiła dzięki temu, że napisałaś o nich ;] a jak ona ma to i ja skorzystam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka CIENIE ISA DORA - REWELACJA IP: *.szwajcarska.pl 01.12.04, 19:06 Cienie ISA DORA są rewelacyjne! Mam dwa podwójne i jestem z nich bardzo zadowolona. Można używać na sucho i mokro a efekt na mokro jest zachwycający. Super kolory, trwałość, konsystencja. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: CIENIE ISA DORA - REWELACJA IP: *.chello.pl 01.12.04, 20:12 Moje ulubione.Wspaniałe kolory,śliczne zestawy,ceny umiarkowane,trwałe(u mnie trzymają się cały dzień,a jako bazę używam podkładu). Nie mniej jednak mają jedną wadę-nie nadają się zbytnio do torebki,łatwo się kruszą. Odpowiedz Link Zgłoś
annik78 Re: ;p 02.12.04, 07:40 Zajrzałam na tę stronę i te kolory nieco inaczej niż w rzeczywistości wyglądają! Jeśli chcesz zamawiać przez internet ,to może wcześniej idź do sklepu i sobie wypróbuj:-) Ja mam takie brązy fajne na oku, ale nie znam numeru i chyba nie potrafię ich na tych zdjęciach rozpoznać:-/ Chyba zresztą, w rzeczywistości lepiej się prezentują. „Użytkuję” te moje już drugi dzień i podtrzymuję opinię: są fantastyczne:-D Pozdrawiam gorąco!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nadja Re: Cienie Isa Dory- jakie są? 02.12.04, 10:16 Cienie sa super, mozna jeszcze kupic baze pod cienie i wtedy sa naprawde supertrwale. Szczerze polecam. n. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka_jm Re: Cienie Isa Dory- jakie są? 02.12.04, 12:32 zachęcona zachwytami nad tymi cieniami na tym forum i wizazu...kupiłam 3 dni temu cienie podwójne kolor Powdery Plum w pudełeczku przepiękny kolorem , na ręku jak próbowałam tester rónież cudo, ale na powiece BEZNADZIEJNE jaśnieszy cień znika po poł godzinie zostaje sam brokat, ciemniejszy w nazwie ma tylko śliwkę a po pewnym czasie robi sie jakiś brązowy-mysi...po prostu brzydki naczytałam się tyle dobrego że jestem mocno zawiedziona....potem na wizazu przeczytalam opinie jedenj z dziewczyn , ktore twierdzila, ze wszystko zalezy od koloru i ten zestaw cieni u niej podobnie sie zachowywal (jasniejszy niewidoczny, ciemniejszy zmiana barwy) tylko skąd mam wiedzieć, ktory zestaw nadaje sie do malowania poiwieki a który tylko do nadgarstka :)) dobrze że chociza mnie nie uczuliły, ale 46 zł wyrzucone w błoto, bo malowac tym się nie da, nie bede poprawiac oka co 15 min. !! a probowalam z baza pod cienie gdyby ktos mial watliwosci ps. cienie Clinique trzymaja sie na moim oku w niezmienionym stanie przez 10 godz. a moze faktycznie rozna jakosć jest cieni potrojnych , poczwornych i podwojnych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akne Re: Cienie Isa Dory- jakie są? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 02.12.04, 16:42 Zgadzam sie z Toba Kobietko.Ja rowniez mam cienie podwojne i rowniez sie nimi nie maluje, bo trzymaja sie powieki ok. 10-15 min. Tez jestem baaardzo zawiedziona. Ostatnio zastosowalam taki trik - pod cienie Isadory polozylam cien Maybelline - bardzo trwaly, o zblizonym kolorze. Oko wygladalo niezle. Niestety kolor cieni u mnie takze sie zmienia (nie dlatego ze klade je na inny, zawsze sie zmienial). Mam odcien delikatnie rozowy i przepiekny wrzos. Niestety sa przepiekne tylko w pudeleczku :( Na oku rozowy jest niewidoczny, a wrzosowy po porstu bury, okropny. Czy to mozliwe, by jakosc cieni zalezala od ich ilosci w zestawie, a zatem od... ceny??? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka_jm Re: Cienie Isa Dory- jakie są? 02.12.04, 22:30 Anke mamy ten sam kolor :))) i ten same spostrzeżenia, a już myślałam, że ja taka wybredna jestem :))) bo inne dziewczyny zachwycone :) cieniami To my naprawdę zapłaciłyśmy drożej ,bo 2 cienie za 46 to jednak w stosunku ceny do ilosci produktu wiecej niz 54 za 3 cienie :) Wkurzona jestem i tyle....tak mogę popatrzeć na nie w pudełeczku....wyglądają rewelacyjnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gonia225 Re: Cienie Isa Dory- jakie są? 03.12.04, 19:08 Super!!! Mam dwa komplety poczwórnych perłowych nr 31 Gold (złoto, beż, brąz)i nr 39 Golden petals (róż, śliwka, beż). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Cienie Isa Dory- jakie są? IP: *.37.167.113.adsl.snet.net 04.12.04, 00:22 a wlasnie sa beznadziejne ,strasznie sie osypuja , jak cienie to tylko Chanel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Cienie Isa Dory- jakie są? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.05, 14:15 Dziewczyny powiedzcie jakie cienie są lepsze? Potrójne czy poczwórne? I jeszcze pytanie techniczne. Jeżeli są cienie potrójne, to jak się nimi malować? Tzn. trzy cienie na powieke od najjaśniejszego od środka do najciemniejszego po zew. ? Bo ja zawsze malowałam się jednym kolorem na całą powiekę. A te cienie są takie śliczne, że szkoda ich nie zużyć :-) Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Cienie Isa Dory- jakie są? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 13:27 Podnoszę! Odpowiedz Link Zgłoś