IP: *.localdomain / *.acn.waw.pl 21.12.04, 19:00
Mam problem, nie mam jeszcze prezentów dla rodziców. Poraździe mi co kupić.
Mogę wydać po 50zł na każdy prezent.
Bardzo Was proszę o pomysły
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kampysia Re: prezenty 21.12.04, 19:03
      Jezeli chcesz kupic kosmetyki, to mamie mozesz kupic np. maseczke do twarzy, a
      tacie krem pod oczy z jakiejs tanszej linii meskiej.
      A jesli nie kosmetyki, to doradzam ksiazki.
      • Gość: smee Re: prezenty IP: *.aster.pl 21.12.04, 19:10
        Moj tata by padł, jakby dostał krem pod oczy :D Ale co tata to tata, gdyby mój
        chciał używać kosmetyków wykraczających poza mydło, deo, po-goleniu, szampon i
        pastę do zębów (mam nadzieję, że nie zapomniałam o czyms basic), to moje
        zakupy świąteczne dla niego stałyby się rozkoszą ;))
        • frrancuzeczka Re: prezenty 21.12.04, 19:11
          ja tez polecam ksiazki, ewentualnie plyty.
        • kampysia Re: prezenty 21.12.04, 19:20
          Moj tata tez by chyba sie skrzywil :)
          Ale za to moj ukochany uzywa i kremu pod oczy (od dwoch lat), i fantastycznych
          kremow na dzien i na noc (boskie linie meskie Biothermu i Lancome), a takze
          wybielal sobie zabki pare lat temu. I jest najbardziej meski ze wszystkich
          znanych i nieznanych mi mezczyzn! I najseksowniejszy dla mnie juz od ponad 7
          lat!
          • Gość: Madzia Re: prezenty IP: *.localdomain / *.acn.waw.pl 21.12.04, 19:43
            Hmmm, mój Tato też raczej nie należy do mężczyzn którzy przepadają za
            kosmetykami :) Nigdy nie widziałam żeby używał choćby kremu ( no poza
            przypadkami kiedy spiekł się na słońcu).
            Myślę że książka to niezły pomysł, na myśl przyszedł mi też jakiś cieplutki
            szalik, co myślicie?
            A jeśli chodzi o Mamę to chyba najlepszy będzie jakiś kosmetyk, nic tak w końcu
            nie cieszy kobietę jak właśnie to. Poradźcie mi może jakiś krem albo maseczkę
            jak pisze Kampysia do 50 zł.
            • kampysia Re: prezenty 21.12.04, 19:46
              Polecam maseczke nawilzajaco-kojaca Avene do twarzy lub maseczke AA Plus Eye
              Perfect ujedrniajaco-przeciwzmarszczkowa pod oczy.
              A dla taty szalik to swietny pomysl!
              Pozdrawiam :)
              • Gość: Madzia Re: prezenty IP: *.localdomain / *.acn.waw.pl 21.12.04, 19:48
                dzięki wielkie Kampysiu, Twoje rady bardzo sobie cienię, pozdrawiam :)
                • kampysia Re: prezenty 21.12.04, 20:09
                  Bardzo sie ciesze :) Zycze udanych zakupow i radosci rodzicow!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka