Dodaj do ulubionych

ATW XXL ????????????????

IP: 217.98.124.* 24.05.02, 12:12
Kto miał niech opowiada !plis
Obserwuj wątek
    • Gość: gAndzia Re: ATW XXL ???????????????? IP: *.se.com.pl 24.05.02, 12:18
      Haha, dosłownie minutę temu pisałam na ten temat w wątku o "tanich kosmetykach
      na cellulitis". Zajrzyj tam. Ja osobiście polecam, zwłaszcza do masażu domowego
      i w gabinecie. Dobry jest też żel do mycia. Natomiast ich najnowszy wynalazek -
      płyn do kapieli "100% ziół" za 290 zł (!) na mnie osobiście nie podziałał.
      Miałam go za darmo, więc nie żałuję kasy, ale gdybym tyle zapłaciła, byłabym
      zła:) Płyn starcza na 4 kąpiele - w wannie trzeba siedzieć 1-1,5 godziny (!).
      Jednym słowem - dziwny pomysł, za duże pieniądze. Natomiast kremy są naprawdę
      bardzo OK!
    • Gość: agul Re: ATW XXL ???????????????? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 24.05.02, 12:24
      Więc tak: mam ten nowy preparat do kąpieli za 290 zł, też dostałam za darmo
      (konferencja w Budimexie?:-)) i na mnie on podziałał, nie jakoś spektakularnie,
      jak obiecywali, ale faktycznie po tej godzinnej kąpieli miałam mniej w udach i
      pasie prawie po 1 cm!! natomiast uwielbiam żel w tubie do odchudzania kosztuje
      chyba ok 40 zł i może jakoś bardzo nie wyszczupla ale mam cudownie gładką i
      jędrniutką skórę po nim, nawet mój mężczyzna to zauważył! fajny jest też żel do
      mycia, który ma wspomóc działanie kosmetyków odchudzających. ten żel w tubie
      możesz sobie spokojnie kupić, bo jest naprawdę fajny. Powodzenia!
      • Gość: gAndzia Re: ATW XXL ???????????????? IP: *.se.com.pl 24.05.02, 12:43
        Tak, tak, konferencja z pantomimą:) No widzisz, a ja się pławiłam w tej wannie,
        że mało tam nie zasnęłam i NIC:( Ale to może dlatego, że jestem szczupła, tylko
        oczywiscie mam cellu. A krem i żel do mycia są bardzo fajne!
        • Gość: agul Re: ATW XXL ???????????????? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 24.05.02, 13:56
          Wiesz, ja też jestem dość szczupła, nie jakaś chuda, ale całkiem normalna, a
          jednak trochę mi zeszło, tylko wydaje mi się, że następnego dnia już było tak
          samo, może to jest jakiś efekt odwodnienia czy co?? Ja wytrzymałam w wannie
          tylko 45 minut, nie dałam rady dłużej. Swoją drogą, pantomima trochę mnie
          denerwowała i wróciłam do redakcji znudzona jak mops:-) Żel do mycia i
          odchudzający bardzo fajne, zgadzam się. Pozdrawiam:-)
          • Gość: gAndzia Re: ATW XXL ???????????????? IP: *.se.com.pl 24.05.02, 14:06
            Ja najdłuzej wytrzymałam 55 minut:) A mnie znudziła pani Białkowska i na
            dodatek dostałam od klimy kataru, z którym sie męczę do dziś:)
            Też pozdrawiam:)))
            • Gość: magdalen Re: ATW XXL ???????????????? IP: *.unizeto.pl 24.05.02, 14:45
              Miałam, używałam i polecam! A tak na marginesie, słyszałam, że firma ATW ma
              bardzo fajny balsam po depilacji z serii "Antystres". Podobno nowość. Trzeba by
              wypróbować. Pozdr.
    • Gość: Dorota Re: ATW XXL ???????????????? IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 24.05.02, 16:43
      Ale nikt w sumie nie mowi, jak to cholerstwo dziala, czy sa wymierne efekty,
      jak tak, to jakie? Po jakim czasie?
      Ze jest fajny...to super, ale jak dziala?:)
      • Gość: Aga Re: ATW XXL ???????????????? IP: *.future-net.pl 24.05.02, 16:46
        A jak działają kremy antycellulitisowe? Zmniejsza cellulitis!
        • Gość: ania Re: ATW XXL ???????????????? IP: 217.98.124.* 28.05.02, 09:36
          Dzięki dziewczyny!co prawda dalej nie wiem za bardzo czy po tym specyfiku
          zmniejszyl sie wasz cel-it ale chyba się skuszę,w końcu to nie pierwszy i
          pewnie nie ostatni experyment !!!hihihihihi papa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka