Gość: Kate25 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 22:06 Oczy to nieskazitelny obraz naszej twarzy. Moim zdaniem każda prawdziwa kobieta powinna korzystać z kretki i tuszu a stanie się choć odrobinę młodsza a przedewszytkim o wiele seksowniejsza! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asiasia Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 06:20 niech zgadne... blondynka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAAAA Re: Sztuka malowania oczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 11:32 nigdy bym tak nie pomazała mojej twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Sztuka malowania oczu IP: 62.233.134.* 02.06.05, 12:17 Nikt ci nie każe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parl Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 00:28 Otóż to, dziewczyny, tak trzymać. Makijaż to strata czasu i pieniędzy, a na dodatek mężczyznom to się w ogóle nie podoba. Nienaturalna ohyda ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Sztuka malowania oczu IP: *.kom / *.os1.kn.pl 19.02.06, 20:03 " KRETKI" to szczególnie powinna używać ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juss Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 22:18 a co to jest kretka?? nigdy czegos takiego nie uzywalam... nie jestem prawdziwa kobieta?? hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takase24 Re: Sztuka malowania oczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 20:51 Kretka:) to żona kreta:) Też nie używam:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hi HI Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 17:47 K r e t k a - mieszkanka Krety ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 15:22 Kretka? To skrot od Kretynka... ;) ( Prosze nie gniewac sie, tak mi sie tylko skojarzylo! Zero aluzji!) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solniczka Re: Sztuka malowania oczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:06 A jak malowac oko normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:12 Moim zdaniem "każda prawdziwa kobieta" powinna być wykształcona i znać zasady ortografii:) W przeciwnym razie, niech ta "każda prawdziwa kobieta" nie wypowiada się na ogólnoploskim (i nie tylko) forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angelina Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 16:45 ...święta racja...!! brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania:) Re: Sztuka malowania oczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 11:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emmas Re: Sztuka malowania oczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 11:51 Chciałam się poradzic. Gdy maluje oczy cienmi badz kredka kosmetyk po kilku minutach schodzi mi sie w rowki..nie wiem co zrobic by nie robily sie takie okropne "kreski" na powiekach..POMOCY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusa-aza Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 12:24 aby nie zbieral sie cien nalezy posmarowac powieke koretorem lub podkladem,poczekac chwile az sie zbieze w zagieciach na powiece,a potem to co sie zebralo lekko zetrzec wacikiem.powinno pomoc,poza tym cien powinien sie dluzej utrzymywac:)warto sprobowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: Sztuka malowania oczu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.06.05, 13:38 Mozesz tez wyprobowac ktoras z baz pod cienie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liyah Re: Sztuka malowania oczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 23:00 wystarczy tusz troche delikatnego cienia a oko bedzie wygladac o wiele lepiej i wyrazniej a wyrazniesze spojrzenie to wielki plus aby byc bardziej sexy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anuś Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 19:05 Szkoda, że wszystkie te sztuczki wypróbowali na jednej kobitce i to takiej o regularnych rysach. Bardziej spektakularne byłoby pokazanie tych "korekcyjnych" tricków na babeczkach, które faktycznie mają ww. problemy - najlepiej w wersji "przed" i "po". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesjonalistka Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 10:23 makijaz może i dobrze wykonany... może tylko zastosowaliście mało nątęzone barwy i nie widac większego efektu.. pozatym..... ogromnym błędem jest umalowanie jednej modelki .... nie widac przez to efektu.. niestety,,,, Ogolnie rady sa bezużyteczne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 10:15 zauważyliście, że ta kobitka ma jedno oko w innym kolorze niż drugie??:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 17:56 tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
