Dodaj do ulubionych

Sztuka malowania oczu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 22:06
Oczy to nieskazitelny obraz naszej twarzy. Moim zdaniem każda prawdziwa
kobieta powinna korzystać z kretki i tuszu a stanie się choć odrobinę młodsza
a przedewszytkim o wiele seksowniejsza!
Obserwuj wątek
    • Gość: asiasia Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 06:20
      niech zgadne... blondynka:)
    • Gość: AAAAA Re: Sztuka malowania oczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 11:32
      nigdy bym tak nie pomazała mojej twarzy
      • Gość: Aśka Re: Sztuka malowania oczu IP: 62.233.134.* 02.06.05, 12:17
        Nikt ci nie każe.
      • Gość: parl Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 00:28
        Otóż to, dziewczyny, tak trzymać. Makijaż to strata czasu i pieniędzy, a na
        dodatek mężczyznom to się w ogóle nie podoba. Nienaturalna ohyda !
      • Gość: mała Re: Sztuka malowania oczu IP: *.kom / *.os1.kn.pl 19.02.06, 20:03
        " KRETKI" to szczególnie powinna używać ...
    • Gość: juss Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 22:18
      a co to jest kretka?? nigdy czegos takiego nie uzywalam... nie jestem prawdziwa
      kobieta?? hi hi
      • Gość: takase24 Re: Sztuka malowania oczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 20:51
        Kretka:) to żona kreta:) Też nie używam:) Pozdrawiam
        • Gość: Hi HI Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 17:47
          K r e t k a - mieszkanka Krety ?
          • Gość: E. Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 15:22
            Kretka? To skrot od Kretynka... ;)
            ( Prosze nie gniewac sie, tak mi sie tylko skojarzylo! Zero aluzji!)
            Pozdrawiam
    • Gość: solniczka Re: Sztuka malowania oczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:06
      A jak malowac oko normalne?
    • Gość: milka Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:12
      Moim zdaniem "każda prawdziwa kobieta" powinna być wykształcona i znać zasady
      ortografii:) W przeciwnym razie, niech ta "każda prawdziwa kobieta" nie
      wypowiada się na ogólnoploskim (i nie tylko) forum!
      • Gość: angelina Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 16:45
        ...święta racja...!! brawo!
    • Gość: Ania:) Re: Sztuka malowania oczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 11:50
    • Gość: Emmas Re: Sztuka malowania oczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 11:51
      Chciałam się poradzic. Gdy maluje oczy cienmi badz kredka kosmetyk po kilku
      minutach schodzi mi sie w rowki..nie wiem co zrobic by nie robily sie takie
      okropne "kreski" na powiekach..POMOCY!
      • Gość: agusa-aza Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 12:24
        aby nie zbieral sie cien nalezy posmarowac powieke koretorem lub
        podkladem,poczekac chwile az sie zbieze w zagieciach na powiece,a potem to co
        sie zebralo lekko zetrzec wacikiem.powinno pomoc,poza tym cien powinien sie
        dluzej utrzymywac:)warto sprobowac:)
      • Gość: len Re: Sztuka malowania oczu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.06.05, 13:38
        Mozesz tez wyprobowac ktoras z baz pod cienie.

Pozdrawiam!
    • Gość: liyah Re: Sztuka malowania oczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 23:00
      wystarczy tusz troche delikatnego cienia a oko bedzie wygladac o wiele lepiej i
      wyrazniej a wyrazniesze spojrzenie to wielki plus aby byc bardziej sexy
    • Gość: anuś Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 19:05
      Szkoda, że wszystkie te sztuczki wypróbowali na jednej kobitce i to takiej o
      regularnych rysach.
      Bardziej spektakularne byłoby pokazanie tych "korekcyjnych" tricków na
      babeczkach, które faktycznie mają ww. problemy - najlepiej w wersji "przed" i "po".
      • Gość: profesjonalistka Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 10:23
        makijaz może i dobrze wykonany... może tylko zastosowaliście mało nątęzone
        barwy i nie widac większego efektu.. pozatym..... ogromnym błędem jest
        umalowanie jednej modelki .... nie widac przez to efektu.. niestety,,,, Ogolnie
        rady sa bezużyteczne!!!!
    • Gość: iza Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 10:15
      zauważyliście, że ta kobitka ma jedno oko w innym kolorze niż drugie??:|
      • Gość: Gosia Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 17:56
        tak :)
        • iselle Re: Sztuka malowania oczu 23.06.05, 18:01
          nie ;)
          • iselle Re: Sztuka malowania oczu 23.06.05, 18:02
            A jakie czerwone.. jak przepite ;) Przy tym każdy makijaż wygląda źle.
            • Gość: Hi HI Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 17:49
              A na jednym zdjęciu ma jakiś taki czerwony, jakby zmarzniety nochalek:)
    • Gość: Anka Puławy Re: kredka do oczu szkodzi!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 21:51
      wiem ze kredka podkresla bardzij oczy ale jest za to bardzo szkodliwa ja mam
      teraz przez to problem ze wzrokiem okulistka mowi ze ona bardzo szkodzi na
      zrenice i mozna przez to stracic wzrok ja w to wierze bo bede nosila
      okulary.OSTRZEGAM WSZYSTKIE KOBIETY TO NIE SA ZARTY!!! POZDRAWIAM.
    • wojtow Re: Sztuka malowania oczu 29.06.05, 21:52
      Kazda z wyjątkiem posiadaczek pięknych powłóczystych rzęs :)
    • Gość: Wiolka Re: Sztuka malowania oczu IP: *.faraon / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:13
      powiem krótko: podobają mi się wasze propozycje malowania oczu, ale przede
      wszystkim powinniście to przedstawić na ładniejszych modelkach!!!
    • Gość: remedios Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 17:24
      jak używać linera
    • e_katt Re: Sztuka malowania oczu 28.07.05, 17:38
      Nie samo malowanie oczu jest tu kontrowersyjne (wieki całe można się spierać o
      to, czy malować je kredką czy tylko cieniami, czy używać eyelinera czy jednak
      nie), ale to, że różne typy makijażu dla różnego rodzaju oczu zaprezentowano na
      jednej modelce (która - z tego co widzę - większych problemów z oczami nie ma).
      Niechby redakcja "A" zadała sobie nieco trudu i poszukała modelek o 'oczach z
      problemami', a następnie zrobiła sesję 'before-after'. Żeby efekt cudów, jakich
      można dokonać tylko za pomocą odpowiedniego makijażu, był naaprawdę widoczny.
    • kinaska Re: Sztuka malowania oczu 06.08.05, 21:37
      chciałabym zauwazyc ze te makijaze sa do bani!totalnie beznadziejne i
      kompletnie nie pasuja do oczu na ktoruch sa prezentowane!kicha!totalna
      beznadzieja!to tyle jesli chodzi o moja opinie...
    • Gość: tina Re: Sztuka malowania oczu IP: *.pro-internet.pl 17.08.05, 19:33
      naucz się najpierw poprawnie pisać!!!
    • Gość: Mina Re: Sztuka malowania oczu IP: *.arcor-ip.net 19.08.05, 18:57
      i ze slownika ortograficznego lub poprawnej polszczyzny i wtedy z pewnoscia nie
      napisze "kretki" tylko "kredki"
    • Gość: qa Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:21
      zawaliscei to wyglada ale problem w tym ze i tak tak nie zrobie bonieumiem
    • Gość: al Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 16:21
      Napiszcie prosze jak malować duże okrągłe oczy!!!
      • mysia63 Re: Sztuka malowania oczu 12.09.05, 20:08
        To zależy co chcesz osiągnąc :) Jeśli chcesz 'wydłużyc' oczy, nałóż w zewnętrznym kąciku oka ciemny cień, przeciągając smugę lekko ku górze. A co do tego, że są duże, to chyba zaleta? :) A zresztą, najważniejsze, żebyś po prostu czuła się piękna, a taką ujrzą Cię inni. Czego wszystkim Forumowiczkom życzę :)
    • Gość: 101 Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 17:02
      Każdy powinien oczy malować inaczej bo jest inny
      • Gość: kasiulka Re: Sztuka malowania oczu IP: *.devs.futuro.pl 25.09.05, 19:48
        dla mnie makijaz oka, to jakby zakładanie maski, czuje sie atrakcyjniej, a co
        za tym idzie - pewniej
        • Gość: bibliotekarka Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 21:11
          Nie ma co sie mądrować i tak nie stać nas na profesjonalny makijaż!
          • Gość: Majka Re: Sztuka malowania oczu IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 19.10.05, 21:18
            stac!
    • bibliotekarka Re: Sztuka malowania oczu 19.10.05, 21:26
      Majka zapraszam do Warszawy....jest kilka świetnych salonów.
      • Gość: greenhills Re: Sztuka malowania oczu IP: *.chello.pl 18.01.06, 13:53
        Bibliotekarka- podaj namiary na te 'swietne' salony, prosze:-D
    • amelka37 Re: Sztuka malowania oczu 29.10.05, 22:14
      jestem kosmetyczka i stylistka paznokci i makijazu ale jestem prawiwie nie
      liczac szkoly i kursu makijazu samoukiem i po latach daswiadczen z klientkami
      stwierdzam ze metoda szroko rozstawione oczy to ciemny cien wewnatrz sie nieraz
      nie sprawdza wszystko zalezy od koloru oka ksztalyu brwi karnacji cery koloru
      wlosow itd
      • hollidayinn502 Re: Sztuka malowania oczu 01.11.05, 19:23
        Amelko...a więc powiedz mi.Kreska elinerem na zewnętrznej stronie oka lekko ku
        górze powiększa oko? zauwazyłam również,że mniej pomalowane oczy na dole dają
        lepsze wrazenie...:)
    • Gość: asia Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 14:52
      nie ma to jak przedstawić wszystkie typy na jednej modelce...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka