Dodaj do ulubionych

etre belle

IP: 195.117.137.* 21.01.05, 13:03
czy znacie kosmetyki etre belle?
Obserwuj wątek
    • Gość: Iwa Re: etre belle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 13:40
      znamy
      bardzo dobre
      uzywam podkładów, szminki, kontórówki i błyszczyka, sa bardzo dobrej jakości i
      trwałe
      • Gość: kk Re: etre belle IP: 195.117.137.* 21.01.05, 13:46
        a kremy, maseczki i inne pielęgnacyjne tej firmy?
        • Gość: Iwa Re: etre belle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 21:02
          znam tylko kosmetyki kolorowe tej firmy
          w drogerii, w ktorej czesto robie zakupy maja w ofercie kosmetyki kolorowe etre
          bell, nie przekonalabym sie do nich gdyby nie pokaz makijazu, gdyby nie
          wykonano mi makijazu tymi kosmetykami.
          Niestety kosmetykow pielegnacyjnych nie znam i raczej w mojej drogerii ich nie
          sprzedaja, bo o ile kolorowke maja w cenach srednich zyzkujacych (podklad etre
          bell - 90 zloty) o tyle pielgnacyjne raczej tansze (kremy klasy soraya)
          • Gość: kasia do Iwy - etre belle IP: 195.117.137.* 24.01.05, 10:51
            witam. pisałaś,że kupujesz kolorówkę etre belle w drogerii. w jakim mieście? i
            czy to duża drogeria?
            • Gość: Iwa Re: do Iwy - etre belle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:36
              w Warszawie w UNIVERSAMIE GROCHÓW (ale nie na piętrze Universamu, tylko w
              bocznym sklepie od strony pętli autobusowej, w drogerii która prowadzi dwu
              sympatycznych panów znających sie na rzeczy)
              a drogeria nie jest duża za to od czasu do czasu organizowane są tam pokazy
              makijażu etre bell, to znaczy panowie- własciciele proponują stałym klientkom
              możliwośc skorzystania z takiego makijazu, umawiają na konkretną godzine w
              konkretnym dniu. Makijażystka maluje, potem daje wykaz co uzyła. Ja
              skorzystałam dwa razy- raz przypadkiem- klientka zapisana na konkretną godzine
              nie przyszła wiec skorzystałam "z marszu" a raz zapisałam sie na makijaz.
              wlasciciwe zaczelam kupowac te kosmetyki dopiero po tym jak pierwszy raz
              zostalam nimi umalowana, wczesniej nie znalam marki i balam sie czy
              nie "przeinwestuje"

byl taki okres, ze wstrzymana byla dostawa kosmetykow, bo nawalal
              przedstawiciel na Polske, ale kosmetylki znow sa w stalej sprzedazy
    • asinek Re: etre belle 22.01.05, 01:42
      witam, w kraju w ktorym mieszkam (niemcy) etre belle jest linia ekskluzywna
      uzywana w salonach pieknosci. z autopsji znam tylko peeling do ciala i moge
      polecic. kolorowka wyglada bardzo szykownie ale jaka jest (poza tym ze droga ;-
      ) ) rzec nie moge.
      dziwia mnie troche opinie ze te kosmetyki mozna kupic w drogerii, al enie
      wykluczam ze w polsce te kosmetyki maga byc inaczej dystrybuowane
      • kragmel Re: etre belle 25.01.05, 02:00
        moja kosmetyczka na nich pracuje (w Polsce). i tyle wiem ;)
    • Gość: ktosik Re: etre belle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:21
      kolorowka bardzo dobra i trwala. kosmetyki na cialo/ twarz tez super- i
      zdecydowanie wyzsza polka niz soray.
      w polsce niestety malo znane- a szkoda.
      ogolnie POLECAM:)
    • naila Re: etre belle 25.01.05, 11:23
      Znalazłam: etre-belle.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka