Dodaj do ulubionych

Kosmetyki Faberlic??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 22:54
Czy ktos to już miał i jak się sprawdzają?
Obserwuj wątek
    • magda-fl Re: Kosmetyki Faberlic?? 03.12.04, 23:13
      Kosmetyków Faberlic zaczęłam używać pół roku temu i tak mi się niektóre z nich
      spodobały, że sama zostałam konsultantką. Tak więc ze swej strony szczególnie
      polecam: żel nawilżająco-regulujący Q4, krem nawilżając z systemem Day-Active
      A4, balsam do stóp K8, delikatny peeling A5, żel do mycia twarzy FM1, tonik po
      depilacji R5. To są produkty, które wypróbowałam na sobie i naprawdę mam ochotę
      do nich wracać. Ciekawie zapowiadają się też wg mnie pudry prasowane, lakiery
      do paznokci i tusze do rzęs - wszystkie próbowałam jak na razie z testerów, ale
      w niedalekiej przyszłości zapewne kupię :) Niestety jak w każdej firmie, tak i
      w tej zdarzają się kosmetyki, które mnie osobiście nie odpowiadają i w tym
      wypadku jest to szampon SV1 czy krem regenerujący S4. Szampon moje i tak suche
      włosy wysuszył :( a w kremie nie odpowiadała mi konsystencja i w związku z tym
      męczyłam się z jego zużyciem. Niemniej jednak plus należy się mu za to, że
      naprawdę nie podrażnia wrażliwej cery, podobnie zresztą jak i pozostałe
      kosmetyki Faberlic. A wiem, co mówię, bo sama mam wieczne problemy z doborem
      kosmetyków :(
      Jakbyś miała konkretne pytania odnośnie konkretnych produktów - służę radą.
      Część już zdążyłam dla siebie kupić i wypróbować, część, jak wspominałam,
      testowałam z testerów, więc co nieco wiem :)
      • Gość: Krysia Re:A7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 08:51
        co o nim sądzisz?
        • magda-fl Re:A7 04.12.04, 09:58
          Gość portalu: Krysia napisał(a):

> co o nim sądzisz?
          Krem na noc, o ktory pytasz wypróbowałam jedynie z testera, ale muszę
          powiedzieć, że jest niezły. Mam cerę mieszaną, a on jest przeznaczony do suchej
          i normalnej, ale mi odpowiada - dość szybko się wchłania, nie pozostawia
          tłustej warstwy, nie podrażnia mnie, nie uczula, dobrze nawilża i odżywia.
          Więcej opinii o kremie, w tym o jego długofalowym działaniu znajdziesz tu
          • magda-fl Re:A7 04.12.04, 09:59
            Coś mi tam nie wyszło...
            Krem na noc, o ktory pytasz wypróbowałam jedynie z testera, ale muszę
            powiedzieć, że jest niezły. Mam cerę mieszaną, a on jest przeznaczony do suchej
            i normalnej, ale mi odpowiada - dość szybko się wchłania, nie pozostawia
            tłustej warstwy, nie podrażnia mnie, nie uczula, dobrze nawilża i odżywia.
            Więcej opinii o kremie, w tym o jego długofalowym działaniu znajdziesz tu
            www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=750dceb5cafb5c1751cf324386af7ea1&cmd=details&itemid=3513

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka