Dodaj do ulubionych

Isadora -Koraliku?

28.06.02, 14:16
Hej,
coraz bardziej ciekawi mnie ta firma. Koralik pisał o rewelacyjnym podkładzie,
chyba ColorFix?
Ciekawa jestem innych ich podkładów, itd.
Mają przepiekną serię perłową, chyba nowość z tej wiosny, takie słodkie lakiery
i cienie.
Jesli macie jakies doświadczenia, czekam.
Pozdr, s.
Obserwuj wątek
    • Gość: gAndzia Re: Isadora -Koraliku? IP: *.se.com.pl 28.06.02, 14:19
      mam tylko jedną rzecz, kupioną przypadkowo, bo była przecena w Cubusie: róz w
      kamieniu. jest naprawdę b. dobry, trwały i mimo pospiechu udało mi się dobrac
      idealny odcien, co nie ejst łatwe, bo jestem jasną blondynką i wiekszość jakoś
      za ciemno wyglada:) tak wiec ten jeden mi znany kosmetyk szczerze polecam! moja
      psiapsiólka natomiast bardzo sobie chwali ich lakiery do paznokci i na ww.
      wyprzedazy kupiła z 8:)))
    • Gość: koralik Re: Isadora -Koraliku? IP: POZNANNT* / 195.95.19.* 28.06.02, 14:28
      tak :-))))) ten podklad ColorFix (odcien Honey) to jedyny, z ktorego jestem
      naprawde zadowolona, bo bardzo dobrze kryje, a przy tym czyni buzie jasna i
      roswietlona (ma jakies pigmenty odbijajace swiatlo, ale nie daje to absolutnie
      polysku perlowego czy tez opalizujacego), doskonale sie sprawdza na codzien,
      jak i wielkie uroczystosci typu slub i wesele :-))))) 60zl za 40ml
      mialam tez tusz do rzes i pogrubiajacy i wydluzajacy, mozna je stosowac przy
      soczewkach kontaktowych (sa czarne, brazowe, grafitowe!)
      lakiery IsaDory maja wyjatkowy polysk i sa trwale, no i bardzo szybko schna
      ogolnie dobra firma - bezzapachowa (to dla mnie wielki atut, bo ostatnio mam
      fobie, ze jak sie czyms pachnacym posmaruje na buzi, to mi krosty wyskocza :-0!
      dzis zobacze jakie maja blyszczyki :-)))
      pozdrowienia, Koralik
      • silie Re: Isadora -Koraliku? 28.06.02, 15:03
        No własnie:)))
        Czy ktoś jeszcze ma doświadczenia?
        pzdr,s.
        • mela1 Re: Isadora -Koraliku? 28.06.02, 16:52
          ja z lakierem do paznokci. Kolory maja ladne, ale jakosc tragiczna. Dnia nie
          wytrzymal, oblazl caly, koszmarna sprawa. Poza tym w ogole nie schnie. Zrazilam
          sie do firmy
    • miriam_73 Re: Isadora -Koraliku? 28.06.02, 15:14
      Cienie są owszem i śliczne ale się osypują jak diabli. Po krótkim czasie na
      powiekach nic z koloru nie zostaje.
      • Gość: figaro Re: Isadora -Koraliku? IP: *.srkch.pik-net.pl 28.06.02, 15:50
        Cienie do powiek z Isa Dory są beznadziejne, nawet na gruntowanej powiece -
        podkład, na to puder sypki, po godzinie nie ma już po nich prawie wcale śladu.
        Szkoda pieniędzy.
        • Gość: damona Re: Isadora -Koraliku? IP: 62.233.167.* 28.06.02, 19:07
          tusz mnie szczypal w oczy:((( a taki mial ladny kolor
          zaznaczam, ze nie byl to ten dla mega alergikow
          • Gość: ixi Re: Isadora -Koraliku? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.06.02, 21:49
            Ale błyszczyki mają bezkonkurencyjne!
            • Gość: juss Re: Isadora -Koraliku? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 28.06.02, 23:40
              Ja używam szminek IsaDory i jestem zadowolona.Miałam ochotę kupić cienie, bo
              mają super kolory, ale skoro mówicie,że są beznadziejne...
    • Gość: doris Re: Isadora -Koraliku? IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.0.* 29.06.02, 00:02
      U mnie cienie Isadory sprawdzily sie lepiej niz cienie Diora,a nalozone na
      baze ArtDeco trzymaja sie rewelacyjnie.Blyszczykiem do ust tej firmy jestem
      zachwycona.
      • Gość: katrina Re: Isadora -Koraliku? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 22:46
        wczoraj miałam pouczające doświadczenie. od paru miesięcy chodziłam koło
        potrójnych cieni Bourjois różowych (50zł). czysty przypadek że dotąd ich nie
        kupiłam (albo opatrzność czuwa nade mną). wczoraj w Sephorze była pani z
        Bourjois i zaproponowala że mnie nimi pomaluje. dłubała mi przy ocach prze
        10minut. rezultat? wielkie rozczarowanie! efekt w ogóle mi nie odpowiadał, a w
        dodatku po paru (2-3) godzinach zbladły i zebrały się w załamaniu powieki :(
        przy okazji pomalowała mnie sławnym volume glamour. Identyczny, jeśli nie
        lepszy efekt osiągam pogrubiającą maskara Floriny za 13zł. a na codzień i tak
        najlepsza jest More than mascara EL.
        • Gość: katrina Re: Isadora -Koraliku? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 22:47
          jaki z tego morał? próbować zanim sie kupi (ale odkrywcze :-)))
          • Gość: Buterfly Re: Isadora -Koraliku? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 22:49
            blyszczyki IsaDora...super...!!! polecam
            • Gość: Karusia Re: Isadora -Koraliku? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.06.02, 22:53
              Błyszczyki są bardzo fajne. Polecam także puder sypki i kredkę do oczu, aha i
              lakiery. U mnie trzymają się one dość długo.
    • Gość: LadyBlue Re: Isadora IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.02, 16:08
      widzę że mam inną opinię niż reszta dziewcyzn ale jak dla mnie błyszczyki
      fatalne. mam ten przejrzysty z brokatem - wygląda super ale lepi sie
      niemiłosiernie i buteleczka jakaś taka felerna ze zawsze wszystko się upaćka.
      efekt nie wart zabawy. moja Mama używa szminek i konturówek isadory i bardzo
      sobie chwali.
    • quara1 Re: Isadora -Koraliku? 01.07.02, 14:34
      uzywam szminki i konturowki - sa calkiem ok.
      a blyszczyk w kolorze brudnego rozu jest suuuper!
      cienie maja bardzo fajne kolorki, ale nie bylam z nich zadowolona.
      spodziewalam sie "mocniejszego efektu".
      na oczkach juz nie wygladaly tak ladnie jak w opakowaniu.
      poza tym, wg mnie sa troche twarde.
      • Gość: Karusia Re: Isadora -Koraliku? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 01.07.02, 21:24
        Moglabys mi podac numer, ewentualnie nazwe tego blyszczyka brudny roz,
        poszukuje takowego. Pleaseeee????
        • quara1 Re: Isadora -Koraliku? 01.07.02, 23:39
          karusiu, niestety moge ci podac tylko numer - 14.
          cala reszta tych srebrnych napisow na opakowaniu sie powycierala.
          a co do koloru...
          ja nazwalam go brudnym rozem, dla ciebie moze to byc calkiem cos innego :)
          pozdrawiam :)
          • Gość: Karusia Re: Isadora -Quara 1? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 01.07.02, 23:42
            Dzieki, zlokalizowalam juz ta 14 , jest to sparkling nougat, mialam kiedys ten
            kolorek fajny byl. Ale chodzi mi chyba o cos bardziej w rozu, ale pojde jutro
            do sklepu jeszcze go sobie obejrzec.
            • quara1 Re: Isadora -Quara 1? 02.07.02, 00:00
              polecam sie na przyszlosc :)

przypomnialam sobie, ze mialam jeszcze maskare tej firmy - okropecznie sie
              rozmazywala.
              • Gość: Eddie Re: Isadora IP: 80.48.253.* 02.07.02, 08:27
                A testowałyście ta nową szminkę (a la błyszczyk) metallic costam?;-)
                • Gość: tita Re: Isadora IP: *.pl 02.07.02, 08:38
                  a ja mam ciekawe doświadczenie z lakierami tej firmy
                  jak nakłdałam na naturalne paznokcie to sie ługo trzymał (tzn. u mnie długo to
                  jest 3 dni)
                  teraz mam żel na paznokciach więc wszytkie lakiery trzymają sie b. długo , do
                  dwóch tygodni
                  z wyjątkiem Isa Dora - następnego dnia rano po pomalowaniu mam już pościerane
                  na czubkach !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka