Gość: ania IP: 217.98.124.* 24.05.02, 12:12 Kto miał niech opowiada !plis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gAndzia Re: ATW XXL ???????????????? IP: *.se.com.pl 24.05.02, 12:18 Haha, dosłownie minutę temu pisałam na ten temat w wątku o "tanich kosmetykach na cellulitis". Zajrzyj tam. Ja osobiście polecam, zwłaszcza do masażu domowego i w gabinecie. Dobry jest też żel do mycia. Natomiast ich najnowszy wynalazek - płyn do kapieli "100% ziół" za 290 zł (!) na mnie osobiście nie podziałał. Miałam go za darmo, więc nie żałuję kasy, ale gdybym tyle zapłaciła, byłabym zła:) Płyn starcza na 4 kąpiele - w wannie trzeba siedzieć 1-1,5 godziny (!). Jednym słowem - dziwny pomysł, za duże pieniądze. Natomiast kremy są naprawdę bardzo OK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: ATW XXL ???????????????? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 24.05.02, 12:24 Więc tak: mam ten nowy preparat do kąpieli za 290 zł, też dostałam za darmo (konferencja w Budimexie?:-)) i na mnie on podziałał, nie jakoś spektakularnie, jak obiecywali, ale faktycznie po tej godzinnej kąpieli miałam mniej w udach i pasie prawie po 1 cm!! natomiast uwielbiam żel w tubie do odchudzania kosztuje chyba ok 40 zł i może jakoś bardzo nie wyszczupla ale mam cudownie gładką i jędrniutką skórę po nim, nawet mój mężczyzna to zauważył! fajny jest też żel do mycia, który ma wspomóc działanie kosmetyków odchudzających. ten żel w tubie możesz sobie spokojnie kupić, bo jest naprawdę fajny. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: ATW XXL ???????????????? IP: *.se.com.pl 24.05.02, 12:43 Tak, tak, konferencja z pantomimą:) No widzisz, a ja się pławiłam w tej wannie, że mało tam nie zasnęłam i NIC:( Ale to może dlatego, że jestem szczupła, tylko oczywiscie mam cellu. A krem i żel do mycia są bardzo fajne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: ATW XXL ???????????????? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 24.05.02, 13:56 Wiesz, ja też jestem dość szczupła, nie jakaś chuda, ale całkiem normalna, a jednak trochę mi zeszło, tylko wydaje mi się, że następnego dnia już było tak samo, może to jest jakiś efekt odwodnienia czy co?? Ja wytrzymałam w wannie tylko 45 minut, nie dałam rady dłużej. Swoją drogą, pantomima trochę mnie denerwowała i wróciłam do redakcji znudzona jak mops:-) Żel do mycia i odchudzający bardzo fajne, zgadzam się. Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: ATW XXL ???????????????? IP: *.se.com.pl 24.05.02, 14:06 Ja najdłuzej wytrzymałam 55 minut:) A mnie znudziła pani Białkowska i na dodatek dostałam od klimy kataru, z którym sie męczę do dziś:) Też pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalen Re: ATW XXL ???????????????? IP: *.unizeto.pl 24.05.02, 14:45 Miałam, używałam i polecam! A tak na marginesie, słyszałam, że firma ATW ma bardzo fajny balsam po depilacji z serii "Antystres". Podobno nowość. Trzeba by wypróbować. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: ATW XXL ???????????????? IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 24.05.02, 16:43 Ale nikt w sumie nie mowi, jak to cholerstwo dziala, czy sa wymierne efekty, jak tak, to jakie? Po jakim czasie? Ze jest fajny...to super, ale jak dziala?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ATW XXL ???????????????? IP: *.future-net.pl 24.05.02, 16:46 A jak działają kremy antycellulitisowe? Zmniejsza cellulitis! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: ATW XXL ???????????????? IP: 217.98.124.* 28.05.02, 09:36 Dzięki dziewczyny!co prawda dalej nie wiem za bardzo czy po tym specyfiku zmniejszyl sie wasz cel-it ale chyba się skuszę,w końcu to nie pierwszy i pewnie nie ostatni experyment !!!hihihihihi papa! Odpowiedz Link Zgłoś