Gość: izka IP: *.acn.waw.pl 21.01.05, 11:31 hej,kolezanka polecila mi tego fryzjera czy ktoras z Was korzystala z jego uslug? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mońka Re: Janusz Szymanski IP: *.aster.pl 21.01.05, 11:47 Ja byłam w jego zakładzie dwa razy, ale strzygł mnie ktoś inny. Obcięcie super, ale atmosfera nienajlepsza. Za każdym razem umówiona byłam na konkretną godzinę i za każdym razem czekałam ok 50 min na swoją kolej. W trakcie obcinania fryzjerka co chwila chodziła do innych klientek, by sprawdzić im kolor farby, albo obciąć. W rezultacie przy pierwszej wizycie 3 rózne osoby myły mi włosy, jedna obcinała, 2 modelowały. Nie takiej obsługi oczekujesz jak płacisz 90 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: Janusz Szymanski IP: *.acn.waw.pl 21.01.05, 11:49 no wlasnie podobne opinnie slyszalam,ale poszukuje kogos kto dobierze mi fajny kolorek i swietnie obetnie i atmosfera w salonie bedzie przyjazna,dodam ze jakosc kosmetykow tez sie dla mnie liczy Odpowiedz Link Zgłoś