Gość: Mysza IP: *.pl 25.06.02, 17:54 Wlasnie sobie kupilam zel antycellulit ujedrniajaco-wygladzajacy AA.Czy moze ktoras z was go miala?Powiedzcie jakie byly efekty :))Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: zel antycellulit IP: *.pl 25.06.02, 18:23 Gość portalu: Mysza napisał(a): > Wlasnie sobie kupilam zel antycellulit ujedrniajaco-wygladzajacy AA.Czy moze > ktoras z was go miala?Powiedzcie jakie byly efekty :))Pozdrawiam :))) ------------------- Ja uzywałam go jakies parę miesięcy temu, ale nie byłam zadowolona.Przede wszystkim potwornie długo się wchłaniał, nieraz przez kilka godzin, efekty mizerne.Więcej go nie kupię, o wiele bardziej wolę Dax Cosmetics.Ale podkreślam jest to moja subiektywna opinia- ktos inny może być tym AA zachwycony. Odpowiedz Link Zgłoś
rossa_ Re: zel antycellulit 25.06.02, 18:25 Potwierdzam- lepiłam się po nim niemiłosiernie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza Re: zel antycellulit IP: *.pl 26.06.02, 11:13 Uzylam go wczoraj po raz pierwszy i musze powiedziec ze chyba faktycznie to sprawa indywidualna z tym lepieniem sie.Posmarowalam jedno udo, a gdy bralam sie juz za 2 to pierwsze bylo juz suchusienkie :) Wszystko sie ladnie wchlonelo.Ciekawe tylko co bedzie z efektami :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damona Re: zel antycellulit IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.06.02, 13:13 ja AA stosuje od ok 3 tyg. (pisalam juz gdzies), Jestem zadowolona bo sie na mojej skorze szybko wchlania i ja ujedrnia. Ogolnie ok bo widac efekty. Faktycznie z tymi kosmetykami to indywidualna sprawa, bo np. Vichy mi sie walkowal i nie chcial sie wchlonac... Odpowiedz Link Zgłoś