Gość: Madzia IP: *.localdomain / *.acn.waw.pl 21.12.04, 19:00 Mam problem, nie mam jeszcze prezentów dla rodziców. Poraździe mi co kupić. Mogę wydać po 50zł na każdy prezent. Bardzo Was proszę o pomysły pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kampysia Re: prezenty 21.12.04, 19:03 Jezeli chcesz kupic kosmetyki, to mamie mozesz kupic np. maseczke do twarzy, a tacie krem pod oczy z jakiejs tanszej linii meskiej. A jesli nie kosmetyki, to doradzam ksiazki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smee Re: prezenty IP: *.aster.pl 21.12.04, 19:10 Moj tata by padł, jakby dostał krem pod oczy :D Ale co tata to tata, gdyby mój chciał używać kosmetyków wykraczających poza mydło, deo, po-goleniu, szampon i pastę do zębów (mam nadzieję, że nie zapomniałam o czyms basic), to moje zakupy świąteczne dla niego stałyby się rozkoszą ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: prezenty 21.12.04, 19:11 ja tez polecam ksiazki, ewentualnie plyty. Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: prezenty 21.12.04, 19:20 Moj tata tez by chyba sie skrzywil :) Ale za to moj ukochany uzywa i kremu pod oczy (od dwoch lat), i fantastycznych kremow na dzien i na noc (boskie linie meskie Biothermu i Lancome), a takze wybielal sobie zabki pare lat temu. I jest najbardziej meski ze wszystkich znanych i nieznanych mi mezczyzn! I najseksowniejszy dla mnie juz od ponad 7 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: prezenty IP: *.localdomain / *.acn.waw.pl 21.12.04, 19:43 Hmmm, mój Tato też raczej nie należy do mężczyzn którzy przepadają za kosmetykami :) Nigdy nie widziałam żeby używał choćby kremu ( no poza przypadkami kiedy spiekł się na słońcu). Myślę że książka to niezły pomysł, na myśl przyszedł mi też jakiś cieplutki szalik, co myślicie? A jeśli chodzi o Mamę to chyba najlepszy będzie jakiś kosmetyk, nic tak w końcu nie cieszy kobietę jak właśnie to. Poradźcie mi może jakiś krem albo maseczkę jak pisze Kampysia do 50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: prezenty 21.12.04, 19:46 Polecam maseczke nawilzajaco-kojaca Avene do twarzy lub maseczke AA Plus Eye Perfect ujedrniajaco-przeciwzmarszczkowa pod oczy. A dla taty szalik to swietny pomysl! Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: prezenty IP: *.localdomain / *.acn.waw.pl 21.12.04, 19:48 dzięki wielkie Kampysiu, Twoje rady bardzo sobie cienię, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: prezenty 21.12.04, 20:09 Bardzo sie ciesze :) Zycze udanych zakupow i radosci rodzicow! Odpowiedz Link Zgłoś