iselle Re: Sztuka malowania oczu 23.06.05, 18:02 A jakie czerwone.. jak przepite ;) Przy tym każdy makijaż wygląda źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hi HI Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 17:49 A na jednym zdjęciu ma jakiś taki czerwony, jakby zmarzniety nochalek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Puławy Re: kredka do oczu szkodzi!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 21:51 wiem ze kredka podkresla bardzij oczy ale jest za to bardzo szkodliwa ja mam teraz przez to problem ze wzrokiem okulistka mowi ze ona bardzo szkodzi na zrenice i mozna przez to stracic wzrok ja w to wierze bo bede nosila okulary.OSTRZEGAM WSZYSTKIE KOBIETY TO NIE SA ZARTY!!! POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: Sztuka malowania oczu 29.06.05, 21:52 Kazda z wyjątkiem posiadaczek pięknych powłóczystych rzęs :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiolka Re: Sztuka malowania oczu IP: *.faraon / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:13 powiem krótko: podobają mi się wasze propozycje malowania oczu, ale przede wszystkim powinniście to przedstawić na ładniejszych modelkach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remedios Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 17:24 jak używać linera Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: Sztuka malowania oczu 28.07.05, 17:38 Nie samo malowanie oczu jest tu kontrowersyjne (wieki całe można się spierać o to, czy malować je kredką czy tylko cieniami, czy używać eyelinera czy jednak nie), ale to, że różne typy makijażu dla różnego rodzaju oczu zaprezentowano na jednej modelce (która - z tego co widzę - większych problemów z oczami nie ma). Niechby redakcja "A" zadała sobie nieco trudu i poszukała modelek o 'oczach z problemami', a następnie zrobiła sesję 'before-after'. Żeby efekt cudów, jakich można dokonać tylko za pomocą odpowiedniego makijażu, był naaprawdę widoczny. Odpowiedz Link Zgłoś
kinaska Re: Sztuka malowania oczu 06.08.05, 21:37 chciałabym zauwazyc ze te makijaze sa do bani!totalnie beznadziejne i kompletnie nie pasuja do oczu na ktoruch sa prezentowane!kicha!totalna beznadzieja!to tyle jesli chodzi o moja opinie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tina Re: Sztuka malowania oczu IP: *.pro-internet.pl 17.08.05, 19:33 naucz się najpierw poprawnie pisać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Sztuka malowania oczu IP: *.arcor-ip.net 19.08.05, 18:57 i ze slownika ortograficznego lub poprawnej polszczyzny i wtedy z pewnoscia nie napisze "kretki" tylko "kredki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qa Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:21 zawaliscei to wyglada ale problem w tym ze i tak tak nie zrobie bonieumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 16:21 Napiszcie prosze jak malować duże okrągłe oczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mysia63 Re: Sztuka malowania oczu 12.09.05, 20:08 To zależy co chcesz osiągnąc :) Jeśli chcesz 'wydłużyc' oczy, nałóż w zewnętrznym kąciku oka ciemny cień, przeciągając smugę lekko ku górze. A co do tego, że są duże, to chyba zaleta? :) A zresztą, najważniejsze, żebyś po prostu czuła się piękna, a taką ujrzą Cię inni. Czego wszystkim Forumowiczkom życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 101 Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 17:02 Każdy powinien oczy malować inaczej bo jest inny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulka Re: Sztuka malowania oczu IP: *.devs.futuro.pl 25.09.05, 19:48 dla mnie makijaz oka, to jakby zakładanie maski, czuje sie atrakcyjniej, a co za tym idzie - pewniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibliotekarka Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 21:11 Nie ma co sie mądrować i tak nie stać nas na profesjonalny makijaż! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Sztuka malowania oczu IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 19.10.05, 21:18 stac! Odpowiedz Link Zgłoś
bibliotekarka Re: Sztuka malowania oczu 19.10.05, 21:26 Majka zapraszam do Warszawy....jest kilka świetnych salonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greenhills Re: Sztuka malowania oczu IP: *.chello.pl 18.01.06, 13:53 Bibliotekarka- podaj namiary na te 'swietne' salony, prosze:-D Odpowiedz Link Zgłoś
amelka37 Re: Sztuka malowania oczu 29.10.05, 22:14 jestem kosmetyczka i stylistka paznokci i makijazu ale jestem prawiwie nie liczac szkoly i kursu makijazu samoukiem i po latach daswiadczen z klientkami stwierdzam ze metoda szroko rozstawione oczy to ciemny cien wewnatrz sie nieraz nie sprawdza wszystko zalezy od koloru oka ksztalyu brwi karnacji cery koloru wlosow itd Odpowiedz Link Zgłoś
hollidayinn502 Re: Sztuka malowania oczu 01.11.05, 19:23 Amelko...a więc powiedz mi.Kreska elinerem na zewnętrznej stronie oka lekko ku górze powiększa oko? zauwazyłam również,że mniej pomalowane oczy na dole dają lepsze wrazenie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 14:52 nie ma to jak przedstawić wszystkie typy na jednej modelce... Odpowiedz Link Zgłoś