Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZY TUSZ WYDLUZAJACY I PODKRECAJACY RZESY TO

IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 18.05.05, 23:06
Obserwuj wątek
    • Gość: kaisek Re: NAJLEPSZY TUSZ WYDLUZAJACY I PODKRECAJACY RZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 12:54
      no własnie jaki..?? jestem na kupnie,wiec mam nadzieje,ze ktos napisze, poleci
      coś dobrego...
      • Gość: us3 Re: NAJLEPSZY TUSZ WYDLUZAJACY I PODKRECAJACY RZE IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 19.05.05, 12:58
        na pewno nie panoramic curl l'oreala ;)
        • Gość: MAGDA Re: NAJLEPSZY TUSZ WYDLUZAJACY I PODKRECAJACY RZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 15:31
          TOM SIE NIE ZAWIELE DOWIEDZIALAM
          • Gość: stokrotka:) Re: NAJLEPSZY TUSZ WYDLUZAJACY I PODKRECAJACY RZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 18:34
            Ja już od pół roku używam Double Extentin l'oreal i jestem z niego bardzo
            zadowolona. Uzywam też czasem Sky High Curves Maybelline, dużo tańszy, jak dla
            mnie efekt zadowalający ale dopiero po nałozeniu kilku warstw (ale nie skleja
            mi rzęs jak je maluję kilkakrotnie)
            POZDRAWIAM:)
            • kociefix Re: NAJLEPSZY TUSZ WYDLUZAJACY I PODKRECAJACY RZE 19.05.05, 18:41
              helena rubinstein lash quenn i hipnosa lancome...miodzio
              • Gość: ada Re: NAJLEPSZY TUSZ WYDLUZAJACY I PODKRECAJACY RZE IP: 80.51.180.* 19.05.05, 19:07
                Prosze podawajcie dodatkowo ceny????
                • kociefix Re: NAJLEPSZY TUSZ WYDLUZAJACY I PODKRECAJACY RZE 19.05.05, 19:25
                  niestety lancome i HR około 115 zł, ale za to cudo!!
                  • Gość: magda a propos lash queen i hypnose IP: *.e-net.pl 19.05.05, 21:05
                    Dziewczyny! ja nie wiem dlaczego może coś źle robię, może w mojej łazience
                    jest za ciepło(??), może jakoś źle ich używam (??), lecz obydwa tusze mi
                    sie 'popsuły'.
                    Jakkolwiek na początku były super, zwłaszcza HR, tak teraz to jest jakaś
                    tragedia- hypnose skleja rzęsy, a HR zrobił się grudkowaty i suchy...

a mam oba jakieś 2 miesiące niecałe.
                    • chitarini Re: a propos lash queen i hypnose 19.05.05, 21:13
                      Słyszałam kiedyś od kosmetyczki ,że dobrze od czasu do czasu umyć szczoteczkę
                      od tuszu i przepłukać ją tonikiem to wtedy tusz tak bardzo nie skleja i dłużej
                      zachowuje świeżość.Czytałam też gdzieś ,że dobrze jest też dodać do tuszu ze
                      dwie krople oliwy.
                      • Gość: Aknee Re: Bourjois IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.05.05, 22:23
                        A ja kupilam dzis wlasnie Pump up volume Bourjois. Dopiero wieczorkiem
                        sprawdzilam na wizazu, jakie ma opinie i okazalo sie ze marniutkie. Ja jednak
                        jestem zadowolona, poniewaz:
                        1. slicznie podkreca i wydluza, niemal do samych brwi, choc trzeba nieco
                        pomanipulowac szczoteczka. Nie pogrubia, choc producent to obiecuje.
                        2. bardzo ladnie "otwiera" oczy
                        3. pierwszy tusz, po ktorym absolutnie oczy nie pieka (jestem alergikiem)

Spodziewalam sie jednak nieco silniejszego efektu :( a ten jest bardzo
                        dyskretny. Ale nie placze i nie zaluje wydanego pieniazka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka