kiciula1 22.03.05, 16:48 Co sądzicie o Gliss Kur, tj.odżywki, szampony, kremy regeneracyjne? Szczegolnie interesują mnie wasze opinie dla serii Swietlisty Blond>????? Zadowolone jestescie z tej serii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wilke Re: Gliss Kur!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 16:50 Akurat ta seria moim zdaniem jest taka sobie.To jest, ladnie pachnie,a wlosy sa po nich mile,ale akurat ja specjalnych wlasciwosci dotyczcych koloru nie odczulam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berchet Re: Gliss Kur!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 12:45 miałam z tej serii szampon - nie odpowidał mi wogóle. Po drugim użuciu swędziała mnie głowa i miałam wrażenie, że zaczęły mi bardziej włosy wypadać. Odpowiedz Link Zgłoś
chwojka Re: Gliss Kur!! 22.03.05, 16:57 Mnie wysuszał włosy ( ale mam wyjatkowo sianowate ), podkreślenia koloru nie zauważyłam. Oddałam siostrze i też nie widzi oszałamiających rezultatów. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_kredka Re: Gliss Kur!! 22.03.05, 19:29 a ja lubie:) moze nie swietlisty blond bom raczej szatynka ale odzywka do wlosow dlugich jest bardzo fajna i rzeczywiscie pielegnuje wlosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madrugada Re: Gliss Kur!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 19:47 Zgadzam sie z opiniami o serii swietlisty blond. Za to odzywka pomaranczowa, tj.do wlosow zniszczonych jest moim zdaniem dobra pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajka Re: Gliss Kur!! IP: 195.47.201.* 23.03.05, 12:58 Ja to akurat jestem brunetką, a używam odżywki w sprayu "płynny jedwab" - ślicznie się po niej włoski świecą, są gładkie i pachnące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kara Re: Gliss Kur!! IP: 194.63.135.* 23.03.05, 13:20 Zgadzxam się,tylko , że ja używam balsamu "płynny jedwab":)))))) W ogóle to chyba seria do wlosów blond jest najmniej udana, nie dość, żę śmierdzi, to jeszcze szkodzi:P Reszta------bardzo fajna, moze oprócz serii pomarańczowej, która ma coś drażniącego skórę:0 Odpowiedz Link Zgłoś
agusia101 Re: Gliss Kur!! 23.03.05, 13:25 kiedys byla chya jakas odzywka ktora"współpracowala"z cieplem czyli suszarka i ionne.wiecie może czy jest taka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: Gliss Kur!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.03.05, 16:58 myslisz o odzywce termoregeneracyjnej Gliss Kur?mam takowa wlasnie w lazience.na umyte osuszone wlosy nakladasz i suszysz suszarka.nawet dobra. ja lubie Gliss,zwlaszcza odzywki w sprayu-plynny jedwab i do wlosow zniszczonyh farbowaniem.ladnie pachna,wlosy sa miekkie i nawilzone. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciula1 Re: Gliss Kur!! 23.03.05, 13:28 szkodzi? mam nadzieje ze włosy nie będą puchem i nie bedą sie truno układać. Posiadam odzywkę w płynie, fakt jest b.dobra, włosy sie nie puszą i ładnie układają. Własnie kupiłam szampon +balsam Swietlisty blond, mam nadzieję ze bedę zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chihiro Re: Gliss Kur!! IP: 217.204.117.* 23.03.05, 16:39 A ja uwielbiam Gliss Kur dla blondynek. Mam wlosy w kolorze ciemny blond, a ten szampon (mam tylko szampon) sprawia, ze wygladaja, jakby mi je slonce delikatnie rozswietlilo. Poza tym wlosy sa po nim jakby nieco gestsze, puszystsze. I szampon jest niezwykle wydajny. Mam wlosy do polowy plecow, a do umycia wystarcza tyle co naparstek. I cudnie pachnie! (choc ja uzywam jeszcze pianki i lakieru, wiec ten zapach sie nie utrzymuje). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Gliss Kur!! IP: *.plock.mm.pl 23.03.05, 19:39 ja mam szampon i odżywkę "płynny jedwab" i są to moje ulubione kosmetyki do pielęgnacji włosów Odpowiedz Link Zgłoś
magda-fl Re: Gliss Kur!! 23.03.05, 21:29 Przyznam się bez bicia, że Gliss Kur jest moją ulubioną firmą, jeśli chodzi o pielęgnację włosów i sporo tych kosmetyków przetestowałam. I akuratnie seria Świetlisty Blond przypadła mi do gustu, a raczej przypadła do gustu moim ciemnym blond włosom, sprawiając, że wyglądają jak rozjaśniane słońcem. Dodam tylko, że polecam zestaw szampon + balsam (choć każdy z nich samodzielnie też działa), a krem (maseczkę) uważam za zbędną. Mi się średnio spodobała, bo jej właściwości są niewiele lepsze od balsamu, a cena wiele wyższa. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciula1 Re: Gliss Kur!! 23.03.05, 21:36 Rozumiem Madzia że szmpon rozjasnia włosy? Odpowiedz Link Zgłoś