Dodaj do ulubionych

Gliss Kur!!

22.03.05, 16:48
Co sądzicie o Gliss Kur, tj.odżywki, szampony, kremy regeneracyjne?
Szczegolnie interesują mnie wasze opinie dla serii Swietlisty Blond>?????
Zadowolone jestescie z tej serii?
Obserwuj wątek
    • Gość: wilke Re: Gliss Kur!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 16:50
      Akurat ta seria moim zdaniem jest taka sobie.To jest, ladnie pachnie,a wlosy sa
      po nich mile,ale akurat ja specjalnych wlasciwosci dotyczcych koloru nie
      odczulam
      • Gość: berchet Re: Gliss Kur!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 12:45
        miałam z tej serii szampon - nie odpowidał mi wogóle. Po drugim użuciu
        swędziała mnie głowa i miałam wrażenie, że zaczęły mi bardziej włosy wypadać.
    • chwojka Re: Gliss Kur!! 22.03.05, 16:57
      Mnie wysuszał włosy ( ale mam wyjatkowo sianowate ), podkreślenia koloru nie
      zauważyłam. Oddałam siostrze i też nie widzi oszałamiających rezultatów. Pzdr.
    • szalona_kredka Re: Gliss Kur!! 22.03.05, 19:29
      a ja lubie:) moze nie swietlisty blond bom raczej szatynka ale odzywka do
      wlosow dlugich jest bardzo fajna i rzeczywiscie pielegnuje wlosy.
    • Gość: madrugada Re: Gliss Kur!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 19:47
      Zgadzam sie z opiniami o serii swietlisty blond. Za to odzywka pomaranczowa,
      tj.do wlosow zniszczonych jest moim zdaniem dobra
      pzdr
    • Gość: bajka Re: Gliss Kur!! IP: 195.47.201.* 23.03.05, 12:58
      Ja to akurat jestem brunetką, a używam odżywki w sprayu "płynny jedwab" -
      ślicznie się po niej włoski świecą, są gładkie i pachnące.
      • Gość: Kara Re: Gliss Kur!! IP: 194.63.135.* 23.03.05, 13:20
        Zgadzxam się,tylko , że ja używam balsamu "płynny jedwab":)))))) W ogóle to
        chyba seria do wlosów blond jest najmniej udana, nie dość, żę śmierdzi, to
        jeszcze szkodzi:P Reszta------bardzo fajna, moze oprócz serii pomarańczowej,
        która ma coś drażniącego skórę:0
        • agusia101 Re: Gliss Kur!! 23.03.05, 13:25
          kiedys byla chya jakas odzywka ktora"współpracowala"z cieplem czyli suszarka i
          ionne.wiecie może czy jest taka??
          • Gość: selena Re: Gliss Kur!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.03.05, 16:58
            myslisz o odzywce termoregeneracyjnej Gliss Kur?mam takowa wlasnie w
            lazience.na umyte osuszone wlosy nakladasz i suszysz suszarka.nawet dobra.
            ja lubie Gliss,zwlaszcza odzywki w sprayu-plynny jedwab i do wlosow zniszczonyh
            farbowaniem.ladnie pachna,wlosy sa miekkie i nawilzone.
    • kiciula1 Re: Gliss Kur!! 23.03.05, 13:28
      szkodzi? mam nadzieje ze włosy nie będą puchem i nie bedą sie truno układać.
      Posiadam odzywkę w płynie, fakt jest b.dobra, włosy sie nie puszą i ładnie
      układają.
      Własnie kupiłam szampon +balsam Swietlisty blond, mam nadzieję ze bedę
      zadowolona!
      • Gość: chihiro Re: Gliss Kur!! IP: 217.204.117.* 23.03.05, 16:39
        A ja uwielbiam Gliss Kur dla blondynek. Mam wlosy w kolorze ciemny blond, a ten
        szampon (mam tylko szampon) sprawia, ze wygladaja, jakby mi je slonce
        delikatnie rozswietlilo. Poza tym wlosy sa po nim jakby nieco gestsze,
        puszystsze. I szampon jest niezwykle wydajny. Mam wlosy do polowy plecow, a do
        umycia wystarcza tyle co naparstek. I cudnie pachnie! (choc ja uzywam jeszcze
        pianki i lakieru, wiec ten zapach sie nie utrzymuje).
    • Gość: monika Re: Gliss Kur!! IP: *.plock.mm.pl 23.03.05, 19:39
      ja mam szampon i odżywkę "płynny jedwab" i są to moje ulubione kosmetyki do
      pielęgnacji włosów
      • magda-fl Re: Gliss Kur!! 23.03.05, 21:29
        Przyznam się bez bicia, że Gliss Kur jest moją ulubioną firmą, jeśli chodzi o pielęgnację włosów i sporo tych kosmetyków przetestowałam. I akuratnie seria Świetlisty Blond przypadła mi do gustu, a raczej przypadła do gustu moim ciemnym blond włosom, sprawiając, że wyglądają jak rozjaśniane słońcem. Dodam tylko, że polecam zestaw szampon + balsam (choć każdy z nich samodzielnie też działa), a krem (maseczkę) uważam za zbędną. Mi się średnio spodobała, bo jej właściwości są niewiele lepsze od balsamu, a cena wiele wyższa.
    • kiciula1 Re: Gliss Kur!! 23.03.05, 21:36
      Rozumiem Madzia że szmpon rozjasnia włosy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka