Gość: kk IP: 195.117.137.* 21.01.05, 13:03 czy znacie kosmetyki etre belle? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iwa Re: etre belle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 13:40 znamy bardzo dobre uzywam podkładów, szminki, kontórówki i błyszczyka, sa bardzo dobrej jakości i trwałe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: etre belle IP: 195.117.137.* 21.01.05, 13:46 a kremy, maseczki i inne pielęgnacyjne tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: etre belle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 21:02 znam tylko kosmetyki kolorowe tej firmy w drogerii, w ktorej czesto robie zakupy maja w ofercie kosmetyki kolorowe etre bell, nie przekonalabym sie do nich gdyby nie pokaz makijazu, gdyby nie wykonano mi makijazu tymi kosmetykami. Niestety kosmetykow pielegnacyjnych nie znam i raczej w mojej drogerii ich nie sprzedaja, bo o ile kolorowke maja w cenach srednich zyzkujacych (podklad etre bell - 90 zloty) o tyle pielgnacyjne raczej tansze (kremy klasy soraya) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia do Iwy - etre belle IP: 195.117.137.* 24.01.05, 10:51 witam. pisałaś,że kupujesz kolorówkę etre belle w drogerii. w jakim mieście? i czy to duża drogeria? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: do Iwy - etre belle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:36 w Warszawie w UNIVERSAMIE GROCHÓW (ale nie na piętrze Universamu, tylko w bocznym sklepie od strony pętli autobusowej, w drogerii która prowadzi dwu sympatycznych panów znających sie na rzeczy) a drogeria nie jest duża za to od czasu do czasu organizowane są tam pokazy makijażu etre bell, to znaczy panowie- własciciele proponują stałym klientkom możliwośc skorzystania z takiego makijazu, umawiają na konkretną godzine w konkretnym dniu. Makijażystka maluje, potem daje wykaz co uzyła. Ja skorzystałam dwa razy- raz przypadkiem- klientka zapisana na konkretną godzine nie przyszła wiec skorzystałam "z marszu" a raz zapisałam sie na makijaz. wlasciciwe zaczelam kupowac te kosmetyki dopiero po tym jak pierwszy raz zostalam nimi umalowana, wczesniej nie znalam marki i balam sie czy nie "przeinwestuje" byl taki okres, ze wstrzymana byla dostawa kosmetykow, bo nawalal przedstawiciel na Polske, ale kosmetylki znow sa w stalej sprzedazy Odpowiedz Link Zgłoś
asinek Re: etre belle 22.01.05, 01:42 witam, w kraju w ktorym mieszkam (niemcy) etre belle jest linia ekskluzywna uzywana w salonach pieknosci. z autopsji znam tylko peeling do ciala i moge polecic. kolorowka wyglada bardzo szykownie ale jaka jest (poza tym ze droga ;- ) ) rzec nie moge. dziwia mnie troche opinie ze te kosmetyki mozna kupic w drogerii, al enie wykluczam ze w polsce te kosmetyki maga byc inaczej dystrybuowane Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: etre belle 25.01.05, 02:00 moja kosmetyczka na nich pracuje (w Polsce). i tyle wiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: etre belle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:21 kolorowka bardzo dobra i trwala. kosmetyki na cialo/ twarz tez super- i zdecydowanie wyzsza polka niz soray. w polsce niestety malo znane- a szkoda. ogolnie POLECAM:) Odpowiedz Link Zgłoś