Dodaj do ulubionych

Wystające żebra :(

IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 04.04.05, 20:01
Miałabym zupełnie fajną figurkę, gdyby nie moje tytułowe wystające żebra. Nie
wiecie czy da się coś z tym zrobić, oczywiście oprócz chirurgii plastycznej i
usuwania owych żeber :/? Jakieś masaże czy coś takiego? Czy po prostu należy
się chwilowo z tym mankamentem urody pogodzić i cierpliwie zbierać na
operację? Mnie te żebra naprawdę przeszkadzają... tak..wizualnie :(
Obserwuj wątek
    • Gość: XOXO Re: Wystające żebra :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 20:18
      Czy Ty aby nie przesadzasz???
      Mozesz przytyć z 10kg to żeber nie będzie widać. Nie jedna dziewczyna chciałaby
      być tak szczupła żeby żebra jej wystawały...
    • Gość: Ivre Re: Wystające żebra :( IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 04.04.05, 20:22
      Nie przesadzam! Bo sek w tym, ze one sa takie dziwne.. Nomalne zebra 'schodza'
      tak troszke w dol, a moje.. ida w gore! :o I przez to wystaja :( I wierz mi,
      waga nie ma tu nic do rzeczy. Mam 171 cm wzrostu i waze 57 kg, wiec zadna ze
      mnie chudzinka ;)
      • Gość: XOXO Re: Wystające żebra :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 20:26
        Moim zdaniem chudzinka. Po prostu przestań sie przyglądać na te zebra. Moje tez
        wystawały a zimą tak przytyłam, ze nie wystaja- i nad tym ubolewam. Uwielbiałam
        ta pełne zazdrości "uszcypliwe" teksty koleżanek "aleś ty chuda tylko żebra ci
        sterczą". Jak naprawdę sie niepokoisz to idź do ortopedy niech oceni czy układ
        kostny jest ok, ale wydaje mi się że naprawdę to tylko Twój wymysł wyobraźni.
        • Gość: Ivre Re: Wystające żebra :( IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 04.04.05, 20:32
          Do ortopedy pewnie sie w koncu wybiore (jak tylko czasu starczy), bo jeszcze
          nie spotkalam czlowieka z takimi dziwnymi zebrami :/ I naprawde wydaje mi sie,
          ze waga nie ma tu nic do rzeczy, bo mam chudsze od siebie kolezanki i im tak
          zebra nie wystaja :/ Kurcze, nie ma na to jakis cwiczen czy masazy?
          • Gość: Ag Re: Wystające żebra :( IP: *.nat.tvk.wroc.pl 04.04.05, 21:55
            Moze po prostu zwykle cwiczenia na brzuch? Troche pokryja zebra, wypelni sie
            miejsce miedzy zebrami, nie bedzie takiego "leja po bombie" :) i nie bedzie
            wtedy zle wygladac? A rowne masz te zebra? Ja w dziecinstwie mialam jedno mocno
            wystajace, codziennie przez kilka minut mialam je naciskac i po jakims czasie
            sie wyrownalo...

Pozdrawiam
            Ag
            • Gość: aaa Re: Wystające żebra :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 22:21
              To jest wynik krzywicy przebytej w dzieciństwie, spowodowanej niedoborem wit. D.
              Chyba można zoperować.Pzdr
              • Gość: Ivre Re: Wystające żebra :( IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 05.04.05, 11:12
                Aaa..Musze Cie rozczarowac; nie mialam krzywicy.
                Ag...A zebra mam rowne, owszem... oba idiotycznie stercza :/ Chociaz chyba masz
                racje z tym naciskaniem, bo cos mi swita, ze tez mi kiedys tak kazali robic..
                Tylko, kurcze, zadziala to jeszcze? A co do brzucha, to jego miesnie cwicze
                regularnie i tych zeber tam, gdzie miesnie sa zarysowane faktycznie tak
                strasznie nie widac, ale z boku i tak stercza :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka