Gość: wikki IP: *.21796119.tvteletronik.pl 01.12.04, 21:46 Czesc, orientujecie sie moze czym rozni sie FIGURA 1 (z senesem), od herbat Figura 2 (z kruszyna)? Ktora jest skuteczniejsza? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: Herbaty Figura IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 01.12.04, 22:14 skuteczniejsza na co? obie figury działaja dość silnie przeczyszczająco. większość twierdzi, że figura1 czyli ta z senesem przeczyszcza silniej. jak każdego roślinnego leku przeczyszczającego nie mozna ich nadużywać, bo prowadzi to do uzależnienia się od przeczyszczaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Herbaty Figura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 22:19 Dzisiaj kupiłam Figura 1 i wypilam dwa razy ( można pic tylko raz na dzien) i praktycznie w ogóle na mnie nie działa. Byłam raz w toalecie, ale nie moge powiedziec ze mnie przeczyscilo. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Herbaty Figura IP: *.zin.lublin.pl 02.12.04, 00:20 Przez jakis czas pilam te z senesem i zero przeczyszczania- coz, na mnie nie dziala:(Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
jasna_79 Re: Herbaty Figura 02.12.04, 00:58 Ja profilaktycznie po proszonych kolacjach stosuję tą z senesem - dla mnie efekt jest zawsze przeczyszczający po jednym kubku, a po dwóch mam sensacja żołądkowe. Ale na szczęscie dopiero następnego dnia rano. Odpowiedz Link Zgłoś
fairy5 Re: Herbaty Figura 02.12.04, 08:12 ja tez ja pilam to mnie niezle czyscilo, nawet na sama mysl o tym hahah serio od razu do lazienki lecialam. przestalam pic bo za silna byla. ale chyba sobie czasem teraz wypije bo akurat mam Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Herbaty Figura 02.12.04, 11:28 na przeczyszczenie obie są skuteczne, na uzależnienie od nich i rozleniwienie jelit też, na odchudzanie żadna. Odpowiedz Link Zgłoś