Dodaj do ulubionych

Activit sun system

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 13:49
pordzcie mi czy te tabletki pomagaja w nabraniu ladnego kolorytu i jaka jest cena?
btw, znacie inne preparaty (chodzi mi o tabletki) ktore pomoglyby w nabraniu ladnego kolorytu?
Obserwuj wątek
    • Gość: mua Re: Activit sun system IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 20:20
      cholera mialo byc Capivit sun system:/
    • Gość: marynia Re: Activit sun system IP: *.bel.vectranet.pl / 217.96.28.* 24.05.05, 20:58
      ja nie wiem, ale też się chętnie dowiem:-)
    • Gość: ana Re: Activit sun system IP: 213.77.86.* 24.05.05, 21:11
      Ja pytałam dzis w aptece-kosztuje 17 zł!!!,chyba sobie odpuszcze,wole pic
      kubusie i pysie,niz dac 17 zł za kilka tabletek
      • Gość: japko Re: Activit sun system IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 21:35
        Ja sobie kupilam ten capivit, ale narazie nic o nim nie moge powiedziec bo
        zazywam od jakiego tygodnia dopiero, zaplacilam 17 zl
        Pozdr
        • Gość: bridget Re: Activit sun system IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 11:40
          ja kupie i wypróbuje tyle ze nigdzie nie moge tego dostac:/
          w aptekach nie ma, a jak sie pytalam to dziwnie sie na mnie patrzono.....:D
          ze pierwszy raz o takim czyms slysza
          • Gość: yves4 Re: Activit sun system IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 11:44
            cena tabletek 15,60 podobno działają tak jak Solarin tzn, szybsze zbrązowienie
            skóry przy opalaniu ale czy to prawda??? wzięłam dopiero dwie wiec efektów nie
            widać :)))
            • Gość: brigdet Re: Activit sun system IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 11:47
              w opakowaniu jest 30 kapsułek , czyli dziennie bierze sie jedna kapsulke? bo jezeli dwie to po 15 dniach juz mi sie skoncza (sic!)
              • Gość: justy Re: Activit sun system IP: 213.241.34.* 25.05.05, 16:19
                17 zł, 30 kaps. 1 kaps dziennie.
            • Gość: justyna Re: Activit sun system IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 18:21
              Na mnie Solarin wogóle nie działał.
              • Gość: bridget Re: Activit sun system IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 20:33
                no cholera jasna! zlazlam pol wroclawia a tego Capivitu nigdzie nie ma:(
                sprzedawczynie patrzyly sie na mnie jakbym z kosmosu spadla:/
                caly czas probowaly mi wcisnac ze nie ma czegos takiego na rynku za to jest capivit A+E...Tlumacze im ze wyszła na rynek nowosc w postaci Capivitu Sun System ale jak grochem o sciane:/.ja nie wiem moze po prostu we wroclawiu rynek farmaceutyczny jest taki zacofany
                • Gość: justy Re: Activit sun system IP: 213.241.34.* 25.05.05, 20:41
                  trzeba było pytać farmaceutek w aptekach a nie sprzedawczń ze sklepów... ;-)
                  • Gość: bridget Re: Activit sun system IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 20:57
                    zle sie wyrazilam...(jaka gafa:))
                    oczywiscie pytalam w aptekach a nie w sklepach, a panie FARMACEUTKI :)a nie sprzedawczynie patrzyly sie na mnie jak na kosmite...
                    • Gość: justy Re: Activit sun system IP: 213.241.34.* 25.05.05, 21:12
                      :)
                      czasem tak bywa, że informacje o nowościach rozprzestrzeniają się powoli.
                      jeśłi zależy Ci na szybkim efekcie "opalenia", to nalezy zastosować wysoką
                      dawke beta-karotenu (wyższą niz w Capivicie), np. Beta-karoten z wit.E i C
                      firmy Jamieson.
                      • Gość: bridget Re: Activit sun system IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 11:47
                        Justy, a mozesz napisac ile taki preparat kosztuje?
                        • Gość: justy Re: Activit sun system IP: 213.241.34.* 26.05.05, 21:30
                          gdzieś w okolicach 26zł za 60 tbl (1 tbl/24h)
                          • Gość: bridget Re: Activit sun system IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 10:28
                            thx:-)
                            jeszcze zobacze, poki co dzisiaj ide poprawic koloryt droga naturalna czyli bedzie male smazonko w ogrodku:]
                          • Gość: justy Re: Activit sun system IP: 213.241.34.* 27.05.05, 23:13
                            > gdzieś w okolicach 26zł
                            poprawka: ok. 30zł
                            • Gość: bridget Re: Activit sun system IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 11:31
                              no nic to juz nieaktualne:)
                              kupilam ten zasrany Capivit( ile ja miasta zeszlam...moje biedne sandalki rozleca sie niedlugo w pyl;))
                              ale juz go dorwalam:)
                              pozdrawiam
                              • Gość: M Re: Activit sun system IP: *.elk.mm.pl 28.05.05, 11:59
                                A ja, by oswoić się ze słoncem (poparzone ramiona po pracy w ogrodzie!!!) kupiłam Beta-karoten, natur kaps. 90 kapsułek,cena 8,25 zł. Producentem jest firma farmaceutyczna z Wrocławia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka