Gość: Krysia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:54 Czy ktos to już miał i jak się sprawdzają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda-fl Re: Kosmetyki Faberlic?? 03.12.04, 23:13 Kosmetyków Faberlic zaczęłam używać pół roku temu i tak mi się niektóre z nich spodobały, że sama zostałam konsultantką. Tak więc ze swej strony szczególnie polecam: żel nawilżająco-regulujący Q4, krem nawilżając z systemem Day-Active A4, balsam do stóp K8, delikatny peeling A5, żel do mycia twarzy FM1, tonik po depilacji R5. To są produkty, które wypróbowałam na sobie i naprawdę mam ochotę do nich wracać. Ciekawie zapowiadają się też wg mnie pudry prasowane, lakiery do paznokci i tusze do rzęs - wszystkie próbowałam jak na razie z testerów, ale w niedalekiej przyszłości zapewne kupię :) Niestety jak w każdej firmie, tak i w tej zdarzają się kosmetyki, które mnie osobiście nie odpowiadają i w tym wypadku jest to szampon SV1 czy krem regenerujący S4. Szampon moje i tak suche włosy wysuszył :( a w kremie nie odpowiadała mi konsystencja i w związku z tym męczyłam się z jego zużyciem. Niemniej jednak plus należy się mu za to, że naprawdę nie podrażnia wrażliwej cery, podobnie zresztą jak i pozostałe kosmetyki Faberlic. A wiem, co mówię, bo sama mam wieczne problemy z doborem kosmetyków :( Jakbyś miała konkretne pytania odnośnie konkretnych produktów - służę radą. Część już zdążyłam dla siebie kupić i wypróbować, część, jak wspominałam, testowałam z testerów, więc co nieco wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re:A7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 08:51 co o nim sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
magda-fl Re:A7 04.12.04, 09:58 Gość portalu: Krysia napisał(a): > co o nim sądzisz? Krem na noc, o ktory pytasz wypróbowałam jedynie z testera, ale muszę powiedzieć, że jest niezły. Mam cerę mieszaną, a on jest przeznaczony do suchej i normalnej, ale mi odpowiada - dość szybko się wchłania, nie pozostawia tłustej warstwy, nie podrażnia mnie, nie uczula, dobrze nawilża i odżywia. Więcej opinii o kremie, w tym o jego długofalowym działaniu znajdziesz tu Odpowiedz Link Zgłoś
magda-fl Re:A7 04.12.04, 09:59 Coś mi tam nie wyszło... Krem na noc, o ktory pytasz wypróbowałam jedynie z testera, ale muszę powiedzieć, że jest niezły. Mam cerę mieszaną, a on jest przeznaczony do suchej i normalnej, ale mi odpowiada - dość szybko się wchłania, nie pozostawia tłustej warstwy, nie podrażnia mnie, nie uczula, dobrze nawilża i odżywia. Więcej opinii o kremie, w tym o jego długofalowym działaniu znajdziesz tu www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=750dceb5cafb5c1751cf324386af7ea1&cmd=details&itemid=3513 Odpowiedz Link Zgłoś