IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 27.06.05, 19:41
Planuje dzisiaj zafarbowac włosy, a następnie zrobić na nich pasemka - czy
wie ktoś czy pomiędzy tymi zabiegami należy zrobić przerwę?A jeżeli tak, to
ile?

pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • pietnacha40 Re: Pasemka 27.06.05, 20:06
      Dzisiaj?Godzina wskazuje,że chcesz to zrobić sama.Fryzjer to robi
      jednocześnie.Farba i pasemka.Podziwiam Twoją odwagę.
      • Gość: princessa94 Re: Pasemka IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 27.06.05, 20:21
        Nie sama!!!W życiu!!!

Dzisiaj mama mi zafarbuje włoski ( jak zawsze - bardzo fajnie jej to wychodzi:)
        na brązowo,a fryzjer mi zrobi pasemka:) - blond.
        I tak się zastanawiam czy mogę już jutro iść zrobić pasemka?Czy muszę odczekać
        jakiś czas?I dlatego pytam:)
        • Gość: tralala Re: Pasemka IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 27.06.05, 22:01
          no wiesz, na brazowych wlosach to pasemka blond ci nie wyjda, zreszta na
          brozowych czy czarnych wlosach najladnniej wygladaja pasemmka zloto-miedziano-
          rude. fryzjer bedzie musial ci najpierw odbarwic pasemka, czyli zdjac kolor
          ciemny w wlosow i dopiero po tym nalozyc farbe o wybranym przez ciebie kolorze.
          troche zabiegu z tym ale tak to sie odbywa. troche tez takie odbarwianie
          niszczy wlosy.

moim skormnym zdaniem twoje wlosy beda zniszczone : farba + odbarwiacz+ farba
          na pasemka.. troche tego duzo, dzien po dniu. ja raz tak zrobilam ale wlsoki
          byly zmeczone po tym wszystkim.

ja bym proponowala abys poszla osobiscie do salonu i zapytala co fryzjer radzi,
          co masz zrobic itp. moze wcale nie ma potrzeby farbowania wlosow na braz, moze
          wystarczy fajny balejaz w jedym kolorze lub pasemka...
          • Gość: princessa94 Re: Pasemka IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 27.06.05, 22:36
          • Gość: princessa94 Re: Pasemka IP: *.kg.net.pl / 80.51.254.* 27.06.05, 22:41
            Właśnie wydaje mi się, że dzień po dniu, nie można tego robić i dlatego
            napisałam tutaj, bo szukałam kogoś w miarę zorientowanego w tym temacie.

Jak to się robi wiem, bo już miałam coś takiego (tylko wcześniej nie farbowalam
            włosów dzień wcześniej) i blond wychodzi:)Całkiem ładny:)

Chyba właśnie tak zrobię, że porozmawiam o tym z fryzjerką:)

Dzięki za odp:)

pozdrawiam:)
            • bzzzk Re: Pasemka 27.06.05, 23:30
              tak, na brązowych wyjdzie, na czarnych nie udaje się. fryzjer to niby robi
              jednego dnia, ale chyba tak, że pasemka odbarwia bez wcześniejszego ich
              farbowania, czyli, że farbuje całość, ale pasma od razu odbarwia, tak na raz,
              mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi, bo tłumaczę jakoś pokrętnie;)
              rzeczywiście najlepiej poradź się fachowca:)
              pzdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka