Gość: princessa94 IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 27.06.05, 19:41 Planuje dzisiaj zafarbowac włosy, a następnie zrobić na nich pasemka - czy wie ktoś czy pomiędzy tymi zabiegami należy zrobić przerwę?A jeżeli tak, to ile? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pietnacha40 Re: Pasemka 27.06.05, 20:06 Dzisiaj?Godzina wskazuje,że chcesz to zrobić sama.Fryzjer to robi jednocześnie.Farba i pasemka.Podziwiam Twoją odwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: princessa94 Re: Pasemka IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 27.06.05, 20:21 Nie sama!!!W życiu!!! Dzisiaj mama mi zafarbuje włoski ( jak zawsze - bardzo fajnie jej to wychodzi:) na brązowo,a fryzjer mi zrobi pasemka:) - blond. I tak się zastanawiam czy mogę już jutro iść zrobić pasemka?Czy muszę odczekać jakiś czas?I dlatego pytam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: Pasemka IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 27.06.05, 22:01 no wiesz, na brazowych wlosach to pasemka blond ci nie wyjda, zreszta na brozowych czy czarnych wlosach najladnniej wygladaja pasemmka zloto-miedziano- rude. fryzjer bedzie musial ci najpierw odbarwic pasemka, czyli zdjac kolor ciemny w wlosow i dopiero po tym nalozyc farbe o wybranym przez ciebie kolorze. troche zabiegu z tym ale tak to sie odbywa. troche tez takie odbarwianie niszczy wlosy. moim skormnym zdaniem twoje wlosy beda zniszczone : farba + odbarwiacz+ farba na pasemka.. troche tego duzo, dzien po dniu. ja raz tak zrobilam ale wlsoki byly zmeczone po tym wszystkim. ja bym proponowala abys poszla osobiscie do salonu i zapytala co fryzjer radzi, co masz zrobic itp. moze wcale nie ma potrzeby farbowania wlosow na braz, moze wystarczy fajny balejaz w jedym kolorze lub pasemka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: princessa94 Re: Pasemka IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 27.06.05, 22:41 Właśnie wydaje mi się, że dzień po dniu, nie można tego robić i dlatego napisałam tutaj, bo szukałam kogoś w miarę zorientowanego w tym temacie. Jak to się robi wiem, bo już miałam coś takiego (tylko wcześniej nie farbowalam włosów dzień wcześniej) i blond wychodzi:)Całkiem ładny:) Chyba właśnie tak zrobię, że porozmawiam o tym z fryzjerką:) Dzięki za odp:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Pasemka 27.06.05, 23:30 tak, na brązowych wyjdzie, na czarnych nie udaje się. fryzjer to niby robi jednego dnia, ale chyba tak, że pasemka odbarwia bez wcześniejszego ich farbowania, czyli, że farbuje całość, ale pasma od razu odbarwia, tak na raz, mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi, bo tłumaczę jakoś pokrętnie;) rzeczywiście najlepiej poradź się fachowca:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś