Dodaj do ulubionych

Ratunku!Bibułki zniknęły!

IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 23.06.02, 10:41
Szukam i szukam chyba już od miesiąca , a pani w drogerii mówi mi , że wycofali
WSZYSTKIE , bo jakiś szkodliwy środek.Zniknęły J&J , dermiki i nivea.A tu upały
i świecę się niemiłosiernie.Jak przeżyć bez bibułek!!!!
Obserwuj wątek
    • maja26 Re: Ratunku!Bibułki zniknęły! 23.06.02, 11:30
      A bibulki Yves Rocher? Czy one tez zniknely?
    • anexxa Re: Ratunku!Bibułki zniknęły! 23.06.02, 15:19
      idz do drogerii natura. w czwartek widzialam na pewno
      te z serii "clean & clear".

jesli we wloclawku nie bedzie, daj mi znac na maila -
      jak bede tam na zakupach, to ci kupie i podesle.

xx.
      • .klamka. Re: Ratunku!Bibułki zniknęły! 23.06.02, 17:09
        w YR zakupilam ostatnio bibulki bio specific
        a j&j dostepne sa w Hicie
    • Gość: Asia Re: Ratunku!Bibułki zniknęły! IP: 194.204.129.* 23.06.02, 18:50
      mam pytanie jak te bibulki YR?czy sa porownywalne do j&j?
    • Gość: Kasia Re: Ratunku!Bibułki zniknęły! IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 23.06.02, 19:18
      Anexxo dzięki.Zaraz jutro polecę i jak będą zaopatrzę się chyba na całe lata
      hi,hi.
      "Hita" niestety we Włocławku nie mamy.
    • rauser Re: Ratunku!Bibułki zniknęły! 23.06.02, 21:03
      szkodliwe? Może chodziło o plastry oczyszczające? Jak moze zaszkodzić niewinna
      bibułka?
      Fakt, ze cięzko je dostać, np. w Rossmanie nigdy nie ma.
    • Gość: agulha Re: Ratunku!Bibułki zniknęły! IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 24.06.02, 01:35
      Mój Avon też wycofał, ale w kampanii 15 będą w tzw. ofercie netto, jednorazowo.
      Zapytaj swojej konsultantki :-)) (chichram się, bo przypomina mi się to
      napuszone z reklam "zapytaj swojego lekarza"). Aha, teraz najbliższe zamówienie
      to "kampania 14"; kolejne kampanie są co 2 tygodnie.
      • Gość: Annah. Re: Ratunku!Bibułki zniknęły! IP: 5.2.1R1D* / 141.84.150.* 24.06.02, 11:04
        A czy ktos wie co wlasciwie mialo byc w bibulkach szkodliwe i czy firma
        wprowadzi cos w zamian?
        • Gość: agul Re: Ratunku!Bibułki zniknęły! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 24.06.02, 11:13
          Pełno bibułek jest w drogeriach natura i w aptece na dole w galerii mokotów. W
          yver rocher widziałam w zeszłym tygodniu, wiec też pewnie są. Może akurat w tym
          jednym sklepie nie ma??
          • Gość: Helena Re: Ratunku!Bibułki zniknęły! IP: *.waw.cdp.pl 24.06.02, 11:37
            Mi wystarcza cienka i delikatna husteczka higieniczna, dziala dokladnie tak
            samo jak bibulka, a przynajmniej efekt jest taki sam. To wariant wygodnicko -
            oszczednosciowy - nie biegam, nie szukam, nie trace czasu i energii i
            chusteczki kupie w kazdym kiosku.
            Pozdrawiam
            H.
            • Gość: agul Re: Ratunku!Bibułki zniknęły! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 24.06.02, 11:39
              Ale ty nie masz takich tendencji do swiecenia sie:) Ja jak co dwie godzinki sie
              nie wytre to wygladam jak patelnia po smażeniu naleśnikow (oczywiście nie
              teflonowa:) Ja też probowalam z chusteczkami ale nic z tego, u mnie sie to nie
              sprawdza i w dodatku troche ściera makijaż:((
              • Gość: Helena Re: Ratunku!Bibułki zniknęły! IP: 213.134.140.* 24.06.02, 12:06
                Gość portalu: agul napisał(a):

> Ale ty nie masz takich tendencji do swiecenia sie:) Ja jak co dwie godzinki sie
                > nie wytre to wygladam jak patelnia po smażeniu naleśnikow (oczywiście nie
                > teflonowa:)

Eeee tam, to ty nie masz wcale zle, ja po trzech godzinach swiece sie jak ksiezyc
                w pelni :-))), ale mi sie chustechki sprawdzaja tak samo jak bibulki, az ze
                troche wsiorbuja make-up to nawet lepiej bo ja i tak nos sobie poprawiam
                podkladem w ciagu dnia, to jest moj swiecacy punkt strategiczny. Czasem uda mi
                sie zmatowic cala twarz (uklony dla Sisleya), a nos i tak bedzie radosnie
                blyskal :-)))
                Pozdrawiam
                H.
                • Gość: agul Re: Ratunku!Bibułki zniknęły! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 24.06.02, 12:16
                  A ja nie lubię sie tak za bardzo poprawiac bo mi sie wydaje ze mam pozniej taka
                  maske na twarzy, dlatego wole bibulki:) Mi się wydaje że ty jestes absolutnie
                  matowa, ale moze to wlasnie dzieki chusteczkom:) A poza tym lepiej jak tylko
                  nos odmawia posluszenstwa - u mnie musze liczyć się jeszcze z kaprysami czola i
                  brody, o jezu, broda i czolo, to dopiero jest blysk!!
            • Gość: Xena Re: Ratunku!Bibułki zniknęły! IP: *.acn.waw.pl 24.06.02, 11:55
              U mnie też nie za bardzo sie sprawdza patent z chusteczkami - bibułki absorbują
              sebum iście piorunująco w porównaniu z chusteczkami, nie naruszają makijażu, no
              i nie są jakoś dramatycznie drogie - zależy, oczywiście, jakiej firmy, ale mnie
              prędzej kaktus wyrósłby na ręku, niż kupiłabym bibułki za 100 zł Chanel, skoro
              mogę mieć za 12 j&j całkowicie zapokajające moje potrzeby.

Pozdr.
              • Gość: agul Re: Ratunku!Bibułki zniknęły! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 24.06.02, 11:58
                Bibulki chanel kosztują stówę??? To faktycznie przegięcie.. Ja tez bardzo lubię
                J&J a teraz szykuję sie na yves rocher bo jeśli matują tak jak krem to
                rewelacja.
                • Gość: Xena Re: Ratunku!Bibułki zniknęły! IP: *.acn.waw.pl 24.06.02, 12:14
                  Nie wiem, czy równo 100 - podejrzewam jednak, że bliżej stówy niż dalej i na
                  pewno dużo więcej niż j&j czy yr. Bardziej chodziło mi o to, że
                  kupowanie "selektywnych" bibułek byłoby jawną przesadą, jeśli tańsze w
                  zupełności odpowiadają potrzebom.

Pozdr.
                • Gość: Helena Re: Ratunku!Bibułki zniknęły! IP: 213.134.140.* 24.06.02, 12:15
                  Gość portalu: agul napisał(a):

> Bibulki chanel kosztują stówę??? To faktycznie przegięcie.. Ja tez bardzo lubię
                  >
                  > J&J a teraz szykuję sie na yves rocher bo jeśli matują tak jak krem to
                  > rewelacja.
                  Tak, ale maja sliczne opakowanie i mozesz kupowac pozniej tansze refille.
                  Tak czy inaczej pozostane przy chusteczkach. A te bibulki jak kazde inne, bo w
                  koncu drudno w arkusik popieru wtloczyc jakas technologie kosmiczna :-)))
                  Pozdrawiam
                  H.
                  • Gość: agul Re: Ratunku!Bibułki zniknęły! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 24.06.02, 12:24
                    Nawet mi nie pisz ze mają ładne opakowanie, bo ja potrafie dla opakowania kupic
                    cos czego potem w ogole nie uzywam, jakaś nienormalna pod tym wzgledem jestem.
                    Uwielbiam jak mam w torebce takie sliczne cacuszka:) Jedną z takich
                    ładniejszych rzeczy jest szminka dior addict,ma naprawdę piękne opakowanie.
                  • Gość: koralik Re: Ratunku!Bibułki zniknęły! IP: POZNANNT* / 195.95.19.* 24.06.02, 12:50
                    Gość portalu: Helena napisał(a):

> Gość portalu: agul napisał(a):
                    >
                    > > Bibulki chanel kosztują stówę??? To faktycznie przegięcie.. Ja tez bardzo
                    > lubię
                    > >
                    > > J&J a teraz szykuję sie na yves rocher bo jeśli matują tak jak krem to
                    > > rewelacja.
                    > Tak, ale maja sliczne opakowanie i mozesz kupowac pozniej tansze refille.
                    > Tak czy inaczej pozostane przy chusteczkach. A te bibulki jak kazde inne, bo w
                    > koncu drudno w arkusik popieru wtloczyc jakas technologie kosmiczna :-)))
                    > Pozdrawiam
                    > H.

Ceny bibulek naprawde powalaja z nog. Tym bardziej, ze jak Helena zauwazyla nie
                    sa one produktem zaawansowanym technologicznie. Bibulek zaczelam uzywac 10lat
                    temu, gdy nikt jeszcze nie wiedzial, co to takiego, a ja bylam przez miesiac w
                    Japonii i tam moja kolezanka widzac jak sie poce, poczestowala mnie bibulka.
                    Wrocilam do Polski obladowana bibulkami Shiseido i Kanebo, bo takie tam sa i to
                    nie zadne jakies super tylko zwykle (zwykle Shiseido he he he:-)))) i ten
                    proceder powtarzam regularnie, a ostatnio prosilam tez znajomego, co by mi te
                    cuda przywiozl. Super sa takie bibulki z jakims pudrem z wyciagiem z limonki, bo
                    pozostawiaja na buzi taki delikatny matowy swiezo pachnacy film.
                    Cena bibulek jest smieszna: ok.3-3.5USD za opakowanie 150-200szt, sa w roznych
                    rozmiarach i roznych kolorach, cudenka rozowe, seledynowe, blekitne...

Pozdrowienia,
                    Koralik
                    • Gość: agul Re: Ratunku!Bibułki zniknęły! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 24.06.02, 13:06
                      O rany, jak super.. Ja też dostałam od koleżanki z tajwanu takie smieszne bo
                      nie w kawaleczkach tylko w rulonie niby taki maly rulonik a mam je juz trzeci
                      czy czwarty miesiac i jeszcze mi duzo zostało! Mogliby takie ruloniki u nas tez
                      sprzedawac, bo można sobie urwać tyle ile się chce a nie taki maly kawalek
                      ktory mi na przyklad starcza tylko na czolo a na nos i brode musze juz nastepny
                      wyrwac..
    • Gość: myrka Re: Ratunku!Bibułki zniknęły! IP: 194.242.42.* 24.06.02, 12:24
      widze ze nie jestes niestety z wawy, ale jak bedziesz przypadkiem w stolicy to
      bibulki matujace C&C mozna kupic w hipermarkecie Auchan przy Modlinskiej na
      Zeraniu, cena w okolicach 11 zl;
      • Gość: koralik Re: Ratunku!Bibułki zniknęły! IP: POZNANNT* / 195.95.19.* 24.06.02, 12:39
        Gość portalu: myrka napisał(a):

> widze ze nie jestes niestety z wawy,

ja_na_szczescie_nie_jestem_z_wawy :-)))

ale jak bedziesz przypadkiem w stolicy to
        > bibulki matujace C&C mozna kupic w hipermarkecie Auchan przy Modlinskiej na
        > Zeraniu, cena w okolicach 11 zl;

skoro sa w Auchan w wawie, to i w kazdym innym powinny byc
        pozdrowienia,
        Koralik
        • .klamka. bibułki YR 24.06.02, 14:39
          wydaje mi sie,ze mniej sciagaja nadmiar sebum niz j&j. poza tym j&j wystaczylo
          przylozyc do buzi i przestawala sie swiecic, a zeby uzyskac taki efekt z YR musze
          potrzec twarz. tym samym na j&j nie pozostal mejkap, a YR niestety zostaje.
          no, ale to tylko moje wrazenia.
        • Gość: myrka Re: Ratunku!Bibułki zniknęły! IP: 194.242.42.* 24.06.02, 15:44
          Gość portalu: koralik napisał(a):

> Gość portalu: myrka napisał(a):
          >
          > > widze ze nie jestes niestety z wawy,
          > ja_na_szczescie_nie_jestem_z_wawy :-)))

piszac "niestety" wyrazalam zal z tego tylko powodu, ze nie bedac mieszkanka tego
          miasta nie bedziesz miala okazji kupic bibulek w Auchan ;) nie wspolczuje Ci
          bynajmniej ze nie mieszkasz w Warszawie ani nie czuje sie lepsza od Ciebie
          mieszkajac tu :)
          • Gość: koralik do myrki IP: POZNANNT* / 195.95.19.* 24.06.02, 15:48
            :-)))))))))))

pozdrowienia,
            Koralik
    • Gość: Kasia Już kupiłam! IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 23:01
      Szukałam konkretnie bibułek c&c i kupiłam je w drogerii Natura.W innych
      sklepach nadal nie mają.Jeszcze raz dzięki Anexxo.
      • anexxa drogerie natura 25.06.02, 23:08
        no problem.

w ogole drogerie natura robia sie coraz porzadniejsze,
        jesli chodzi o zaopatrzenie - maja tam duzy wybor, no i
        wszystko mozna pomacac, nie fatygujac sprzedawczyni, co
        tez podnosi komfort zakupow:)

xx.
      • Gość: Alicja Re: Już kupiłam! IP: 195.94.218.* 26.06.02, 14:20
        A gdzie w Wa-wie w centrum jest drogeria Natura?
        • anexxa Re: Już kupiłam! 26.06.02, 14:28
          stacja metra centrum.

xx.
          • Gość: Alicja Re: Już kupiłam! IP: 195.94.218.* 26.06.02, 14:31
            Dzieki! Akurat pilnie potrzebuje bibulki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka