Gość: ciekaweeeeeeeeeeee IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 18.05.05, 23:06 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaisek Re: NAJLEPSZY TUSZ WYDLUZAJACY I PODKRECAJACY RZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 12:54 no własnie jaki..?? jestem na kupnie,wiec mam nadzieje,ze ktos napisze, poleci coś dobrego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: us3 Re: NAJLEPSZY TUSZ WYDLUZAJACY I PODKRECAJACY RZE IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 19.05.05, 12:58 na pewno nie panoramic curl l'oreala ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA Re: NAJLEPSZY TUSZ WYDLUZAJACY I PODKRECAJACY RZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 15:31 TOM SIE NIE ZAWIELE DOWIEDZIALAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka:) Re: NAJLEPSZY TUSZ WYDLUZAJACY I PODKRECAJACY RZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 18:34 Ja już od pół roku używam Double Extentin l'oreal i jestem z niego bardzo zadowolona. Uzywam też czasem Sky High Curves Maybelline, dużo tańszy, jak dla mnie efekt zadowalający ale dopiero po nałozeniu kilku warstw (ale nie skleja mi rzęs jak je maluję kilkakrotnie) POZDRAWIAM:) Odpowiedz Link Zgłoś
kociefix Re: NAJLEPSZY TUSZ WYDLUZAJACY I PODKRECAJACY RZE 19.05.05, 18:41 helena rubinstein lash quenn i hipnosa lancome...miodzio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: NAJLEPSZY TUSZ WYDLUZAJACY I PODKRECAJACY RZE IP: 80.51.180.* 19.05.05, 19:07 Prosze podawajcie dodatkowo ceny???? Odpowiedz Link Zgłoś
kociefix Re: NAJLEPSZY TUSZ WYDLUZAJACY I PODKRECAJACY RZE 19.05.05, 19:25 niestety lancome i HR około 115 zł, ale za to cudo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda a propos lash queen i hypnose IP: *.e-net.pl 19.05.05, 21:05 Dziewczyny! ja nie wiem dlaczego może coś źle robię, może w mojej łazience jest za ciepło(??), może jakoś źle ich używam (??), lecz obydwa tusze mi sie 'popsuły'. Jakkolwiek na początku były super, zwłaszcza HR, tak teraz to jest jakaś tragedia- hypnose skleja rzęsy, a HR zrobił się grudkowaty i suchy... a mam oba jakieś 2 miesiące niecałe. Odpowiedz Link Zgłoś
chitarini Re: a propos lash queen i hypnose 19.05.05, 21:13 Słyszałam kiedyś od kosmetyczki ,że dobrze od czasu do czasu umyć szczoteczkę od tuszu i przepłukać ją tonikiem to wtedy tusz tak bardzo nie skleja i dłużej zachowuje świeżość.Czytałam też gdzieś ,że dobrze jest też dodać do tuszu ze dwie krople oliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aknee Re: Bourjois IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.05.05, 22:23 A ja kupilam dzis wlasnie Pump up volume Bourjois. Dopiero wieczorkiem sprawdzilam na wizazu, jakie ma opinie i okazalo sie ze marniutkie. Ja jednak jestem zadowolona, poniewaz: 1. slicznie podkreca i wydluza, niemal do samych brwi, choc trzeba nieco pomanipulowac szczoteczka. Nie pogrubia, choc producent to obiecuje. 2. bardzo ladnie "otwiera" oczy 3. pierwszy tusz, po ktorym absolutnie oczy nie pieka (jestem alergikiem) Spodziewalam sie jednak nieco silniejszego efektu :( a ten jest bardzo dyskretny. Ale nie placze i nie zaluje wydanego pieniazka. Odpowiedz Link Zgłoś