Dodaj do ulubionych

nierowne piersi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 10:02
mam bardzo widocznie nierowne piersi, lewa to miseczka C, a prawa B, dwoje
sie i troje, zeby jakos optycznie zmniejszyc ta roznice.. ale nic... czy
ktoras ma taki problem? i jakie staniki najlepiej nosic, zeby to nie bylo
takie widoczne?
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: nierowne piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 10:32
      • Gość: Aga Re: nierowne piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 10:43
        Witaj.Mam podobny problem.Tylko,ze u mnie różnica jest chyba jeszcze bardziej widoczna,bo jedna pierś ma rozmiar A druga B...Zmuszona jestem nosić biustonosze usztywniające.To troszkę lepiej wyglada ale i tak widać asymetrię.Używam wkładki ale jest to dla mnie bardzo niewygodne.Jest to niemały problem.Mogę Ci doradzic wizytę u gorseciarki,która uszyje specjalny biustonosz.Ja na pewno tak zrobie,gdy tylko finanse mi na to pozwola:)
        Tak w ogóle to zastanawiam sie czy tak duze asymetrie zdarzaja sie czesto.Jeśli tak to chyba kobiety dobrze to ukrywaja.
        Ps.A czy masz swojego mężczyzne?Jeśli tak to czy zauważył tę nierównosć?
        Pozdrawiam.
        • Gość: A Re: nierowne piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 11:02
          ja tez mam ten problem-jedna A , druga B.
          Zaden moj facet nigdy nic nie wspomnial na ten temat.
          Jednak osobiscie, mnie samej, bardzo to przeszkadza.Nie moge zalozyc zadnej
          bluzki bez stanika pod spodem.Nie mowiac juz o zwyklym bikini :( Dlatego marzy
          mi sie , i pewnie to zrobie, jak tylko zbiore pieniadze, operacja plastyczna.
    • Gość: niebieska Re: nierowne piersi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 13:21
      ja tez mam nierowne piersi - lewa C prawa B. Moj chlopak mowi, ze moje piersi
      bardzo mu sie podobaja, wiec to pozwolilo mi troche pozbyc sie kompleksow.
      Nosze usztywniane biustonosze i w ich wlasciwie nie widac roznicy. Dobrym
      pomyslem sa tez asymetryczne bluzki, albo majace jakis desen z jednej strony. W
      sumie to kiedys to byl dla mnie ogromny problem, myslalam, ze bede miala
      problemy z rozebraniem sie czy cos, ale od kiedy moj mezczyzna mnie zupelnie
      akceptuje problem wlasciwie przestal istniec :)
    • Gość: Natka Re: nierowne piersi IP: *.246.jawnet.pl 09.04.05, 15:16
      Też tak mam. Z tą różnicą, że jedna to C a druga D.
      Z biustonoszami nie mam żadnego problemu. Zawsze znajde jakiś odpowiedni dla
      mnie, w którym moje piersi wyglądają superowo.
      Dziewczyno czym ty się przejmujesz, myślisz, że faceci zauważają taki defekt?
      Ważne, że wogóle są !!!
    • Gość: Ewelina Re: nierowne piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 19:18
      Ja mam taki sam problem!LewaC,prawa B.Mi powiekszyła się lewa,gdy zrobiły mi
      sie jakies mastopatyczne zmainy w piersi.Wyleczone ale pierś nie wróciła do
      normalnej wielkośi.Lekarze głupio tylko odpowiadaj,że nic sie z tymnie zrobi i
      że po urodzeniu dziecko to sie wyrówna i nie bedzie widać.Ale ja narzaie
      dziecka nie planuje a róznica jest duuza.Nie wiem tez co robić.Pozdr.Pa.
    • Gość: :) Re: nierowne piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 21:00
      ja mam podobnie lewa C prawa B:) ale juz przestałam sie tym przejmowac kupuje
      poprostu wieksze biustonosze(na ta wieksza piers;) mójemu chłopakowi to sie
      podoba bo twierdzi ze gdy ma ochote na mała bierze mała a gdy ma ochote na
      wieksza to większa:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka